100 Taun Banjur: Kerajaan Pelanggan

pelanggan kerajaan

Iki minangka iklan saka edisi Mei 1916 saka Mekanik Populer saka AT&T sing ngomong karo calon pelanggan telpon.

Aku asring kepengin weruh kepiye angel banget kanggo ngatasi rasa wedi lan rasa wedi amarga teknologi kasebut sadurunge. Aku uga kepengin ngerti apa sebandinge karo adopsi media sosial lan Internet saiki.

Sejarah meh mesthi mbaleni dhewe.

Kratoning PelangganTelpon, kaya Internet, ngowahi urip kanthi nyata. Ing taun 1926, Ksatria Komite Pendidikan Dewasa ing Columbus malah menehi pitakon, "Apa penemuan modern bisa mbantu utawa ngrusak karakter lan kesehatan?"

Kanthi pariwara iki, AT&T nyuda rasa wedi masarakat babagan teknologi lan luwih dhisik, ndhidhik masarakat babagan teknologi sing bisa nguatake.

Kayane iklan iki bisa diterbitake kanthi gampang saiki, kanthi antrian ing Internet:

Ing pangembangan Internet, pangguna minangka faktor sing dominan. Syarat sing saya suwe saya gedhe inspirasi kanggo panemuan, nyebabake panelitian ilmiah tanpa wates, lan ndandani lan ekstensi sing perlu.

Merek utawa dhuwit ora bakal dikatutake kanggo nggawe Internet, kanggo nambah kekuwatane pangguna nganti wates kasebut. Ing Internet, sampeyan duwe mekanisme sing paling lengkap kanggo komunikasi. Animasi dening semangat layanan sing jembar, lan sampeyan nguwasani lan ngontrol kanthi kapasitas dobel pangguna lan panyedhiya data. Internet ora bisa mikir utawa ngomong kanggo sampeyan, nanging sampeyan kudu mikir ing endi sing sampeyan pengin. Sampeyan bisa digunakake.

Tanpa kerja sama pangguna, kabeh sing wis rampung kanggo nyampurnakake sistem ora ana gunane lan layanan sing cocog ora bisa diwenehake. Contone, sanajan puluhan milyar ngentekake nggawe Internet, meneng wae yen wong kasebut ing pungkasan gagal nggunakake.

Internet intine demokratis; nggawa swarane bocah lan wong diwasa kanthi cepet lan langsung padha. Lan amarga saben pangguna minangka faktor sing dominan ing Internet, Internet minangka sing paling demokratis sing bisa diwenehake kanggo jagad iki.

Iku ora mung implementasine saka individu, nanging uga nyukupi kabutuhane kabeh masarakat.

A abad mengko, lan kita isih manggon ing Kratoning Pelanggan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.