Papat Jaran saka Wiwitan

Aku wis kerja ing wiwitan meh dasawarsa saiki. Nalika nyinaoni kesuksesan lan tantangan saka para startup sing wis dakgawe, asring wirausaha sing sadurunge sukses terus menyang wiwitan sabanjure. Aku yakin ana papat masalah sing kudu dicegah para pamula (lan pengusaha) yen pengin urip.

Papat Kuda ing Wiwitan:

pati

  1. kien - Aku bisa entuk dhuwit luwih cepet, luwih cepet.
  2. Hubris - Aku bakal dadi sebab sukses ing mbesuk.
  3. nggatekke - Aku ora prelu ngrungokake, aku luwih ngerti.
  4. Dominasi - Aku luwih ngerti, aku bakal menehi pitutur marang kowe carane bisa.

Sukses wiwitan ora dibangun ing “Aku”, uga ora digawe saka ide lan dhuwit. Sukses wiwitan dibangun kanthi bakat luar biasa saka sing paling cedhak klien, ing prospek, Utawa masalah.

Perlu karyawan khusus kanggo pindhah ing jangkah sing dibutuhake kanggo wiwitan. Sampeyan butuh kombinasi lift lan penekan ... karyawan sing ngatasi kabeh lan karyawan sing nyurung wong maju.

Aku diberkahi bisa dikepung karo sawetara karyawan sing duwe bakat saiki lagi kerja. Waca kemajuan ing pirang-pirang jam lan dina tinimbang pirang-pirang wulan lan taun bakal menehi inspirasi kanggo perusahaan gedhe.

2 Komentar

  1. 1

    Posting gedhe.

    Aku wis ndeleng dhisik - kabeh karakteristik sing sampeyan jelasake - opsi ana ing tangan sawetara lan sithik digunakake lan tim kasebut dianggep kaya pitulung ... pimpinan enom sing ora bisa menehi kendali percaya manawa salah dhewe , ora ngrungokake wong sing duwe pengalaman luwih saka pirang-pirang taun ing macem-macem latar mburi, lan ndhikte pesen, nggawe lingkungan akuntabilitas, nanging ora ana tanggung jawab nalika nyegah kapercayan lan nggawe sing cedhak karo sindrom "bojo sing dipukul".

    Ya, aku wis ndeleng kabeh perkara kasebut. Lan perusahaan kasebut pungkasane gagal. Muga-muga sukses karo wiwitan, muga-muga bisa uga nasib sing luwih apik.

    John

  2. 2

    Iku bener. 4 "penunggang jaran" kasebut kaya sing sampeyan ucapake bisa mbebayani. Dadi ing industri, aku ora ngerti kenapa akeh wong nganggep gampang banget.

    Goleki aku menyang kaca pertama Google. Aku ngerti manawa perusahaan ngasilake dhuwit ing penjualan online, kepiye cara bisa adol saiki? Aku nembé ngluncurake situs webku rong dina kepungkur, kenapa ora akeh lalu lintas?

    Amarga sawetara sebab, kabeh wong nganggep kabeh kedadeyan tanpa gaweyan. Sampeyan ngubungi dheweke babagan nganyari situs Web lan "ora duwe wektu", kabeh perkara kasebut kudune bisa kedadeyan ajaib.

    Dheweke pengin njaluk saka titik A menyang titik Z tanpa nindakake apa-apa. Iki kerja keras. Sampeyan ora duwe kabeh jawaban. Yaiku kasunyatane. Saiki lebokake rencana supaya bisa kelakon. Yen sampeyan pengin sugih kanthi cepet, coba coba salah sawijining infomersial ing televisi wengi. Begjanipun. Kita isih bakal kerja ing kene nalika gagal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.