The Huff karo Huffington

wong dhuwit

wong dhuwitYen sampeyan durung nate krungu, ana Tuntutan tumindak kelas $ 105 yuta nglawan Arianna Huffington amarga adol menyang AOL nanging ora menehi bayaran kanggo para blogger sing mbantu ngembangake Huffington Post dadi komunitas blogging kaya ngono. Aku bakal ngeculake ironi wong sugih sing sugih sing entuk seprapat milyar dolar saka mburi wong liya (adhuh!)… Lan terus terang.

Minangka wong sing duwe luwih saka 50 blogger sing blog blog ing kene kanthi rutin Martech Zone, Aku babar blas setuju karo blogger sing ora dibayar. Dheweke pancen ganti rugi.

Martech Zone narik sawetara dhuwit ing sponsor lan pariwara, nanging kita terus investasi maneh dana kasebut dadi pemasaran, desain, lan ekspansi Podcasting, email lan video. Kita uga terus nambah kacepetan lan stabilitas situs. Dadi… yen dietung kabeh, kita isih isih rugi.

Lan aku sejatine seneng kaya ngono lan bakal tetep bisa rugi anggere konten nambah lan kita bakal terus maca. Ora ana penulis sing nate nyaranake aku nindakake sing beda. Aku yakin dheweke ngurmati sorotan lan kesempatan kanggo nulis karo para profesional pemasaran paling apik ing planet iki.

Ngandika, aku ora nganggep angel banget. Arianna Huffington lan kru bisa gampang ngetrapake Analytics lan ngidentifikasi para blogger sing ngasilake paling akeh (liwat lalu lintas) menyang situs kasebut. Dheweke uga bisa nggawe sawetara analisis biaya penting babagan pariwara, promosi, lan investasi infrastruktur sing digawe. Pungkasane, aku yakin yen posting Huffington wis rampung, dheweke bisa negosiasi potongan pangowahan sing apik kanggo para blogger sing menehi nilai paling gedhe.

Yen jarene, Arianna saiki duwe waktu seprily yuta dolar kanggo investasi ing pertahanan sing hebat ... sing bisa uga ora kudu luwih saka nuduhake syarat layanan sing wis disetujoni kabeh wong nalika mlebu. Forbes setuju yen kasebut a longgar.

Kasunyatane mesthi ana ora bisa tuntutan hukum bisa menang. Yen bener, saben anggota Facebook bakal duwe dhuwit, saben asil mesin telusuran ing Google bakal dibayar kanthi klik sing diduweni, lan saben tweet bisa uga entuk sawetara sen menyang tweeter - ngusir kabeh perusahaan kasebut bisnis Ora bakal kelakon. Kadhangkala urip ora adil - iki salah sawijining jaman.

Aku ngajak kabeh bisnis supaya bisa mandheg free platform lan wiwiti ndhuweni isine dhewe-dhewe. Yen sampeyan duwe bakat kanggo nulis konten sing narik kawigaten para pamirsa, kenapa ing saindenging jagad iki sampeyan bakal menehi wong liya kaya Huffington? Ojo ngono! Gores lan kerjakake konten sampeyan dadi penghasilan. Kirim tamu ing kana-kene kanthi tujuan supaya lalu lintas bali menyang situs sampeyan. Mula, kita kerja keras kanggo nampilake penulis kanthi cetha ing sikil lan sidebar.

Mesthi wae, yen AOL pengin tuku Martech Zone kanggo $ 250 yuta (utawa malah $ 25 yuta), kanthi seneng aku bakal menehi dhuwit kanggo wong-wong sing nyedhiyakake paling regane kanggo situs kasebut. Konten ora duwe regane kajaba nggawa pengunjung. Arianna Huffington mesthine kudu ngerti regane sing digawa sawetara blogger.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.