Evolusi Jaringan Sosial - Jaringan Penggemar Colts

Jaringan Colts
Kanca apikku, Pat Coyle wis menehi blog maneh menyang Sports Marketing 2.0 lan saiki nulis babagan evolusi Colts Fan Network. Iki yaiku Badai Sampurna (kanthi cara sing apik)… pamirsa sing setya sing ditahan (sing ora bisa dicolong), outlet online kanggo nuduhake kesetiaan lan tresnane kanggo tim sing hebat, lan teknologi sing bisa ditindakake. Pat uga ahli tembung lan bloge seneng banget. Narasi babagan peluncuran iki sampeyan kudu ora kejawab!

Mangkene cuplikan Jaringan Penggemar Colts (bubar ditulis ing Mashable).
Tangkapan Layar Jaringan Colts

Usaha kasebut minangka win-win-win kanggo Colts. Indianapolis Colts minangka "Tim Amerika", tim sing paling akeh penggemar ing negara kasebut. Saben bagean saka tim kasebut luar biasa - Jim Irsay dadi pemilik sing hebat, nemokake bakat sing paling apik ing negara kasebut lan ngidini dheweke kerja. "Bill Polian minangka Presiden tim Indianapolis Colts NFL. Piyambakipun menangaken penghargaan Eksekutif Taun NFL kaping 5 (1988, 1991, 1995, 1996, lan 1999). Polian minangka Manajer Umum tagihan Buffalo wiwit taun 1986 - 1993, mbangun tim sing melu papat Super Bowl (dheweke ana 3 wong). Polian minangka General Manager ekspansi Carolina Panthers nganti pindhah menyang Colts ing taun 1997. ” - Wikipedia.

Tony Dungy minangka Pelatih Colts. Pelatih Dungy minangka pelatih lan wong sing luar biasa. "Dungy minangka wong Kristen sing taat lan ing sawijining wektu karir kepelatihan dianggep ninggalake bal-balan menyang menteri kunjara. Sajrone karir, dheweke tetep melu organisasi layanan komunitas. ” - Wikipedia.

Lan mesthine para pemain sing bisa nggayuh ... Payton Manning, Jeff Saturday, Marvin Harrison, Dwight Freeney, Cato June… pancen ora ana siji pemain sing misuwur (sanajan pers mbuwang wektu akeh ing Payton). Pancen minangka tim tinimbang klompok lintang egosentris sing nyoba beda-beda. Tim kasebut uga dihormati, sampeyan bakal jarang nemokake pemain Colts ing warta apa-apa kajaba sing apik… langka ing olahraga profesional. Priksa bagean Komunitas ing Colts.com kanggo ndeleng sepira sing ditindakake Colts kanggo masarakat. Seneng dideleng. Ing Indy, klub NBA kita bubar melu ngisin-isini liyane ... mula Colts ing pusat perhatian lan bab. Kita percaya!

Latar mburi Pat minangka Guru Pemasaran pancen cocog banget. Aku seneng kerja bareng Pat lan Darrin Gray ing perusahaan sing diarani Brandirect ing ngendi kita nglakokake kampanye pemasaran lan pariwara kanggo sawetara bisnis ing Indy (kalebu Colts). Nalika Colts nelpon Pat full-time kanggo mbantu dheweke nggawe hubungan sing luwih apik karo para penggemar lan pemegang tiket musim ... iku minangka kesempatan sing ora bisa ilang! Aku isih ngobrol karo Pat saben minggu lan kita melu ing Klub Buku Indianapolis lokal sing ngrembug lan ngetrapake ide saka buku bisnis paling anyar lan paling gedhe sing ana ing dalan. Kita gabung karo sawetara wong sing paling dhuwur ing Pemasaran ing kene ing Indianapolis lan aku wis sinau akeh babagan cahya saka para bakat kasebut.

Priksa Sports Marketing 2.0 kanggo nonton evolusi Jaringan Sosial iki. Bakal nyenengake!

3 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Aku pancen seneng banget karo kabisan sampeyan ing bidang pemasaran lan teknologi, nanging saiki aku bisa ndeleng manawa sampeyan ora bisa telpon. Sampeyan kudu dadi PR kanggo aku !!

    Matur nuwun kanggo tembung sing apik lan menehi ngerti babagan Jaringan penggemar Colts. Kita sibuk nyiyapake situs kanggo diluncurake - aku ora sabar ngenteni eksperimen!

    Siji bab sing kudu dakkandhakake. Colts bisa uga duwe basis penggemar paling cepet ing antarane tim NFL, nanging kita ora duwe penggemar paling akeh, utawa apa kita minangka "Tim Amerika." Kaloro bedane kasebut isih ana ing Cowboys Dallas. Merek kasebut wiwit entuk kekuwatan ing taun 1970-an lan terus bertahan.

    Muga-muga ana sawijining dina liwat nggunakake marketing lan teknologi kanthi cerdas - lan tingkat keakraban pelanggan - kita pancen bisa munggah ing ndhuwur.

  2. 2
  3. 3

    Narik banget kanggo aku yen durung nate ndeleng luwih akeh situs jejaring sosial olahraga sajrone facebook lsp. Wis akeh situs hiburan liyane. Saiki aku lagi nggarap situs jejaring sosial kanggo Penyayang Film. Kasunyatane dirilis kurang saka sewulan kepungkur. Loro mitra bisnis lan aku, aku yakin wis nggawe situs sing kuat banget sing ngidini pangguna luwih akeh babagan rating review film lan sing paling penting dhaptar film paling apik dhewe (kabeh bisa disusun kanthi nyeret lan ngeculake). Umure mung sewulan luwih, aku yakin bakal sukses kanthi cara sing padha karo jaringan iki - nanging PR lan tutuk minangka bagean sing paling penting. Katon apik lan aku ngarep-arep bisa ndeleng sampeyan uga ing filmcrave.com uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.