Bocah-bocahe Aja Tweet

Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial
Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial
Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial

Distribusi Umur ing Situs Jaringan Sosial

Sasi iki aku miwiti mulang kursus ing Marketing Web ing Institut Seni Indianapolis. Umume 15 siswa ing kelasku wis meh lulus saka desain fashion lan pemasaran ritel, lan kursus aku dibutuhake.

Kasunyatane, ing wayah wengi pertama nalika para siswa mlebu ing lab komputer lan lungguh, dheweke milih dhewe kanthi jurusan: 10 siswa fashion ing sisih tengenku, lima siswa desain web lan grafis ing sisih kiwa. Aku kaya nari SMP karo bocah-bocah wadon lan bocah-bocah sing ditandur ing tembok sing ngelawan, saben sisih ndeleng liyane kanthi waspada.

Nalika aku sinau babagan silabus lan perkenalan kursus, media sosial duwe peran gedhe. Aku ngerti manawa para siswa bakal rampung, umume sing teka ing laboratorium luwih dhisik kanggo mriksa email lan Facebook. Nanging akhire aku kaget.

Udakara rong pertiga saka kelasku durung nate nggunakake lan malah nyawang Twitter. Akeh sing ora ngerti apa sejatine utawa apa sebabe. Mung siji sing blogging, lan siji liyane duwe situs web dhewe.

Lantai Hits Rahang

Ngenteni, maksud sampeyan ngandhani yen generasi sing paling akeh kabel, sambung, lan mesthi ora nggunakake alat jejaring sosial dhasar? Apa media kasebut nggawe mitos lan ngapusi? Apa aku precaya banget ing jagad cilikku lan aku ora nggatekake kabeh bagean saka populasi?

Nalika ndeleng gumunku, salah sawijining muridku mangsuli, "Oh, aku wis weruh ing Facebook: 'dikirim liwat Twitter.' Aku ora nate ngerti yen ngono. ”

Oke, mula aku dadi kaget amarga efek komedi. Aku ngerti banget yen adopsi macem-macem alat lan saluran beda-beda, kalebu pirang-pirang faktor, klompok umur. Aku ngerti Twitter dadi popularitas ing antarane demografi lawas. Nanging aku kaget amarga pirang-pirang pira-pira puluh puluh wong iki sing malah ora ngerti apa sing diarani Twitter.

Ayo Nggawe Matematika

Iki nyebabake aku bali lan golek sawetara riset babagan distribusi umur situs jaringan sosial. Ing wulan Februari 2010, nggunakake data saka Google Ad Planner, Pingdom kraton nuduhake manawa ing 19 situs jejaring sosial sing paling populer, bocah umur 18-24 taun mung duwe 9% pangguna. Ing kasus Twitter, klompok sing padha iki kurang saka 10%, kanthi 64% pangguna Twitter umure 35 taun utawa luwih.

Umume, bocah 35-44 lan 45-54 taun dominasi situs jejaring sosial, nuduhake gabungan 74% pangguna. Apike, sing umure 0-17 (komputer pangguna umur nol taun?) Duwe 21%, dadi klompok pangguna nomer loro sing paling gedhe.

Ayo maju luwih cepet seprapat nganti Mei 2010 lan panelitian dening Edison Research sing diarani "Panggunaan Twitter Ing Amerika: 2010." Miturut riset, bocah umur 18-24 taun kalebu 11% pangguna Twitter saben wulan. Kanthi gabungan 52%, klompok 25-34 lan 35-44 isih dominan.

Saiki, ana salah sawijining prabédan matématika sing signifikan ing antarané demografi sing diwakili ing kene: umur 18-24 taun umur pitung taun tinimbang 10 wong liya. Dadi ana sawetara wates kanggo ngapiki nomer adhedhasar breakdown iki, nanging aku yakin kabeh bakal dicuci.

Napa Dheweke Ora Ana ing Papan?

Yen aku yakin piwulang semester pisanan dhewe, asil utama marketing web yaiku konten sampeyan kudu menehi nilai kanggo para pelanggan. Miturut siswa, umume, wong-wong ora ngerti sapa-sapa nggunakake Twitter. Mula situs kasebut lan layanane ora menehi regane.

Kapindho, kabeh wong ing kelas mriksa Facebook. Sawetara nglaporake ndeleng verbiage "liwat Twitter" babagan nganyari status, nuduhake manawa sawetara kanca pancen nggunakake Twitter. Iki mbuktekake bagean kapindho pelajaranku (lan komponen gedhe saka Raidious model bisnis), sing dudu platform sing penting, isine. Dheweke ora preduli saka ngendi pembaruan diwiwiti, dheweke mung ngerti yen bisa entuk liwat platform sing dipilih.

