Genius Pemasaran Jim Irsay

irsa

irsaDina Minggu, Colombia Indianapolis ngalahake Titans Tennessee dadi Juara Selatan AFC. Nanging, sadurunge game, pamilik Colts Jim Irsay nglakokake kampanye pemasaran sing apik banget liwat Twitter.

Yen sampeyan durung ngerti rinciane, ayo maneh tweet Irsay saka tanggal 31 Desember:

MENANG PRIUS LAN $ 4K — Jam 1:15 awan dina Minggu iki bakal ana Prius ireng diparkir ing plaza eksterior sisih lor ing njaba Stadion Minyak Lucas…

MENANG PRIUS LAN $ 4K — Peserta kudu 18 taun utawa luwih lawas lan tindakake @jimirsay ing Twitter.com…

NANGISI PRIUS LAN $ 4K — SATU entri saben wong, pirang-pirang entri nggawe sampeyan ora sah (ora guyon)!…

MENANG PRIUS LAN $ 4K — Jam 1 awan dina Minggu iki aku bakal tweet pitakon. Sampeyan bisa ngetik kanthi tweeting wangsulan.

NANGISI PRIUS LAN $ 4K — Tweet Tweet WAJIB ngemot jeneng sampeyan kaya sing katon ing lisensi nyopir ANDA kalebu @jimirsay LAN #gocolts.

Ayo ngilangi kaluwihan promosi sing jelas iki. Yen sampeyan menehi hadiah sing terkenal, sampeyan bakal ngasilake akeh minat lan merek. Sampeyan nguatake kasetyan. Sampeyan nggawe akeh wong seneng, lan bisa uga ana wong sing seneng banget. Kontes biasane gedhe.

Nanging tim pemasaran Colts nindakake tumindak sing luar biasa ing kampanye iki, sing larang banget lan mbutuhake wektu kanggo nindakake liya: Dheweke nglumpukake dhaptar Colts Fans lan gagang Twitter sing akurat.

Coba pikiren! Pemasaran gedhe mbutuhake basis data referensi silang sing akurat, akurat, lan referensi. Pangembangan teknologi anyar kayata Twitter tegese ana cara anyar kanggo nggayuh wong, nanging ing wektu sing padha, migunani banget yen bisa nyambung penggemar menyang akun Twitter.

Coba deleng, kayata, ing pangguna Twitter @ Dwiputra96. Sampeyan bisa ngerti dheweke penggemar NFL sing gedhe banget kanthi maca Tweet. Nanging ora ana cara kanggo ngerti sapa dheweke, amarga pangguna iki ora menehi jeneng ing profil Twitter. Nyatane, akeh wong sing nggunakake alias, jeneng ngarep utawa jeneng nick online. Ora ana cara sing gampang kanggo referensi silang karo kabeh data resmi sing ana ing wong, kayata riwayat tuku, basis data pemasaran, lsp.

Nanging saiki, Jim Irsay (lan kabeh wong) ngerti manawa @ DeadStroke96 George Ketchman. Katon kaya atusan — yen ora ewonan — wong kanthi sukarela menehi data sing resik lan akurat kanggo kontes iki. Kepala menyang Panelusuran Twitter kanggo ndeleng dhewe. (Sampeyan bisa nelusuri "bal-balan # gocolts @jimirsay" kanggo nyuda asil.)

Salah siji cara sing paling apik kanggo nambah produktivitas yaiku ngalih kerja menyang wong liya. Colts bisa uga ngenteni pirang-pirang jam kanggo ngetutake kabeh pandhereke Jim Irsay, ndeleng profil lan tweet kanggo nyoba lan nemtokake jeneng legal sing lengkap. Utawa, dheweke uga bisa melu kontes sing padha, lan supaya wong nindakake gaweyan kasebut dhewe.

Kerja sing apik, Jim Irsay lan tim pemasaran Colts!

19 Komentar

  1. 1
    • 2

      Iki minangka ide sing apik ... nanging apa ROI kasebut? Nalika aku pisanan maca tweet babagan promosi dina Sabtu @jimirsay duwe udakara 18,000+ pengikut. Aku mung mriksa lan saiki wis 20,000+. Apa biaya regane rong ewu pengikut anyar?

      • 3

        Aku mangu-mangu biaya malah cedhak $30k. We ngerti iku paling $ 4k ing awis. Bisa uga dheweke entuk mobil kasebut tanpa biaya langsung minangka ijol-ijolan kanggo perdagangan pemasaran.

        Yen Colts nggunakake data, banjur ya, iku pancen worth $4,000. Butuh tim sing cukup pirang-pirang minggu kanggo ngrujuk kabeh pengikut Irsay karo wong sing nyata, lan ora bakal nutupi akeh pangguna Twitter sing identitas sampeyan ora bisa disimpulake.

        Mesthi, ana siji informasi liyane: Sapa wae bisa entuk dhaptar iki saiki, ora mung Colts. Sing kudu menehi pitutur liyane babagan kampanye iki.

        • 4

          Sampeyan uga kudu nimbang biaya 'tim sing cukup gedhe'. Ngomong sampeyan bisa cross-referensi 1 wong saben 3 menit, utawa 20 jam. Kanggo 20,000 pandherekipun, sampeyan lagi nggoleki 1000 jam kerja. Mbuwang sing ing cukup $10/jam posisi entri data, lan sampeyan lagi ing $10,000 liyane kanggo biaya. Saiki sampeyan bali menyang $14,000 yen mobil gratis, $30,000+ yen ana diskon.

