Pemburu Buaya, Steve Irwin tiwas ing umur 44 taun

Steve Irwinmiturut Reuters, Steve Irwin tiwas dening pari saiki. Salam takziah kanggo kulawarga Irwin uga kabeh negara Australia - Irwin duweni pengaruh banget marang lingkungan lan naturalisme.

Muga-muga masarakat ora nindakake iki kanthi cara sing salah, nanging ora gumun yen kedadeyan kasebut. Aku ora nate mikir, nalika nonton pertunjukane, iki bakal dadi masalah 'yen', mung masalah 'kapan'. Aku malah ngomong karo bapak lan anakku ... Aku seneng banget karo acara kasebut, nanging aku rumangsa yen Irwin duwe risiko sing luar biasa.

Australia wis kelangan putra sing apik banget lan warna-warni. - Perdana Menteri Australia John Howard

Aku kelingan nonton sawijining acara ing endi Irwin digodha ula sing ora bisa dingerteni lan kabeh kru cepet-cepet bali menyang kendharaan kanggo ngerteni manawa ana racun. Ora, nanging nalika iku aku mutusake yen Irwin luwih resik tinimbang manungsa normal. Sajrone wektu, sampeyan terus nolak bebaya, apa ora wajar yen sampeyan njupuk risiko luwih gedhe?

Yen dheweke ora nanggung risiko kasebut, bisa uga dheweke ora nggatekake sebabe kaya ngono. Nanging, aku ora bisa ngerteni manawa ana regane. Apa wae, Irwin saiki dadi martir lingkungan lan naturalisme. Irwin tiwas amarga dheweke tresna banget lan urip kanggo ndhidhik babagan jagad.

Perdana Menteri Australia John Howard bisa uga ujar paling apik babagan tragedi kasebut, kanthi ujar manawa "Australia wis kelangan putra sing apik banget lan warna-warni."

Dianyari: Crita Warta Sidney

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.