Genius Pemasaran Jim Irsay

irsay

irsayDina Minggu, Colombia Indianapolis ngalahake Titans Tennessee dadi Juara Selatan AFC. Nanging, sadurunge game, pamilik Colts Jim Irsay nglakokake kampanye pemasaran sing apik banget liwat Twitter.

Yen sampeyan durung ngerti rinciane, ayo maneh tweet Irsay saka tanggal 31 Desember:

MENANG PRIUS LAN $ 4K — Jam 1:15 awan dina Minggu iki bakal ana Prius ireng diparkir ing plaza eksterior sisih lor ing njaba Stadion Minyak Lucas…

MENANG PRIUS LAN $ 4K — Peserta kudu 18 taun utawa luwih lawas lan tindakake @jimirsay ing Twitter.com…

NANGISI PRIUS LAN $ 4K — SATU entri saben wong, pirang-pirang entri nggawe sampeyan ora sah (ora guyon)!…

MENANG PRIUS LAN $ 4K — Jam 1 awan dina Minggu iki aku bakal tweet pitakon. Sampeyan bisa ngetik kanthi tweeting wangsulan.

NANGISI PRIUS LAN $ 4K — Tweet Tweet WAJIB ngemot jeneng sampeyan kaya sing katon ing lisensi nyopir ANDA kalebu @jimirsay LAN #gocolts

Ayo ngilangi kaluwihan promosi sing jelas iki. Yen sampeyan menehi hadiah sing terkenal, sampeyan bakal ngasilake akeh minat lan merek. Sampeyan nguatake kasetyan. Sampeyan nggawe akeh wong seneng, lan bisa uga ana wong sing seneng banget. Kontes biasane gedhe.

Nanging tim pemasaran Colts nindakake tumindak sing luar biasa ing kampanye iki, sing larang banget lan mbutuhake wektu kanggo nindakake liya: Dheweke nglumpukake dhaptar Colts Fans lan gagang Twitter sing akurat.

Coba pikiren! Pemasaran sing gedhe mbutuhake basis data referensi silang sing akurat, akurat. Pangembangan teknologi anyar kayata Twitter tegese ana cara anyar kanggo nggayuh wong, nanging ing wektu sing padha, migunani banget yen bisa nyambung penggemar menyang akun Twitter.

Coba deleng, kayata, ing pangguna Twitter @ Dwiputra96. Sampeyan bisa ngerti dheweke penggemar NFL sing gedhe banget kanthi maca Tweet. Nanging ora ana cara kanggo ngerti sapa dheweke, amarga pangguna iki ora menehi jeneng ing profil Twitter. Nyatane, akeh wong sing nggunakake alias, jeneng ngarep utawa jeneng nick online. Ora ana cara sing gampang kanggo referensi silang karo kabeh data resmi sing ana ing wong, kayata riwayat tuku, basis data pemasaran, lsp.

Nanging saiki, Jim Irsay (lan kabeh wong) ngerti manawa @ DeadStroke96 George Ketchman. Katon kaya atusan — yen ora ewonan — wong kanthi sukarela menehi data sing resik lan akurat kanggo kontes iki. Kepala menyang Panelusuran Twitter kanggo ndeleng dhewe. (Sampeyan bisa nelusuri "bal-balan # gocolts @jimirsay" kanggo nyuda asil.)

Salah siji cara sing paling apik kanggo nambah produktivitas yaiku ngalih kerja menyang wong liya. Colts bisa uga ngenteni pirang-pirang jam kanggo ngetutake kabeh pandhereke Jim Irsay, ndeleng profil lan tweet kanggo nyoba lan nemtokake jeneng legal sing lengkap. Utawa, dheweke uga bisa melu kontes sing padha, lan supaya wong nindakake pakaryan kasebut dhewe.

Kerja sing apik, Jim Irsay lan tim pemasaran Colts!

19 Komentar

  1. 1
    • 2

      Iki ide sing apik ... nanging ROI apa? Nalika pisanan maca tweet babagan promosi dina Setu @jimirsay udakara 18,000+ pengikut. Aku mung mriksa lan saiki 20,000+. Apa regane regane rong ewu pandherek anyar?

      • 3

        Aku ragu yen regane malah udakara $ 30k. Kita ngerti paling ora awis $ 4k. Bisa uga dheweke entuk mobil tanpa biaya langsung kanggo ngganti perdagangan pemasaran.

        Yen Colts nggunakake data, mula ya regane $ 4,000. Bakal mbutuhake tim sing cukup akeh pirang-pirang minggu kanggo ngrujuk kabeh pengikut Irsay karo wong sejati, lan ora bakal nutupi akeh pangguna Twitter sing identitas sampeyan ora bisa dingerteni.

        Mesthi wae, ana informasi liyane: Sapa wae sing bisa entuk dhaptar iki saiki, ora mung Colts. Sampeyan kudu menehi katrangan babagan kampanye iki.

        • 4

          Sampeyan uga kudu menehi pengaruh biaya 'tim cukup gedhe' banjur. Ngomong sampeyan bisa ngrujuk referensi 1 wong saben 3 menit, utawa 20 jam. Kanggo 20,000 pandherekipun, sampeyan lagi golek tenaga kerja 1000 jam. Buwang kasebut ing posisi entri data $ 10 / jam sing cukup, lan sampeyan regane $ 10,000 liyane. Saiki sampeyan bali dadi $ 14,000 yen mobil gratis, $ 30,000 + yen didiskon.

