Efek iPad

ipad

Ana prekara sing kudu saya sesambungan kanthi online. Minangka pamaca sing seneng banget lan sing lenggah ing ngarep layar paling ora 8 jam saben dinane, aku ngerti yen tingkah lakuku wis owah sacara signifikan sajrone taun kepungkur. Biyen nggawa laptop ing endi wae ... saiki ora. Yen aku kerja, aku bakal ana ing kantor ing layar amba utawa ing omah ing layar amba. Yen aku mriksa email utawa mbukak, aku asring nganggo iPhone.

Nanging nalika maca, blanja kanthi online lan neliti, aku bisa entuk iPad saben kasempatan.

ipad tuku

Nalika tangi turu, aku nyoba maca berita kasebut. Nalika nonton film utawa televisi, aku nyoba supaya bisa ngrampungake. Nalika aku lungguh kanggo maca lan santai, aku mesthi duwe. Nalika mikir arep tuku apa-apa, aku uga nggunakake. Yen sampeyan mikir ora aneh… nggo aku. Aku snob buku. Aku seneng ngrasa lan mambu buku sing apik… nanging aku kurang milih. Saiki aku tuku buku ing iPad lan uga langganan majalah.

Lan aku seneng layar amba - sing luwih gedhe saya apik. Nanging nalika maca, layar gedhe banget. Kakehan windows, kakehan tandha, kakehan ikon… kakehan gangguan. IPad ora duwe gangguan kasebut. Iki pribadi, nyaman, lan nduwe tampilan luar biasa. Lan aku seneng banget nalika situs online nggunakake interaksi tablet kaya ngusap. Aku ngerteni luwih akeh wektu kanggo situs lan sesambungan luwih jero.

Kaget, aku ora seneng jaringan sosial ing tablet. Aplikasi Facebook nyedhot ... mung versi sanksi online sing diformat maneh, luwih alon. Twitter pancen apik banget, nanging aku mung cenderung mbukak nalika nuduhake panemuan sing dakkirim, ora srawung karo komunitas.

Aku nggawe iki ing postingan blog amarga aku ora bisa dadi siji-sijine. Nalika ngomong karo klien kita, Zmags, sing duwe spesialisasi nggawe ayu interaksi iPad karo penerbitan digital platform, dheweke negesake manawa dudu aku siji-sijine. Yen pengalaman disesuaikan karo piranti, pangguna luwih akeh sesambungan karo situs utawa aplikasi sing lagi digandhengake.

Ora cukup kanggo para pemasar mung nggawe situs responsif sing bisa digunakake ing iPad. Pancene mung nggunakake piranti nalika ngatur pengalaman. Pengalaman iPad nggambar pengunjung sing luwih akeh, luwih akeh interaksi karo pengunjung kasebut, lan konversi sing luwih dhuwur dening pengunjung kasebut.

Ing Martech, digunakake Onswipe kanggo nambah pengalaman ... nanging duwe watesan (kaya nyoba ndeleng infographic lan nggedhekake ukurane). Kita ngarepake ngluncurake aplikasi iPad supaya bisa nggunakake media kanthi lengkap. Sampeyan kudu mikir babagan tumindak sing padha.

5 Komentar

  1. 1

    aku bisa menehi crita iki ing pengalaman pribadi minangka efek tab Galaxy .. padha .. nglampahi ~ 10 jam saben dinane 5 jam ing njaba kantor kabeh ana ing Tab, warta, buku, game, olahpesen, email lan rada sosial [liyane liwat hootsuite lan flipboard]

  2. 3

    Tablet minangka piranti sing bisa digunakake dening bocah umur 3 taun nganti umur 66 taun. Dadi aku yakin kalebu kategori apa wae, ora mung kanggo segmen tartamtu. Nanging bakal menehi pengaruh sing luwih gedhe kanggo para profesional Bisnis amarga pengin info asap…

  3. 4

    Kajaba sing sampeyan sebutake, iPad minangka aksesori kunci nalika sarapan ing hotel 🙂 Ora bisa dilakoni tanpa!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.