Paling Kurang Ditonton, Entuk Sing Luwih Apik!

komputer kesel

Kadhangkala aku kepengin weruh manawa target jangka panjang pancen ora ngganggu kita saka tugas sing saiki. Yen sampeyan kepengin luwih akeh, apa sampeyan seneng karo papan sampeyan ing endi? Kadhang kala ana bencana ing omah utawa kerja supaya kita ngerti kabeh sing kudu maturnuwun.

Minggu kepungkur iki, blogku wis ganti. Aku miwiti kerja anyar lan kerja pirang-pirang wengi kanggo nggawe aplikasi liya - lan kalorone uga fokus. Aku dudu juggler sing apik - aku seneng fokus ing target lan ngupayakake supaya bisa nggayuh. Akibate, fokus ing tugas anyar saiki saya kuat. Sanalika aku mangkat kerja lan mlumpat ing mobil, perhatianku dadi proyek sampingan. Nalika ndamel esuk, mbalik mikir babagan tugasku.

Ilang ing minggu kepungkur yaiku blogku. Aku terus ngirim maos saben dinane nanging paling apik sporadis karo postingan blogku. Aku ora percaya yen dheweke kesusu - nanging aku pancen ora konsentrasi kaya kudune. Mbok menawa wilayah sing paling ora digatekake yaiku ngawasi Ad Revenue, Analytics lan Peringkat Aku ngerti aku duwe tugas lan ora kuwatir rugi, mula aku ora gelem nglirwakake.

Kebiasaan ngawasi pangkat lan lalu lintas saya dadi obsesi! Aku ora yakin bakal mriksa luwih saka sapisan dina, nanging nalika ndeleng nomer kasebut lag, aku bakal mikir pirang-pirang jam lan nyoba nglawan. Rada kaya meksa mundur - maca isih ana semangat, dudu reaksi. Iki tegese maraton lan dudu sprint ... lan aku asring kudu ngelingake marang aku.

Dadi - yen statistik ora cocog karo arah sing dikarepake, bisa uga kudu istirahat saka kompas. Aku sejatine bisa negesake manawa saiki saya rebound kanthi becik ... pamaca wis entek, stats feedku wis entek ... lan penghasilan saya entek. Aku kudu ngupayakake apa sing paling daklakoni lan supaya bisa ditindakake lan mandheg anggonku nonton nomer kasebut. Aku bakal bali menyang Tipping Blog sanalika proyekku rampung! Matur suwun kabeh pamiarsa sing wis sabar ngenteni.

Yen kurang nonton, perkara sing luwih apik bakal saya apik!

4 Komentar

  1. 1

    Nice crita sethitik 🙂 Aku bisa ngomong iki cilik karo kula saiki, mriksa Adsense saluran stats minangka asring aku bisa, awit iku ngoptimalake mangsa kanggo kula. Nanging iki mbayar, mula aku bakal alon alon 🙂

  2. 2

    Aku setuju. Bisa gampang banget kanggo kepengin banget karo statistik. Aku isih ndeleng statistikku sapisan dina sing dakkira akeh banget.

    Cukup fokus ing nulis konten sing apik lan marketing blog sampeyan lan lalu lintas bakal terus teka 🙂

  3. 3

    Aku bisa ngrampungake! Lan utamane amarga blog perusahaanku dipindhah lan diwiwiti saka ngeruk maneh, ora nyenengake kepiye wektu aku ngentekake obsesif babagan statistik sing cukup sedih.. Yen aku bisa ngarahake energi kasebut menyang kiriman… dadi luwih apik!

    Aku pengin sampeyan luck, Aku manawa yen sampeyan njaluk menyang ayunan saka iku sampeyan bakal nggawe liyane wektu kanggo posting!

  4. 4

    Aku uga bisa hubungane karo ndhuwur. Aku guess iku uga bagéan integral saka urip minangka blogger (lan sales / marketing wong). Saka wektu kanggo wektu, aku uga kerep mriksa statistik situsku. Kudu kick dhewe ing mburi banjur konsentrasi maneh kanggo ngembangake konten asli.

    Minangka wong dodolan profesional aku uga ngerti iki: Kecenderungan kanggo nglampahi wektu ing prakiraan, spreadsheet, lan sapiturute tinimbang lungguh ing ngarepe pelanggan nutup tawaran lan kuwatir babagan mriksa komisi mengko. Minangka blogger, aku kudu konsentrasi kanggo nambah pelanggan kanthi konsentrasi ing konten unggulan. Lan liyane bakal teka, kaya sing diomongake 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.