Paling Kurang Ditonton, Entuk Sing Luwih Apik!

komputer kesel

Kadhangkala aku kepengin weruh manawa target jangka panjang pancen ora ngganggu kita saka tugas sing saiki. Yen sampeyan kepengin luwih akeh, apa sampeyan seneng karo lokasi sampeyan ing endi? Kadhang kala ana bencana ing omah utawa kerja supaya kita ngerti kabeh sing kudu disyukuri.

Minggu kepungkur iki, blogku wis ganti. Aku miwiti kerja anyar lan kerja pirang-pirang wengi kanggo nggawe aplikasi liya - lan kalorone uga fokus. Aku dudu juggler sing apik - aku seneng fokus ing target lan ngupayakake supaya bisa nggayuh. Akibate, fokus ing tugas anyar saiki saya kuat. Sanalika aku ninggalake kerja lan mlumpat ing mobilku, perhatianku bakal katon ing proyek sampingan. Nalika ndamel isuk, mbalik mikir babagan gaweyane.

Ilang ing minggu kepungkur yaiku blogku. Aku terus ngirim maos saben dinane nanging paling apik sporadis karo postingan blogku. Aku ora percaya yen dheweke kesusu - nanging aku pancen ora konsentrasi kaya kudune. Mbok menawa wilayah sing paling ora digatekake yaiku ngawasi Ad Revenue, Analytics lan Peringkat Aku ngerti yen ana gaweyan sing kudu dilakoni lan ora kuwatir rugi, mula aku mutusake ora nggatekake.

Kebiasaan ngawasi pangkat lan lalu lintas saya dadi obsesi! Aku ora yakin bakal mriksa luwih saka sapisan dina, nanging nalika ndeleng nomer kasebut lag, aku bakal mikir pirang-pirang jam lan nyoba nglawan. Rada kaya meksa mundur - maca yaiku semangat, dudu reaksi. Iki tegese maraton lan dudu sprint ... lan aku asring kudu ngelingake marang aku.

Dadi - yen statistik ora cocog karo arah sing dikarepake, bisa uga kudu istirahat saka kompas. Aku sejatine bisa negesake manawa saiki saya rebound kanthi becik ... pamiarsa wis entek, stats feedku wis entek ... lan penghasilan saya entek. Aku kudu nindakake apa sing paling apik lan bisa ditrapake kanggo wektu sing suwe lan mandheg nonton nomer kasebut. Aku bakal bali menyang Tipping Blog sanalika proyekku rampung! Matur suwun kabeh pamiarsa sing wis sabar ngenteni.

Yen kurang nonton, perkara sing luwih apik bakal saya apik!

4 Komentar

  1. 1

    Crita cilik sing apik 🙂 aku bisa ngomong iki kedadeyan saiki karo aku, mriksa statistik saluran Adsense kaya asring dakkirim, amarga musim iki ngoptimalake kanggo aku. Nanging iki mbayar, mula aku bakal mandheg alon-alon 🙂

  2. 2

    Aku setuju. Sampeyan bisa dadi gampang banget kanggo kepengin banget karo statistik. Aku isih ndeleng statsku saben dina, sing dakkira kakehan.

    Cukup fokusake nulis konten sing apik lan pemasaran blog sampeyan lan lalu lintas bakal tetep teka 🙂

  3. 3

    Aku bisa ngrampungake kabeh! Lan utamane amarga blog perusahaanku dipindhah lan mula ora ana maneh, ora nggumunake suwene aku nggunakake obsessive sajrone statistik sing sedhih banget iki. Yen mung aku bisa ngarahake energi kasebut menyang kiriman… mesthine dadi luwih apik!

    Muga-muga sampeyan sukses, aku yakin yen sampeyan wis entuk prekara sing bakal entuk luwih akeh wektu kanggo ngirim!

  4. 4

    Aku uga bisa nggandhengake perkara ing ndhuwur. Aku kira uga bagean integral saka urip minangka blogger (lan wong sing dodolan / marketing). Saka wektu ke wektu, aku uga asring mriksa statistik situsku. Kudu nundhung awakku supaya bisa konsentrasi maneh babagan nggawe konten asli.

    Minangka wong sales profesional, aku uga ngerti iki: Kecenderungan ngentekake wektu kanggo ramalan, spreadsheet, lsp. Tinimbang lungguh ing ngarep pelanggan nutup transaksi lan kuwatir mriksa komisi mengko. Minangka blogger, aku kudu fokus kanggo nggawe para pelanggan nggawe fokus karo konten unggulan. Lan liyane bakal teka, kaya sing diandharake 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.