Teknologi Pemasaran Paling Apik

teknologi pemasaran
Desain datar: otak

Ora, aku ora duwe adol sampeyan. Luwih becik, aku pengin ngelingake sampeyan babagan sejatine jero sing bisa sampeyan lali: alat sing paling kuat kanggo pemasaran bisnis kanthi efisien yaiku piranti sing wis sampeyan duwe. Mesin komputasi paling canggih ing donya - otak sampeyan dhewe.

Telpon kanggo nggunakake noggin sampeyan dhewe minangka telpon sing asring dirungokake. Apa sing diomongake wong tuwa lan guru marang bocah-bocah, apa sing diucapake manajer frustrasi marang karyawan lan klien sing nesu marang vendor. Dadi, kepiye peringatan lawas kanggo THINK bisa mbantu teknologi pemasaran? Kanggo mangsuli pitakon kasebut, kita kudu bali menyang dhasar.

Apa sing diarani Pemasaran? Apa sing diarani Teknologi?

Senajan Martech Zone kebak ide sing apik kanggo ngapikake pemasaran online lan produk sing apik kanggo nambah konversi, durung ana diskusi babagan tembung "pemasaran" lan "teknologi" sing sejatine tegese. Nulis definisi sampeyan dhewe minangka cara sing apik kanggo mikir kanthi luwih jelas. Mangkene sing dakkira babagan tembung iki:

  • Marketing - Pranata saka informasi sing relevan babagan produk, layanan lan merek sampeyan menyang calon pamirsa pelanggan lan penasehat ukum.
  • Teknologi - Aplikasi ilmu pengetahuan lan logika menyang proses supaya bisa drive dandan sistemik kanggo produktivitas.

Kaya dene definisi, luwih akeh konsep kasebut tinimbang tembung kasebut. Nanging cathet ukara sing digunakake: Pemasaran babagan panentu, kamangka teknologi kasebut utamane aplikasi. Iki tegese pemasaran minangka sesuatu sing sampeyan kudu nyeluk, ngetral lan boneka menyang panggonan sing bener, amarga teknologi utamane babagan nggabungake potongan.

Miturut andharanku dhewe, ing fokus pemasaran beda banget karo fokus teknologi. Kita kudu nggunakake pemasaran minangka cara kanggo nggayuh calon pelanggan lan penyokong. Nanging teknologi pancen kudu ngasilake pangukuran sing bisa diukur liwat panggunaan sistem.

Nalika nggabungake rong tembung kasebut, teknologi pemasaran kudu fokus ing pamirsa lan sistematis Kanthi pamikiran kasebut, akeh usaha bisnis kita dadi fokus banget. Kanthi mung ngelingi sepira kegiatane cocog karo definisi, kita bisa ngerti sebabe upaya teknologi pemasaran bisa uga sukses utawa gagal.

Sistem sing apik, pamirsa sing salah

Apa sampeyan mindai kabeh kertu bisnis sing mlebu ing database pemasaran email lan langsung ngirim pesen? Yen mangkono, tegese sampeyan duwe sistem sing apik kanggo ngolah kertu bisnis. Nanging aku yakin tarif mbukak sampeyan sithik lan sampeyan asring langganan. Sampeyan amarga saben kertu bisnis bisa uga bisa mboten, ogak, ora, duduk, guduk makili pamirsa sing pas kanggo produk sampeyan. Sampeyan nggunakake alat sing apik nanging kanggo wong sing salah.

Pamirsa sing bener, ora ana sistem

Apa sampeyan entuk telpon dodolan sing hebat karo calon sing kuwat nanging lali ndherekake? Sampeyan kudu nindakake pemasaran sing apik banget kanggo nggoleki wong-wong kasebut, liwat jaringan, pariwara utawa sumber liyane. Nanging yen sampeyan ora sregep nggawe telpon sabanjure kanggo nutup kesepakatan, sampeyan ora duwe sistem penjualan sing bisa dipercaya. Pemimpin paling gedhe ing donya ora ana gunane yen sampeyan ora nate menehi kontrak.

Wektu kanggo Quiz Pop

Mangkene sawetara kegagalan teknologi pemasaran sing dakalami ing minggu kepungkur. Pancen gampang dingerteni kenapa masalah kasebut. Deleng apa sampeyan bisa ngerteni apa kegagalan sing nyebabake masalah kasebut. (Pilih teks ing antarane [kaya iki] kanggo wangsulan.)

  • Sampeyan nyerahake selebaran kanggo acara pidato sing bakal teka, nanging ora kalebu dununge [Gagal teknologi sithik: sampeyan butuh dhaptar priksa kanggo nggawe selebaran]
  • Sampeyan menehi kertu bisnis kanggo perusahaan pariwara web ing saindenging negara, nanging alamat email sampeyan nganggo Hotmail [kegagalan pemasaran: sampeyan mikir manawa pamirsa ora ngerti / peduli karo jeneng domain sing sejati]
  • Pesen swara siji sampeyan takon loro: Apa aku wis krungu babagan layanan sampeyan? Utawa, apa aku wis dadi anggota sing duwe pitakon? [kegagalan pemasaran: sampeyan wis nggabungake rong pamirsa sing beda-beda dadi siji pasar]
  • Ing acara jejaring, sampeyan janji bakal ngirim informasi mengko dina kasebut, nanging aja nulis. Aku ora nate krungu saka sampeyan. Gagal teknologi: sampeyan ora duwe pola dokumentasi]

Dilaporake Albert Einstein nate ujar yen "Masalah signifikan sing kita alami ora bisa ditanggulangi kanthi level pikiran sing padha sing nggawe." Yen sampeyan pengin ngatasi masalah teknologi pemasaran, bali menyang pikirane kanthi cetha. Netepake definisi sampeyan. Temokake apa sing sampeyan lakoni salah supaya sampeyan bisa miwiti tumindak bener.

2 Komentar

  1. 1

    Sawise maneh, aku wis setuju karo Robby.

    Nalika maca postingan iki, aku biasane mikir kepiye cara nggunakake ing pasar, lan uga kosok balene

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.