Proyek Domino: Percoyo Tantangan nulis dhewe

Minangka penggemar saka Proyek Domino, Aku bakal melu ing Dipercaya Tantangan Nulis Sampeyan, yaiku "inisiatif online lan tantangan nulis 30 dina sing nyengkuyung supaya sampeyan ndeleng lan percaya dhewe." Saben dina, aku bakal nampa pituduh nulis liwat email, sing bisa dak pasang ing blogku, nulis ing jurnal, lsp. Ing jagad blogging perusahaan, kita kadang-kadang kelangan merek sing nyoba didol saben dina. Aku ngira proyek iki minangka cara sing apik kanggo nulis pribadi lan blogging sing bakal nambah katrampilan blogging perusahaan.

Mulai dina iki, wiwiti nulis kiriman utawa kutipan kanthi ngetutake ing pitakon diwenehake dening macem-macem penulis melu proyek iki. Gabung karo tantangan iki, lan aja bebas nuduhake kiriman karo kami!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.