Peralatan lan Aplikasi sing Nggawe Bisnis

Depositphotos 2580670 asli

Nenem wulan kepungkur dadi tantangan nalika miwiti bisnis dhewe. Tantangan paling gedhe yaiku arus kas ... sampeyan bakal cepet ngerti manawa sampeyan kerja keras, dhuwit ora mesthi mili ing lawang. Asile, aku mlaku lancip. Aku durung nate toko ing ruang kantor saiki.

Aku ngira bakal nuduhake kerusakan ing alat perdagangan kasebut. Aku ora duwe apa-apa sing spesial lan bisa digunakake kanggo njaga supaya biaya paling sithik.

  • MacBookPro - Aku ora duwe sing paling anyar, nanging iki mestine mesin kerjaku. Muga-muga aku duwe model sing luwih anyar, nanging aku ngentekake sedhela. Macku mbukak Leopard kanthi sarwa nanging pancing monitor liya sing gedhe banjur mandheg. Iki bakal dadi biaya paling gedhe ing taun 2010 amarga pengin nganyari.
  • Kabel ekstra kanggo MacBookPro - saben laptop kudu nggawa paling ora 2 kabel ... siji sing ditinggal ing papan kerja lan sing kudu disimpen ing tas sampeyan! Periode!
  • Western USB 250Gb USB Drive - iki minangka panyimpenan utama kanggo data klien, sing uga aku backup online. Aku uga seneng njaluk Kapsul Wektu kanggo kantor omah.
  • Blackberry 8330 - matur nuwun kanggo Adam kanggo menehi rekomendasi telpon iki. Setengah otakku ana ing telpon iki. Disinkronake karo Aplikasi Google, saiki duwe kamera, Evernote, Twitter, Facebook lan uga Foursquare.
  • Flip Mino HD - Entuk klip video minangka tantangan kanggo wong sing nulis akeh, nanging iki minangka kamera HD paling utama kanggo tugas kasebut! Gabungan karo iMovie lan Camtasia kanggo Mac - nggawe film ora gampang.
  • Mikrofon Kepingan Salju Biru - Aku wis ngrekam sawetara presentasi lan rekaman audio nganggo mic iki lan apik banget. Luwih apik tinimbang mikropon laptop standar!
  • Sony Earbuds - digabung karo Pandora iku widget desktop (layanan mbayar), sampeyan ora bisa salah. Kabeh padha mbatalake kabeh.
  • Ogio tas kurir saka eBags. Kantong (model Hip Hop) iki pancen apik tenan… nem wulan nganti diseret, dilempar, lan diantemi lan isih katon anyar. Muga-muga tali pundhak duwe swivels.
  • iPod - Aku isih bisa main karo kabeh aplikasi. Aku bisa menehi iki kanggo bocah-bocah lan entuk model anyar, sanajan… Bill ngandhani yen sing anyar duwe mikropon sing wis ana!
  • Pranala dhumateng kaca punika - Kabeh invoice klien kedadeyan karo Freshbooks. Saiki aku duwe 2 kanca liyane sing nggunakake… Piranti Lunak sing luar biasa minangka solusi Layanan kanggo ngatur klien sampeyan.
  • Dropbox - Nganti saiki, iki minangka sistem manajemen file backup lan file online paling apik sing digunakake. Integrasi langsung karo OSX lan Windows kanggo kesederhanaan seret lan selehake. Aku duwe akeh kanca sing nggunakake lan kita ngirim file klien kanthi bolak-balik kanthi gampang.
  • Aplikasi Google kanggo Kirim - sisane app sing nyedhot dibandhingake karo Office (nuwun Google), nanging Google Apps regane pricetag $ 50 / thn mung kanggo email bisnis. Kemampuan kanggo nyinkronake lan ngatur macem-macem aplikasi email lan tanggalan pancen apik.

My Aplikasi # 1 taun 2009 iku, tanpa mangu, Tungle. Aku lagi wae nemoni wong liya ing dina liya sing lagi ngobrol babagan kaping pirang-pirang ing telpon lan email sing nyoba gawe jadwal. Tungle ndadekake gampang banget. Disinkronake kanthi gampang karo tanggalan Google uga - mula kapan wae aku duwe kesalahan jadwal - biasane aku ora nyathet kanthi bener.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.