Masa Depan Bakal Klebu Microsoft

microsoft bizspark bg

Aku ora cukup nyebutake Microsoft ing Martech Zone. Pancen ora bisa diwenehake amarga perusahaan wis duwe jejak gedhe. Nalika ngomong karo COO LiquidSpace, Doug Marinaro, lan minggu kepungkur ngomong karo Josh Waldo, Microsoft pancen nggawe sawetara gerakan luar biasa kanggo nyedhiyakake pondasi karo pemilik Usaha Kecil. Investasi iki ing wiwitan umur perusahaan minangka investasi sing bakal ngasilake Microsoft mbesuk.

Josh Waldo minangka Direktur Pemasaran Mitra Pelanggan lan Solusi SMB (Bisnis Cilik lan Menengah) (Dheweke saiki dadi Direktur Senior Pasar Baru lan Saluran Muncul ing Microsoft). Josh nuduhake sawetara nomer karo aku sing kaget ... Microsoft mbuwang $ 9.5 Milyar (kanthi B) kanggo riset lan pangembangan saiki. Sing luwih nggumunake yaiku 70 nganti 90% anggaran kasebut bakal dipusat ing awan! Wah

Siji conto kepiye Microsoft nggarap SMB yaiku BizSpark.

Kanggo ngewangi para pemula teknologi tahap awal supaya sukses nganggo piranti lunak Microsoft, BizSpark ngidini akses menyang komunitas mitra ing saindenging jagad - kabeh melu nyengkuyung inovasi sing didhukung piranti lunak lan pengusaha teknologi generasi sabanjure.

Sawetara perusahaan mitra pancen apik tenan:

  1. Xero piranti lunak akuntansi, tagihan lan banking
  2. Gust - papan kanggo nggawe profil wiwitan lan nyambung karo 35,000 investor.
  3. Mopapp - aplikasi kanggo nglacak penjualan ing kabeh pasar seluler.
  4. LawPivot - sumber hukum sing akeh kanggo bisnis.
  5. oDesk - situs sing bisa dihubungake karo sumber daya staf sing adoh kanggo pengembangan, layanan pelanggan.

Ora kalebu organisasi sing ngewangi bibit, dhukungan lan uga ngluncurake perusahaan wiwitan. Ing kene ing Indianapolis, kita wis weruh sukses salah sawijine - Akhir Pekan Startup.
microsoft bizspark

Bizspark ora mung nggandhengake bisnis karo dhuwit, produk utawa mitra, nanging uga bisa mbantu perusahaan-perusahaan kasebut uga duwe kebutuhan latihan lan pemasaran. Mlebu lan sampeyan bakal nemokake dhaptar acara lan sumber daya sing apik tenan ing wilayah sampeyan kanggo mbantu sampeyan ngluncurake bisnis sing sukses. Bizspark uga nyambungake siswa menyang bisnis. Coba pikirake ... wiwit saka mahasiswa nganti wiwitan menyang bisnis cilik, Microsoft menehi kabeh pitulung sing dibutuhake kanggo bisnis. Iku cukup strategi!

ruangan cairan 225bSalah sawijining bisnis yaiku LiquidSpace, aplikasi fantastis sing dibangun ing Platform Windows Azure. LiquidSpace minangka situs lan aplikasi seluler sing bisa digunakake dening tenaga kerja seluler, bisa gratis, kasedhiya sawetara jam, sedina utawa luwih. Aplikasi seluler diaktifake kanthi lokasi, dadi sampeyan bisa mabur menyang kutha lan njedhul papan sing kasedhiya kanthi cepet.

Perusahaan lan pamilik properti komersial kanthi ruangan bisa ngirim kasedhiyan ing LiquidSpace. Gratis yen ruangane gratis. Yen papan kasebut regane dhuwit, LiquidSpace entuk persentasi saka bathi. Nalika ngomong karo pendiri LiquidSpace lan COO Doug Marinaro, dheweke gabung karo BizSpark lan kanthi cepet nggunakake platform Azure. Sajrone 6 minggu pendanaan, LiquidSpace dadi beta. Doug ujar yen biayane kurang saka tagihan ponsel.

LiquidSpace saiki duwe luwih saka 200 lokasi pangguna, umume ing California. Perusahaan saiki duwe 20 karyawan sing kerja jarak adoh saka Minneapolis nganti Minsk karo kantor pusat ing Palo Alto. Doug ujar manawa sing paling apik babagan platform lan nggarap Microsoft yaiku dheweke bisa fokus nambah bisnis tinimbang kuwatir karo teknologi. Dheweke yakin skalabilitas platform Azure bakal tuwuh karo perusahaan pirang-pirang taun.

Liyane babagan Platform Microsoft Azure:

Yen sampeyan ditahan pribadi, umure kurang saka telung taun, ngasilake kurang saka $ 1M US lan ngembangake piranti lunak… sampeyan bisa ndaftar saiki kanggo Keanggotaan BizSpark.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.