Pungkasane, data riset ing ndhuwur lan bukti-bukti anekdot saya nuduhake gagasan sing luwih gedhe yen siswa kuliah sibuk banget nindakake perkara liya supaya ora mriksa (utawa mriksa) akeh situs, jaringan lan platform. Akeh wong sing nglaporake yen dheweke ngentekake wektu kanggo kerja kursus lan makarya kerja sambilan tinimbang ora goblok ing internet.

Dadi, Apa sing Kita Laku?

Minangka pemasar online, kita kudu ngerti lan nampa beda panggunaan kasebut kanggo macem-macem klompok umur. Kita kudu nggawa konten kasebut menyang wong sing pengin digayuh nggunakake alat sing sejatine digunakake. Iki ditindakake kanthi riset lan ngrencanakake kanthi inisiatif online, lan ngerti platform apa sing kudu dipantau, moderat lan ukuran. Yen ora, kita mbuwang wektu, gaweyan lan dhuwit menyang angin lan muga-muga pelanggan bisa entuk.

6 Komentar

  1. 1

    Apik banget, utamane tampilan sampeyan ngluwihi nomer kasebut. Nalika demografi sing luwih enom ora kudu melu Twitter, dheweke ndeleng konten kasebut kanthi cara siji utawa liyane amarga kabeh medium sing beda-beda iki digabung, mula isih migunani kanggo nggunakake Twitter kanggo umur iki.

  2. 2

    Aku elinga anakku ngguyu nalika isih SMA babagan carane aku nggunakake email. Saiki dheweke wis senior ing IUPUI, email dadi kabutuhan lan dheweke malah ngalih menyang smartphone supaya bisa terus. Aku ora ngerti yen nom-noman nyebabake prilaku, aku mikir kabutuhan sing nyebabake. Twitter luwih gampang kanggo aku nyerna lan nyaring informasi, dene Facebook luwih akeh babagan jaringan lan hubungan pribadi. Aku ora bakal kaget yen anakku 'tweeting' ing sawetara taun kanggo nuduhake informasi karo jaringan luwih efisien.

  3. 3

    Cah lanang, apa sampeyan wis nandhang saraf! Doug Karr bakal ngandhani yen dheweke wis ngomong karo sawetara kelasku ing IUPUI lan dheweke mesthi lali yen dheweke isih cilik! Diakoni, dheweke ora sacara eksplisit babagan media sosial, nanging aku nggunakake media sosial kanthi ekstensif ing kursusku lan aku tansah ngalami kangelan supaya siswa "tuku" kanggo nilai media sosial kanggo sinau lan merek pribadi.

    Salah sawijining alasan kenapa aku ninggalake akademisi yaiku amarga "ora ana sing tuku apa sing kudu aku adol" mula aku pindhah menyang golek usaha liyane ing ngendi wong-wong gelem nggawe inovasi ing wulangan lan sinau, marketing, utawa apa wae! Aku duwe raos ala sing bisa njupuk sawetara wektu, nanging aku duwe wektu lan sabar ngenteni lan kanggo sinau liyane dhewe nalika aku ngenteni. O:-)

  4. 4

    Aku panginten iku mung kita. Aku rumangsa luwih apik saiki ngerti yen wong liya uga ngalami perkara sing padha. Sajrone musim panas, Universitas Marian nyeponsori HobNob 2010, acara jaringan politik sing diatur dening Kamar Dagang Greater Indianapolis. Universitas Marian minangka sponsor media sosial. Kita nyoba kanggo Recruit mahasiswa liwat Facebook lan e-mail kanggo Tweet sadurunge, sak, lan sawise acara ing ijol-ijolan kanggo polo MU free lan meal apik. Iku bisa metu oke, nanging angel kanggo njupuk mahasiswa. Pancen angel. Banjur kita kudu nglatih wong-wong mau. Kita mbokmenawa ora bakal nyoba maneh.

  5. 5
  6. 6

    Nuwun sewu telat wangsulan, kula lara.

    Iku papan sing menarik. Kelasku yaiku Pemasaran Web, lan 2/3 saka kelasku kalebu jurusan pemasaran eceran fashion. Nanging sanajan masalah paling dhasar babagan pemasaran online pancen manca, sanajan dheweke minangka klompok umur sing dikira bisa disambungake lan dipasarake tanpa mercilessly.

    Apa padha apik kanggo nyaring pesen marketing? Apa dheweke ora ngerti taktik sing digunakake kanggo dheweke? Utawa dheweke pancene ora nggunakake alat kaya sing dikarepake para pemasar?

    Aku manawa aku bakal duwe liyane ngomong nalika kita maju liwat waktu lan aku milih otak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.