Pengaruh Digg: Kesimpulan… Apa Bisa Mbantu?

digg

Nalika aku ngirim video lucu babagan Bill Gates lan Napoleon Dinamit, maksudku kanggo ndeleng apa pengaruh sing bakal Digg nalika mbabarake blogku marang wong liya. Uga, maksudku kanggo nuduhake efek sawise "efek Digg". Nuh ing Okdork nggawe aku jujur ​​ing babagan iki.

"Efek Digg" minangka catapult ing hits sing dipikolehi situs sampeyan nalika ngirim crita liwat Digg sing ditemokake "Diggers" liyane sing menarik. Pitakon utama yaiku apa ana sing seneng karo aku? (Yen sampeyan pengin maca Bagean I tes iki, klik kene).

Statistik (Efek Digg minangka bouncing gedhe):

Kesimpulan Digg

Aku bisa uga nglaporake sedina luwih dhisik… sampeyan bakal nemokake titik pungkasan ing grafik kasebut cukup sithik. Iku amarga statistik durung dilaporake wingi.

Kesimpulan Digg 2

Kesimpulan Digg 3

Kesimpulan Kula:

Seminggu sawise hits gedhe, aku isih entuk sawetara lalu lintas saka Digg. Nanging, jumlah kunjungan kaping pirang-pirang vs. kunjungan kaping pisanan munggah saka 6.38% dadi 11.77%. Iki tegese sawetara "penggali" duwe "dugg" situsku. Uga, jumlah wong sing langganan feedku wis tikel telu lan maca saben dina (stats miturut Panganan). Umume, jumlah pengunjung situsku saben dina nganti 300%. Susah dideleng ing grafik amarga skala nambah kanggo nutupi acara Digg ... nanging tren sawise acara kasebut rada suwe.

Apa iki apik? Mbok! Saka 4,000 wong aneh sing teka ing situsku sajrone acara Digg, aku bisa uga nambah 100 liyane utawa luwih akeh pamaca menyang situsku saben dinane. Aja salah paham, iki angka retensi sing elek. Sebagean, amarga bagean cilik saka pamirsa video bisa uga kasengsem karo blogku. Kayane pariwara Yoga Studio ing koran. Mesthi, sejuta wong bisa ndeleng pariwara kasebut ... nanging meh kabeh ora bakal preduli.

Apa aku bakal nindakake maneh?

Bisa uga. Aku luwih seneng ngindhari video sing pancen ora cocog karo pamaca / lengganan. Yen aku duwe video babagan Marketing, Automation, utawa Indianapolis… aku bisa uga njupuk kesempatan ngubur situsku maneh. Nanging, ing njaba iku, aku ora kuwatir banget mbabarake blogku kanggo wong sing ora menehi hoot.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ngerti iki kiriman lawas. Aku setuju karo lonjakan tampilan kaca lan pengunjung unik situs sawise sampeyan kirim postingan. Nanging babagan kualitase? Apa pengunjung iki bali kabeh? Menarik banget kanggo ndeleng tingkat konversi.

    • 3

      Hai CA,

      Secara pribadi, aku ora ngira kualitase ana. Salah sawijining kesalahan sing dakalami karo Digg, kategorine ambigu banget dadi subjek sing durung target karo para pamirsa. Sawetara situs bookmark sosial liyane duwe proyek sing luwih apik kanggo nargetake ceruk sing bisa tetep, nanging ora Digg.

      Tingkat konversi ing ndhuwur kurang saka 0.25%. Digg terus nggawa pembaca sawise digg awal, mula aku ngira 'kurang saka'.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.