Mangkene carane ngucapake matur nuwun tanpa tembung!

Kampanye sing apik banget lan ide sing kudu digunakake kanggo sapa wae sing nganggo seragam sing ngorbanake wektu, kulawarga lan uga urip kanggo awake dhewe. Kampanye Syukur:

Klik liwat kanggo video kasebut.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.