Saben Dina: Reinventing Digital News

ipad salju

Kanggo tujuan posting blog iki, aku banjur metu lan entuk iPad anyar. Aku ngerti, aku ngerti… iku alesan sing ringkih banget. Akeh saka klien kita uga takon babagan iPad, mula saiki wayahe golek luwih jero lan golek gaweyan.

Pas mulih, aku ndownload Saben dina, Platform warta digital Rupert Murdoch sing dirancang khusus kanggo iPad (wingi diumumake). Pengalaman kasebut unik lan pancen apik tenan. Minangka wong koran lawas, siji-sijine sing ora kejawab yaiku ambune kertas koran.

Fitur kasebut minangka hibrida kanggo warta, video lan web - lan nggunakake fitur interaktif tablet. Akeh grafis ing publikasi kasebut interaktif, kanthi video lan pariwara integral kanthi tliti. Ora ngganggu, pariwara kasebut minangka bagean saka pengalaman nalika sampeyan geser ing antarane bagean lan kaca. Ukuran pariwara ngilangi kabeh kendala pariwara.

The Daily duwe ambane lan kualitas majalah nanging dikirim saben dina kaya koran lan dianyari kanthi real-time kaya web. Crita, foto, video, audio lan gambar sing hebat dadi nyata yen sampeyan nutul, nggeser, nutul lan njelajah. Bagean olahraga sing disesuaikan ngidini sampeyan ngetutake skor, gambar, lan judhul tim favorit - uga tweet para pemain.

Apa sing wis diraih The Daily yaiku pengalaman warta anyar lan pribadi. Kita nyurung akeh klien supaya ora luwih gampang nggawe situs kasebut bisa digunakake ing layar seluler lan tablet. Kanggo nggunakake piranti kasebut kanthi lengkap, butuh kapinteran luwih akeh… nggabungake pagination, swiping, video, lan interaktivitas liyane. Sampeyan mbutuhake produsen web sing ngerti platform uga pangguna. (Ya, kita ngerti manawa durung entuk blog ing kene ... terus dikerjakake).

Iki penting kanggo para pemasar lan ngetokake wates media sing wis digunakake sadurunge. Web sing gampang kanggo Call-To-Action (CTA) menyang kaca kebangkrutan nganti dina konversi ana nomer. Kita bakal ngilangi sabar pangguna liwat stagnasi lan prilaku sing diarepake. Piranti kasebut bisa ngasilake pengalaman unik tanpa wates… kita mung butuh alat kanggo nggayuh!

Saben Dina kasedhiya liwat layanan langganan iTunes Apple lan liwat App Store iPad kanthi rega $ 0.99 seminggu utawa $ 39.99 saben taun. Aku ora ragu yen bakal langganan yen sidhang rampung!

3 Komentar

  1. 1

    Doug, sampeyan nulis: "Minangka wong koran lawas, siji-sijine sing tak kejawab yaiku ambune kertas koran." Amarga Indy Star nggunakake tinta adhedhasar kedele, apa koran ora kaya ambune panganan Cina?

  2. 2

    Doug,
    Minangka wong teknologi, aku nyerna kabeh elektronik, nanging aku uga isih seneng koran cetak sing apik. Kajaba iku, kanggo mambu, aku bakal nambah dhaptar fitur sing beda yaiku roso kertas ing antarane driji nalika nggoleki kaca.

  3. 3

    Seneng antarmuka, nanging jurnalisme isih luwih dikarepake. Priksa saran App Store sing ditampa Daily Daily. Aku kudu ujar, aku setuju karo dheweke.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.