Lima Posisi Nguntungake ing Pasar wae

Lima Posisi sing Nguntungake1

Sajrone urip korporat, aku terus gumun karo kesenjangan komunikasi antarane wong-wong sing nggawe produk kasebut, lan wong-wong sing masar lan adol. Minangka tinkerer lan pemecah masalah sosial, aku bakal nyoba golek cara kanggo nggawe jembatan antarane para produsen lan pemasar. Kadhangkala upaya kasebut sukses, nanging kadang-kadang ora sukses. Nanging sajrone nyoba ngrampungake cara kerja perusahaan sing dakgawe, aku nemoni apa sejatine sing sejatine universal babagan branding lan pangembangan produk.

Bebener pisanan, Fokus Merek, diterangno kene.

Bebener nomer loro, Posisi Kategori, kepiye carane perusahaan saingan ing pasar, lan kepiye posisi ing pasar bakal nemtokake sukses. Ing ngisor iki minangka panjelasan singkat babagan konsep iki, uga conto kanggo saben posisi. (cathetan penulis: Aku percaya manawa dhasar kasunyatan kasebut asale saka buku sing diwaca sajrone pangembangan pribadi, mula yen iki akrab, yen sampeyan panulis buku, tulung dakcritakake. kanggo golek sumber asline udakara rong dekade)

Kategori kasebut

Microsoft, minangka perusahaan multinasional sing gedhe, saingan ing endi wae. Ing pirang-pirang produke, dheweke ora mung duwe pangsa pasar, nanging duwe meh kabeh pasar. Nanging ing sawetara wilayah kasebut kalebu nomer loro, nomer telu, utawa nomer papat sing adoh. Nopo iki Sanajan jawaban lengkap lan dawa teknis, wangsulan level konsumen gampang banget: kategori, dudu merek, nemtokake sukses ing pasar.

Kategori, mung ditetepake, apa sing bakal dikategorikake dening pangguna kanggo produk sampeyan. Yen aku takon sampeyan jinis produk apa Windows XP, mesthine sampeyan ngandhani? Sistem Operasi ?. Dadi Sistem Operasi bakal dadi kategori produk, lan Microsoft jelas bakal dominasi kategori kasebut.

Nanging yen aku nuduhake Zune lan njaluk kategori kasebut, sampeyan mesthine bakal ngandhani MP3 Player. Microsoft jelas ngilangi kategori iki menyang Apple. Napa Microsoft milih malah bersaing ing kene, nalika Apple kanthi jelas nguwasani? Jebule, ana dhuwit sing bakal digawe nomer loro sing apik sanajan nomer siji luwih gedhe. Nyatane ana limang posisi sing beda ing kategori sing duwe bathi, yen sampeyan ngerti cara nggunakake.

Lima Posisi sing Nguntungake2

Lima Posisi Kategori sing Nguntungake

Lima posisi sing duwe bathi kanggo kategori pasar yaiku Pimpinan Pasar, Sing nomer loro, Alternatif, Butik, Lan Pemimpin Kategori Anyar. Ing saben posisi kasebut, sampeyan bisa ngasilake dhuwit lan bisa nambah. Nanging ora bisa pindhah saka siji posisi menyang posisi liyane tanpa pitulung saka njaba.

Ing gambar ing ndhuwur, saben posisi ditarik miturut posisi lan ukuran pangsa pasar masing-masing. Kaya sing sampeyan ngerteni, ukurane bakal saya cilik. Dadi, kenapa ora bisa pindhah? Amarga yen saben posisi luwih signifikan tinimbang sing ana ing ngarepe, investasi sing dibutuhake kanggo ngganti posisi luwih gedhe tinimbang bathi saka ganti.
Saiki, ayo ndeleng saben posisi kanthi beda, kanggo ndeleng beda saben posisi. Kanggo latihan iki, kita bisa nggunakake kategori cola, amarga wis dingerteni dening umume wong.