          (Oh, lan luwih becik sampeyan miwiti dina iki sadurunge search.twitter.com mbusak kabeh ing babagan seminggu hahahaha! 🙂 )

          Aku Irsay iku GREAT ing mbangun Buzz, njaluk wong ngomong, etc. Lan aku kabeh ngene tresna marang kanggo nggunakke data kaya bisa lan kudu, nanging aku mung realistis ora mikir iku kedados.

          Apa tujuan utama dheweke? Njaluk wong ngomong lan bungah bab Colts (lan dheweke), lan terus nuduhake yen dheweke wis akeh dhuwit lan bisa menehi barang adoh. Apa dheweke sukses? Iya.

      • 5

        ROI ora mung ing pengikut Twitter Steve. Ora ana cara sampeyan bisa ngukur ROI saka bab trickle mudhun kaya iki. Iku ora babagan carane akeh pengikut Irsay entuk babagan pasuryan organisasi sing entuk publisitas ing saindenging kutha. Omelan meh worth iku kanggo kabeh pub padha njupuk saka geeks marketing kaya kita. Game sing didol metu uga ing advance supaya liyane saka dodolan merch Colts ora duwe kamar kanggo nambah ROI saben ngandika.

      • 6

        The Colts bisa entuk revenue liwat karcis… nanging cukup sing dijupuk liwat sponsor. Sponsor mbayar nomer gedhe. Ora kaya perusahaan biasa, para penggemar tim olahraga tetep ana. Dadi pitakonan sing luwih apik bisa uga - apa regane umur penggemar Colts…. lan Jim Irsay nggawe penggemar Colts kanthi nindakake iki? Aku dheweke bisa uga duwe. Wong wis kesel karo tim sing tansah njupuk… iki minangka patrap sing apik kanggo menehi bali sethithik.

      • 7

        Iki ora babagan ROI, para pengikut, utawa biaya. Iki babagan ramblings egomaniacal saka miliarder kanthi dhuwit luwih akeh tinimbang akal. Maksudku tenan…dheweke mbayar $1M kanggo gitar Jerry Garcia. Apa sampeyan mikir yen dheweke prihatin babagan $30k?

        • 8

          Nalika aku setuju sing dhuwit lan pangertèn ora duwe apa-apa ing umum, Aku ora yakin aku setuju sing Irsay egomaniacal. Umume kasus, Irsay wis nindakake kabeh supaya ora dadi sorotan. Aku kerjo karo sawetara sing duwe akèh kontak karo wong lan padha wis marang kula iku wong apik tenan karo ati alus banget. Yen sampeyan nggoleki sawetara, sampeyan bakal nemokake manawa dheweke nggawe akeh amal ing Indiana.

    • 9
  2. 10

    Aku karo Brad ing siji iki, jenis. Robby nggawe asumsi gedhe yen Colts bakal nggunakake info kasebut. Aku mamang paling apik ing ngarep kasebut amarga dheweke duwe salah sawijining sing paling awon (amarga meh ora ana) ing ruang sosial kanggo tim pro. Saiki diwenehake para penggemar nindakake akeh tawaran kanggo dheweke online lan ora apa-apa, nanging saiki Irsay tweeting aliran kesadaran lan menehi tiket lan mobil ora ateges organisasi wis pinter. Paramèter kontes kasebut nuduhake wong sing duwe kawruh Twitter ing kuping Jim. Mbok Doug lan kanca Pat Coyle bisa ngomong karo Colts minangka organisasi luwih saka I. Nilai liyane ing iki kanggo sponsor potensial mangsa. Toyota entuk sawetara pub gedhe saka iki, sanajan padha bisa njaluk bantuan luwih saka Jim lan dealers lokal mbokmenawa ora ningkataké lan pengaruh kaya padha bisa. Perusahaan sing cerdas sosial sing pengin kerja sama karo Colts bakal dilat ing kesepakatan kaya iki. Biaya kanggo Colts mbokmenawa ora ana apa-apa kanggo mobil utawa diskon banget amarga kemitraan Toyota karo tim kasebut (mobil mungkin biaya tim ing ngisor $ 20k yen padha mbayar) Colts minangka tim bakal entuk daya tarik luwih akeh yen hadiah luwih akeh. kabentuk ing saubengé lan produke nanging publisitas ora lara. Iku apik kanggo ndeleng tweets Irsay sing ora disaring nanging saka sudut pandang marketing, aku isih bisa ndeleng akeh kesempatan lan ruang kanggo perbaikan.

  3. 15
  4. 16

    Miturut aturan hadiah mobil/awis Jim Irsay, tweet kasebut kudu nyakup jeneng sampeyan kaya sing katon ing lisensi driver sampeyan. Sanadyan iki bisa kanggo tujuan data mining, aku mikir iki kanggo nyegah mbeling. Dheweke duwe watesan siji-tweet saben wong; sampeyan didiskualifikasi kanggo sawetara tweets. Aturan "jeneng lengkap" ora nyengkuyung sawetara guess saka wong sing duwe akun Twitter.

  5. 17
  6. 18

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.