Hubris Pemasaran Geosentris

wates

Copernicus minangka bapak astronomi modern sing bisa dibantah nalika dheweke menehi pendapat babagan heliocentrism amarga geocentrism. Kanthi tembung liyane, srengenge dadi pusat sistem planet kita, dudu Bumi. Iki nyenyamah fitnah lan dheweke nglawan kabeh budaya sarjana sing ana gandhengane karo agama. Nanging dheweke bener.

Ditrapake kanggo Pemasaran, saiki kita duwe masalah. Kanggo sawetara alasan, nalika perusahaan dadi gedhe, dheweke wiwit mikir manawa dheweke dadi pusat sistem perdagangan kita. Dina iki, aku nampa email saka Border on Bounds Rewards Perks - program anyar kanggo ngenalake Border menyang perusahaan liyane sing pengin dikunjungi:

Ganjaran Bates

Aku Wates kipas angin Nganti Barnes lan Noble dibukak ing sadawane dalan, aku kerep mlaku Wates meh saben akhir minggu. Aku seneng toko, musik live, lan kopine. Aku asring ngentekake pirang-pirang jam ing kana kanthi santai lan maca.

Border kayane wis nyetel strategi kanggo sing iki - bisa uga nyoba ngupayakake Amazon. Bentenipun posisi, sanadyan. Amazon mesthi nyedhiyakake awake dhewe minangka ritel lan distribusi kanggo ngganti cara bisnis ing donya. Wates mbukak toko buku.

hubris: bangga banget utawa percaya dhiri; umuk

Aku percaya tenan yen iki salah. Pusat jagad dagang ora ana ing toko sampeyan, yaiku sekitar pelanggan sampeyan. Yen pelanggan ndeleng sampeyan minangka toko buku, terus aplikasi sumber sing bakal menehi sampeyan hadiah sing paling gedhe. Pemikiran semacam iki mbebayani lan bisa uga bakal ngilangi fokus perusahaan lan otoritas ing industri. Yen sampeyan pengin dadi liyane, bukak gaweyan liyane!

Aku ora bakal tuku kamar hotel utawa setelan liwat Border! Ganjaran ora ana gandhengane karo aku nalika sampeyan nyoba palu, kothak, liwat bolongan bunder.

7 Komentar

  1. 1

    Wawasan gedhe maneh Douglas. Aku mikir perkara sing padha nalika ndeleng wong ngarahake konten ing wilayah geografis. Kayane tangi ing ngarep kabeh jagad nganggo mikropon lan mung ngomong karo baris pisanan.

    Blog global, ngombe kanthi lokal!

  2. 3
  3. 7

    "Kaya McDonalds sing ngladeni Lattes, kajaba yen rasane burger? Lol"

    Hei, ing Guatemala, McDonalds duwe "McCafe". Iki minangka ruangan pisah sing ditambahake ing McDonalds, lan entuk manfaat kanthi apik. Wong pancen seneng. Starbucks ora bisa nggawe larang regane ing kana, lan Guatemala asale kopi enak).

    Deleng situs web kanggo muter maneh judhul sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.