Pimpinan Pasar1

Posisi Pertama: Pimpinan Pasar

Coke, mesthi dadi pimpinan. Dheweke ana ing endi wae, lan bathi legendaris. Dheweke minangka conto utama pimpinan. Lan amarga duwe pesaing sing kuat ing Pepsi, dheweke pancen ora bisa duwe pangsa pasar maneh. Dadi siji-sijine opsi nyata kanggo tuwuh yaiku ngetik pasar anyar. Ngopo Amarga luwih murah kanggo mbukak distribusi China tinimbang supaya Pepsi metu saka Safeway.

Sing Kapindho1

Posisi Loro: Sing Kapindho

Pepsi minangka Kapindho sing kuwat. Dheweke uga ana ing endi wae, lan pancen dianggep minangka siji-sijine alternatif kanggo Coke. Dadi kepiye carane tuwuh? Nganggo bareng saka Coke larang lan angel, nanging mlebu China setaun sawise coke luwih gampang lan luwih murah. Dheweke ngrancang tuwuhing kategori Coke.

Alternatif1

Posisi telu: Alternatif

Ing sawetara wilayah ing negara RC Cola minangka Alternatif. Nanging dheweke ora ana ing endi wae, lan dheweke ora duwe daya tarik pemasaran kanggo loro sing gedhe. Dadi kepiye carane tuwuh? Area miturut wilayah. Dheweke target saluran tartamtu sing bisa dideleng lokal utawa unik lan tuwuh saka lawang?.

Butik1

Posisi Papat: Butik

Jones soda minangka Butik sing penting. Dheweke adol cola, nanging Jones kurang babagan cola, lan liyane babagan pengalaman cola. Cola mung diwenehi botol kaca kanthi gula tebu murni, kriya khusus ing label, lan rega sing regane larang. Iki jelas ora dadi kompetisi utama kanggo para jurusan. Nanging dheweke duwe bathi, lan duwe pengikut sing setya. Nopo nopo Amarga dheweke kanthi obsesif ngirim menyang subkelompok konsumen cola tartamtu.

Pimpinan NC

Posisi kaping lima: Pimpinan Kategori Anyar (NCL)

Dadi, yen sampeyan pengin ngganggu kategori, kepiye carane sampeyan nindakake? Secara pribadi, aku bakal takon para jenius pasar ing mburi Red Bull. Dheweke nggawe kabeh kekaisaran sing ngandhani kabeh manawa kabeh wong? Dudu cola, nanging energi ?. Mesthine Red Bull ora bisa bersaing karo Coke nalika dheweke miwiti. Nanging dheweke bisa ngandhani wong kategorine, Energi, luwih apik. Lan apa ora saingan karo Cola? Dheweke nggunakake kategori anyar kanggo mlebu ing rak toko sing kok wis menang. Lan dheweke nindakake tanpa nate saingan karo Coke utawa Pepsi.

Apik, mula kenapa iki dadi masalah?

Pitakon sing apik. Lan jawabane nerangake: yen sampeyan ngerti posisi sampeyan, sampeyan bakal ngerti cara saingan kanthi bathi. Yen sampeyan ora ngerti dununge, mesthine bakal didol bisnis, pemasaran, utawa rencana pertumbuhan sing bakal mbuwang akeh dhuwit kanggo nyoba nggawa sampeyan menyang papan sing ora bisa dijupuk. Luwih penting, yen sampeyan ngerti posisi sampeyan, sampeyan bisa nggawe rencana bisnis lan pemasaran sing nyengkuyung posisi bathi, lan ngasilake tingkat bathi sing dhuwur.

3 Komentar

  1. 1

    Tansah apik kanggo ditinjau lan aku seneng banget karo presentasi kasebut - Wis Rampung lan jelas aku butik Boutique

  2. 2

    Siji corak sing menarik yaiku – gumantung saka apa sing digoleki para panuku – sampeyan bisa nindakake macem-macem peran. Contone, Jones minangka pemain dominan ing soda butik / kerajinan / premium, nanging jelas butik kasebut nalika dideleng karo coke.

    Iki sing nggawe tugas kita dadi apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.