Wabah COVID-19: Pengaruh Pariwara lan Pemasaran

Google lan Facebook Ads

Pancen penting banget kanggo nggarap agensi sing dadi update paling penting ing saben wektu. Amarga kabeh bisnis kepeksa nggawe pangowahan amarga kahanan donya saiki lan kesehatan lan safety COVID-19, tegese nyedhiyakake teknologi sing cukup kanggo tenaga kerja sing adoh, pindhah menyang layanan kontak nol yen bisa, lan ngencengi dhuwit kanggo bisnis.

Endi sing kudu mbayar dolar pemasaran iku penting banget sajrone iki. Bisnis uga kudu kreatif supaya tetep relevan lan terus nawakake produk lan layanan sing migunani. Sehat lan aman, supaya ora mbabarake luwih akeh wong lan kanggo nyuda panyebaran virus, kanthi cepet dadi panjaluk anyar. Ana sawetara poin sing bakal diwenehake babagan sumber sing kasedhiya.   

Nganyari Penting kanggo Akun Google Ads

Ana kredit iklan kanggo Google Ads bisnis cilik lan medium bakal cepet! Google ujar manawa pengin mbantu nyuda sawetara biaya kanggo bisnis cilik lan menengah (SMB) supaya bisa terus berhubungan karo para pelanggan sajrone wektu tantangan kasebut. Mula, dheweke menehi kredit iklan kanggo SMB ing saindenging jagad $ 340 yuta, sing bisa digunakake kapan wae nganti pungkasan taun 2020 ing platform Google Ads kita. Iki minangka relief cilik kanggo bisnis sing wis pemasaran menyang pamirsa adhem nganggo Google Ads. SMB sing wis dadi pengiklan aktif wiwit awal 2019 bakal weruh notifikasi kredit ditampilake ing akun Google Ads ing wulan ngarep.

Cathetan: Pengiklan sing nampa kredit iklan bakal dikabari.

Google lagi proses nggawe kredit khusus kasebut menyang akun Google Ads, mula notifikasi ora bakal dituduhake langsung. Gabung karo tim pemasaran digital kanggo nonton kredit kasebut lan wiwiti strategi saiki cara paling apik kanggo nggunakake!

Uga, liyane saka pemasaran gratis saka Google utawa debat umur apa bakal nindakake iklan Google utawa pariwara Facebook kita bakal negesake manawa masarakat pindhah menyang iklan Facebook sajrone iki. 

Bisnis Ngalih menyang Iklan Facebook

Amarga kita kabeh tetep ing omah, luwih akeh wong sing ngentekake wektu ing media sosial, mula ora kepengin yen bisnis pengin pasar ing kana. Kanthi 2.5 milyar profil ing Facebook, sing nyuda utawa nggedhekake pamirsa iklan Facebook bakal entuk tekan sing luwih dhuwur. Akeh bisnis ngupaya layanan pasar sing durung ditawakake sadurunge utawa supaya pelanggan ngerti babagan owah-owahan prosedur. Iklan Facebook minangka salah sawijining cara kanggo ngarahake pelanggan. 

Malah ana wektu tundha kanggo malah nyetujoni iklan Facebook!

Facebook Ads COVID-19 Penundaan

Omnichannel Marketing Tetep dadi Pendekatan Paling Apik

Munculake iklan pemasaran digital ora dadi solusi utama. Contone, akeh bisnis sing nambah upaya pemasaran email lan sanajan komunikasi minangka kunci, ati-ati supaya ora nyoba supaya 'adol' asring banget utawa risikone ora produktif lan bakal ilang pamirsa. Kanggo efektifitas pemasaran email, kudu ana strategi sing dilapisi lan swara aktif kanggo entuk pelanggan anyar. Praktik paling apik mesthi duwe rencana sakabehe kanggo aktif ngleksanakake lan ngawasi sawetara saluran pemasaran. 

Ora ana solusi siji-ukuran kanggo pemasaran digital. Iki tegese khusus kanggo sawetara faktor kayata industri, lokasi, pamirsa, lan wektu. Pemasaran Omnichannel bakal dadi pendekatan pemasaran paling sehat amarga bisa menehi gambaran sing luwih gedhe babagan asil. Nglacak data saka kabeh saluran kanthi akurat lan ngerti data bakal mbentuk keputusan bisnis sing gegandhengan karo belanja digital.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.