Bocah-bocahe Aja Tweet

Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial
Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial
Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial

Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial

Sasi iki aku miwiti mulang kursus ing Marketing Web ing Institut Seni Indianapolis. Umume 15 siswa ing kelasku wis meh lulus saka desain fashion lan pemasaran ritel, lan kursus aku dibutuhake.

Kasunyatane, ing wayah wengi pertama nalika para siswa mlebu ing lab komputer lan lungguh, dheweke milih dhewe kanthi jurusan: 10 siswa fashion ing sisih tengenku, lima siswa desain web lan grafis ing sisih kiwa. Aku kaya nari SMP karo bocah-bocah wadon lan bocah-bocah sing ditandur ing tembok sing ngelawan, saben sisih ndeleng liyane kanthi waspada.

Nalika aku sinau babagan silabus lan perkenalan kursus, media sosial duwe peran gedhe. Aku ngerti manawa para siswa bakal rampung, umume sing teka ing laboratorium luwih dhisik kanggo mriksa email lan Facebook. Nanging akhire aku kaget.

Udakara rong pertiga saka kelasku durung nate nggunakake lan malah nyawang Twitter. Akeh sing ora ngerti apa sejatine utawa apa sebabe. Mung siji sing blogging, lan siji liyane duwe situs web dhewe.

Lantai Hits Rahang

Ngenteni, maksud sampeyan ngandhani yen generasi sing paling akeh kabel, sambung, lan mesthi ora nggunakake alat jejaring sosial dhasar? Apa media kasebut nggawe mitos lan ngapusi? Apa aku precaya banget ing jagad cilikku lan aku ora nggatekake kabeh bagean saka populasi?

Nalika ndeleng gumunku, salah sawijining muridku mangsuli, "Oh, aku wis weruh ing Facebook: 'dikirim liwat Twitter.' Aku ora nate ngerti yen ngono. ”

Oke, mula aku dadi kaget amarga efek komedi. Aku ngerti banget yen adopsi macem-macem alat lan saluran beda-beda, kalebu pirang-pirang faktor, klompok umur. Aku ngerti Twitter dadi popularitas ing antarane demografi lawas. Nanging aku kaget amarga pirang-pirang pira-pira puluh puluh wong iki sing malah ora ngerti apa sing diarani Twitter.

Ayo Nggawe Matematika

Iki nyebabake aku bali lan golek sawetara riset babagan distribusi umur situs jaringan sosial. Ing wulan Februari 2010, nggunakake data saka Google Ad Planner, Pingdom kraton nuduhake manawa ing 19 situs jejaring sosial sing paling populer, bocah umur 18-24 taun mung duwe 9% pangguna. Ing kasus Twitter, klompok sing padha iki kurang saka 10%, kanthi 64% pangguna Twitter umure 35 taun utawa luwih.

Umume, bocah 35-44 lan 45-54 taun dominasi situs jejaring sosial, nuduhake gabungan 74% pangguna. Apike, sing umure 0-17 (komputer pangguna umur nol taun?) Duwe 21%, dadi klompok pangguna nomer loro sing paling gedhe.

Ayo maju luwih cepet seprapat nganti Mei 2010 lan panelitian dening Edison Research sing diarani "Panggunaan Twitter Ing Amerika: 2010." Miturut riset, bocah umur 18-24 taun kalebu 11% pangguna Twitter saben wulan. Kanthi gabungan 52%, klompok 25-34 lan 35-44 isih dominan.

Saiki, ana salah sawijining prabédan matématika sing signifikan ing antarané demografi sing diwakili ing kene: umur 18-24 taun umur pitung taun tinimbang 10 wong liya. Dadi ana sawetara wates kanggo ngapiki nomer adhedhasar breakdown iki, nanging aku yakin kabeh bakal dicuci.

Napa Dheweke Ora Ana ing Papan?

Yen aku yakin piwulang semester pisanan dhewe, asil utama marketing web yaiku konten sampeyan kudu menehi nilai kanggo para pelanggan. Miturut siswa, umume, wong-wong ora ngerti sapa-sapa nggunakake Twitter. Mula situs kasebut lan layanane ora menehi regane.

Kapindho, kabeh wong ing kelas mriksa Facebook. Sawetara nglaporake ndeleng verbiage "liwat Twitter" babagan nganyari status, nuduhake manawa sawetara kanca pancen nggunakake Twitter. Iki mbuktekake bagean kapindho pelajaranku (lan komponen gedhe saka Raidious model bisnis), sing dudu platform sing penting, isine. Dheweke ora preduli saka ngendi pembaruan diwiwiti, dheweke mung ngerti yen bisa entuk liwat platform sing dipilih.

