Bintang Indianapolis Diselidiki sawise Pati Fotojournalist Mpozi Tolbert

Mpozi Tolbert
Pati tragis saka Mpozi Tolbert, 34 taun, lagi diselidiki dening pejabat Negara Bagian Indiana kanggo nemtokake manawa ana pelanggaran OSHA utawa ora.

Aku ora nate ketemu karo Pak Tolbert nalika kerja ing The Star, nanging aku wis sawetara ing elevator karo buta alus iki. Aku kelingan dreadlocks sing bakal njupuk setengah elevator! Kabeh wong saka ruang warta bakal mesem lan ngucapake salam nalika ana ing sekitar. Aku wis maca manawa Mpozi ngerti sejatine nyimpen panganan karo dheweke kanggo panganan sing ora duwe omah. Yen sampeyan nggoleki Internet, sampeyan bisa ndeleng manawa bakat saka individu kasebut.

Detil babagan patine Mpozi katon kaya main ing ruang blog tinimbang ruang berita. Ruth Holladay, mantan wartawan Star, wis blog kanthi rutin babagan sedane Mpozi lan ngritik banget marang The Star. Sawise ketemu akeh staf editorial senior ing Star, aku dhewe bisa ujar manawa aku kabeh padha sedhih amarga tiwase Pak Tolbert. Sampeyan bisa uga kritis kanggo organisasi Gannett lan prosedur keamanan, nanging miturutku ora adil nyerang wong-wong sing kerja ing kono.

Syarat khusus kanggo karyawan nelpon keamanan tinimbang 911 minangka dhasar saka kontroversi kasebut. Wis ngliwati indoktrinasi karyawan The Star, aku bisa ngandhani yen iki minangka aturan sing cukup kontroversial sing wis dibahas kanthi dawa. Akses menyang elevator uga katon dadi masalah. Bangunan kasebut wis cukup tuwa, mula mung ana 2 elevator sing bisa diakses kabeh karyawan - lan kalorone cukup dibatesi. Ing kahanan iki, katon para penyelamat dialihake menyang elevator mlebu karyawan, sing bisa uga dicukur sawetara menit kanggo nylametake Pak Tolbert.

Apa wae, jagad iki ilang wong sing duwe talenta lan apik banget. Fotografer duwe hadiah khusus sing ngidini kita ndeleng jagad iki saka mripate.

Links:

  • Artikel Star Indianapolis
  • Galeri Foto Mpozi ing IndyStar.com.
  • Tulisan Asli Ruth Holladay
  • Ruth Holladay Bagean II
  • Penyelidikan OSHA
  • Video ing crita kasebut
  • Mangkene memorial lan galeri sing digawe kanca-kanca Mpozi
  • Artikel NPPA
  • susah, MySpace Mpozi
  • 8/18 - Monitor, publikasi Asosiasi Nasional Wartawan Ireng, wis nerbitake laporan dina iki babagan terbitan. Deleng link… http: //nabjconvention.org/2006/monitor/pdf/fri/NABJ81811.pdf

Ngatur sungkawa kanggo kulawarga Mpozi, pacar, kanca, lan kanca kerja… kalebu kabeh staf ing The Star. Kalah rugi tenan.

One comment

  1. 1

    Bab liyane sing sedih ing crita sing wis sedhih banget. Aku mikir yen ana wong sing umure isih enom, wong nekat amarga ana sebab utawa ana wong sing disalahake kanthi pangarep-arep supaya jagad iki bisa diatasi maneh. Yen ora, iku mung acak lan medeni.

    Aku dudu pengacara, nanging kabijakan no-911 kasebut nyalahake aku minangka penyalahgunaan kriminal kanthi sengaja. Sanajan ora ana cara kanggo nyebutake yen menit ekstra bakal bisa nylametake Mpozi, kamangka bisa uga ora bisa ditoleransi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.