Rencana Bantuan Medieval

Screen Shot 2013 05 14 jam 9.52.07 AM

Apa sampeyan kepiye rasane dadi asisten pitulung ing jaman Medieval? Telpon kasebut wis dijawab lan video sing lucu banget iki nuduhake kaya apa.

Liwat Tim O'Reilly

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.