Pungkasane, data riset ing ndhuwur lan bukti-bukti anekdot saya nuduhake gagasan sing luwih gedhe yen siswa kuliah sibuk banget nindakake perkara liya supaya ora mriksa (utawa mriksa) akeh situs, jaringan lan platform. Akeh wong sing nglaporake yen dheweke ngentekake wektu kanggo kerja kursus lan makarya kerja sambilan tinimbang ora goblok ing internet.

Dadi, Apa sing Kita Laku?

Minangka pemasar online, kita kudu ngerti lan nampa beda panggunaan kasebut kanggo macem-macem klompok umur. Kita kudu nggawa konten kasebut menyang wong sing pengin digayuh nggunakake alat sing sejatine digunakake. Iki ditindakake kanthi riset lan ngrencanakake kanthi inisiatif online, lan ngerti platform apa sing kudu dipantau, moderat lan ukuran. Yen ora, kita mbuwang wektu, gaweyan lan dhuwit menyang angin lan muga-muga pelanggan bisa entuk.

6 Komentar

  1. 1

    Menarik banget, utamane tampilan sampeyan ora ana nomer. Nalika demografi sing luwih enom ora mesthi rame ing Twitter, dheweke ndeleng konten kasebut kanthi cara liya amarga kabeh media sing beda-beda gabung, mula isih bisa digunakake kanggo nggunakake Twitter kanggo umur iki.

  2. 2

    Aku kelingan anakku sing ngguyu nalika isih sekolah babagan nggunakake email. Saiki wis senior ing IUPUI, email dadi kabutuhan lan malah pindhah menyang smartphone supaya bisa dijaga. Aku ora ngerti nonoman bisa nindakake prilaku kasebut, dakkira kabutuhan iku sing nyurung. Twitter luwih gampang kanggo nyerna lan nyaring informasi, dene Facebook luwih akeh babagan jaringan lan hubungan pribadi. Aku ora bakal kaget yen anakku 'tweet' sajrone sawetara taun kanggo nuduhake informasi karo jaringan kanthi luwih efisien.

  3. 3

    Bocah lanang, apa kowe lara saraf! Doug Karr bakal menehi pitutur marang kowe yen dheweke wis ngobrol karo sawetara kelas ing IUPUI lan dheweke bisa uga lali yen isih cilik! Mesthine, dheweke ora jelas babagan media sosial, nanging aku nggunakake media sosial kanthi ekstensif ing kursus lan aku mesthi kesulitan nggawe siswa "tuku" kanthi nilai media sosial kanggo sinau lan merek pribadi.

    Salah sawijining sebab kenapa aku lunga saka akademi amarga "ora ana sing tuku apa sing arep dak adol" mula aku banjur golek gaweyan liyane sing pengin nggawe inovasi kanggo mulang lan sinau, marketing, utawa liya-liyane! Aku rumangsa ora apik sing bisa suwe, nanging aku duwe wektu lan sabar kanggo ngenteni lan sinau luwih lengkap nalika ngenteni. O :-)

  4. 4

    Aku panginten mung kita. Aku rumangsa luwih apik saiki ngerti manawa wong liya ngalami perkara sing padha. Sajrone musim panas, Universitas Marian disponsori HobNob 2010, acara jejaring politik sing dianakake dening Greater Indianapolis Chamber of Commerce. Universitas Marian minangka sponsor media sosial. Kita nyoba merekrut siswa liwat Facebook lan email menyang Tweet sadurunge, sajrone, lan sawise acara kasebut kanthi ngganti polo MU gratis lan jajanan sing apik. Ora apa-apa, nanging angel kanggo merekrut siswa. Pancen angel. Banjur kita kudu nglatih. Kita bisa uga ora nyoba maneh.

  5. 5
  6. 6

    Nuwun sewu amarga wangsulan telat, aku lara.

    Minangka papan sing menarik. Kelasku Web Marketing, lan 2/3 kelasku kalebu jurusan pemasaran ritel. Nanging masalah pemasaran online paling umum pancen asing, sanajan kalebu klompok umur sing dianggep bisa nyambung lan dipasarake kanthi tanpa welas.

    Apa dheweke trampil nyaring pesen pemasaran? Apa dheweke ora ngerti taktik sing digunakake? Utawa dheweke pancen ora nggunakake alat kaya sing pengin dipercaya para pemasar?

    Aku yakin bakal luwih akeh ngomong nalika maju liwat kuartal lan aku milih otak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.