          (Ya, luwih becik sampeyan miwiti saiki sadurunge search.twitter.com ngilangke kabeh udakara seminggu hahahaha! 🙂)

          Aku ngira Irsay HEBAT nggawe bangunan, nggawe wong ngobrol, lan liya-liyane. Lan aku mikir kabeh bakal seneng nggunakake data kaya sing bisa lan kudune, nanging aku ora realistis ora ngira kedadeyan kasebut.

          Apa tujuan utamane? Coba wong ngobrol lan seneng banget babagan Colts (lan dheweke), lan terus nuduhake manawa dheweke duwe akeh dhuwit lan bisa menehi akeh. Apa dheweke sukses ing babagan kasebut? Yo wis

      • 5

        ROI ora mung ana ing pandhereke Twitter Steve. Sampeyan ora bisa ngukur ROI saka sawetara perkara kaya iki. Ora kira-kira pira pengikut Irsay sing ngerti babagan pasuryan organisasi sing dadi publisitas ing saindenging kutha. Heck paling larang regane kanggo kabeh pub sing dipikolehi saka geeks pemasaran kaya kita. Game kasebut wis didol sadurunge supaya ora ana liyane, saliyane penjualan merchandise, Colts ora duwe ruang kanggo nambah ROI.

      • 6

        Colts bisa entuk penghasilan liwat tiket ... nanging cukup entuk liwat sponsor. Sponsor mbayar nomer akeh. Beda karo perusahaan khas, para penggemar tim olahraga tetep ana. Dadi pitakon sing luwih apik - apa regane penggemar Colts… lan apa Jim Irsay nggawe penggemar Colts kanthi nindakake iki? Aku mikir dheweke bisa uga duwe. Wong wis bosen karo tim sing mesthi njupuk… iki tumindak sing apik yen menehi sithik.

      • 7

        Ora babagan ROI, pandherekipun, utawa biayanipun. Babagan babagan produksi egomaniacal miliarder kanthi dhuwit luwih akeh tinimbang akal. Maksudku tenan ... dheweke mbayar $ 1M kanggo gitar Jerry Garcia. Apa sampeyan mikir tenan dheweke prihatin babagan $ 30k?

        • 8

          Nalika aku setuju manawa dhuwit lan akal ora ana gandhengane, aku ora yakin manawa aku setuju manawa Irsay ora sopan. Ing kasus paling umum, Irsay nindakake kabeh cara supaya ora bisa ditemokake. Aku kerja karo sawetara wong sing wis akeh kontak karo dheweke lan dheweke crita yen dheweke pancen wong sing apik tenan lan alus banget. Yen sampeyan nggoleki, sampeyan bakal nemokake manawa akeh amal saiki ing Indiana.

    • 9
  2. 10

    Aku karo Brad sing siji iki. Robby nggawe asumsi gedhe manawa Colts bakal nggunakake info kasebut. Aku paling ora precaya yen ndeleng ing ngarep amarga duwe salah sawijining kedadeyan paling ala (amarga meh ora ana) ing ruang sosial kanggo tim pro. Saiki para penggemar nggawe akeh tawaran kanggo dheweke kanthi online lan ora apa-apa, nanging saiki Irsay wis tweets kesadharan lan menehi tiket lan mobil ora ateges organisasi wis pengin. Parameter kontes kasebut nuduhke wong sing duwe sawetara Twitter ngerti ing kupinge Jim. Mbok Doug lan kancane Pat Coyle bisa ngomong karo Colts minangka organisasi sing luwih apik tinimbang aku. Nilai liyane yaiku kanggo sponsor mangsa sing bakal teka. Toyota entuk pub sing apik banget, sanajan bisa entuk pitulung luwih akeh saka Jim lan para pedagang lokal bisa uga ora promosi lan nggunakake kaya sing dikarepake. Perusahaan cerdas sosial sing pengin dadi mitra Colts bakal nyelehake kesepakatan kaya iki. Biaya kanggo Colts bisa uga ora ana apa-apa kanggo mobil utawa diskon banget amarga kemitraan karo Toyotas karo tim (mobil bisa uga tim regane kurang saka $ 20k yen mbayar) Colts minangka tim bakal luwih trima yen hadiahe luwih akeh kabentuk ing sakiwa tengene & produke nanging masarakat ora lara. Iku apik banget kanggo ndeleng tweets Irsay sing ora disaring nanging saka sudut pandang marketing aku isih ndeleng akeh kesempatan lan ruang kanggo dandan.

  3. 15
  4. 16

    Miturut aturan hadiah / awis Jim Irsay, tweet kasebut dibutuhake kanggo nyakup jeneng sampeyan kaya sing katon ing lisensi driver sampeyan. Sanajan iki bisa kanggo tujuan penambangan data, aku mikir supaya ora cidra. Dheweke duwe watesan siji-tweet-saben-wong; sampeyan didiskualifikasi kanggo macem-macem tweet. Aturan "jeneng lengkap" nyuda pirang-pirang tebakan saka wong sing duwe sawetara akun Twitter.

  5. 17
  6. 18

    Sampeyan mesthi ngasorake yen ana wong sing misuwur (@jimirsay) gabung karo Twitter lan ngungkuli jumlah pengikut sing mbutuhake pirang-pirang taun kanggo nglumpukake ... sajrone sawetara minggu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.