E-commerce lan Eceran

Tantangan Replatforming E-commerce - Ora Ana Pain, Ora Ana Keuntungan?

Nggulung infrastruktur eCommerce anyar ora gampang, utamane nalika arep mutusake apa sing kudu ditindakake lan nemtokake arsitektur sistem sing cocog kanggo jangka panjang. Replatforming ora mung investasi dhuwit lan sumber daya sing signifikan, nanging uga minangka tulang punggung penting sing ndhukung potongan sing sehat kanggo masa depan. Milih platform eCommerce sing nyukupi kabutuhan khusus bisnis sampeyan paling penting. 

Apa Replatforming?

Strategi migrasi awan ing ngendi perusahaan njaga arsitektur inti nanging migrasi unsur tartamtu menyang awan kanggo nambah stabilitas, nambah skalabilitas lan ketangkasan, utawa nyuda biaya lisensi aplikasi.

Stephen Orban - 6 Strategi kanggo Migrasi Aplikasi menyang Cloud

Apa tantangan paling penting sing kudu ditindakake perusahaan nalika milih platform dagang digital anyar? Apa iki beda-beda gumantung saka saluran dodolan sing sampeyan lakoni, apa bisnis-kanggo-bisnis (B2B), eceran, langsung menyang konsumen (D2C), Grosir, utawa campuran kabeh ing ndhuwur? 

Kita bubar nindakake riset jero babagan sawetara titik nyeri sing paling penting sing diadhepi perusahaan nalika mutusake cara paling apik kanggo ngetrapake platform eCommerce anyar. Ayo goleki apa sing ditemokake.

Apa sing Tantangan Replatforming kanggo B2B eCommerce 

Kanggo bisnis sing beroperasi ing ruang B2B, kekurangan sumber daya pangembangan, platform sumber daya perusahaan (ERP) masalah integrasi lan konektivitas sing ilang ing antarane sistem katon minangka titik nyeri ambalan saka replatforming ing riset kita. Iki nggambarake kesenjangan katrampilan sing diadhepi akeh perusahaan nalika nerangake penyebaran, integrasi, lan dhukungan uga bisa uga pengaruh sistem bisnis warisan monolitik sing ora gampang digabungake karo platform eCommerce anyar. Tinimbang kasempatan kanggo nggarap proyek-proyek tambah nilai kanggo bisnis, sumber daya pangembangan asring digunakake mung nyoba ngganggu, dipeksa dening panyedhiya monolit, nganyarke sistem lan implementasine, mung kanggo versi anyar kanggo ngrusak adat sampeyan. integrasi.

Kepiye bisnis B2B bisa ngatasi tantangan replatforming iki? Milih platform dagang sing bisa digabung bisa mbantu amarga migrasi saka sistem saiki bisa ditindakake kanthi langkah-langkah. Kajaba iku, piranti lunak eCommerce pisanan API luwih gampang digabungake karo infrastruktur IT sing wis ana lan bakal njamin kompatibilitas karo platform piranti lunak ing mangsa ngarep.

Waca Pandhuan Emporix babagan Migrasi menyang Perdagangan sing Bisa Digabung

Apa sing Tantangan Replatforming kanggo Pengecer B2C 

Eceran minangka pasar sing paling diwasa kanggo eCommerce lan wis sawetara wektu mimpin revolusi online. Iki tegese wis relatif sawetara masalah mencet dibandhingake entrants mengko kanggo game. Iki bisa uga nerangake kenapa panggunaan cookie lan privasi data dadi masalah nomer siji sektor kanggo nganyarke platform eCommerce. Pambuka saka GDPR lan tumindak privasi data sing gegandhengan wis sijine masalah iki ing ngarep lan tengah, mbutuhake loro rajin ing backend lan pengalaman pangguna diselani ing wektu sing padha. Dagang tanpa sirah pendekatan bisa mbantu nyuda iki lan menehi pengalaman lancar tanpa kompromi pangayoman data.

Merek lan Pabrikan D2C: Apa Tantangan kanggo Milih Platform eCommerce sing Tepat Kanggo Ndhukung Penjualan B2B lan D2C

Masalah utama produsen babagan replatform yaiku milih platform eCommerce sing tepat kanggo ndhukung model bisnis. Ora perlu dikandhakake, manufaktur duwe prioritas sing beda-beda, sing dibayangke ing titik nyeri - skalabilitas lan internasionalisasi, khususe masalah karo PPN manajemen, pricing, frontend-, checkout- lan katalog-adaptasi. Keperluan kanggo ngoperasikake lintas-wates - lan adol langsung menyang konsumen nalika ngethok perantara - mbutuhake kemampuan kanggo mbengkongake platform sampeyan lan netepi syarat peraturan lokal.

Ora kabeh sistem eCommerce teka kanthi kemampuan kasebut lan ide kudu navigasi pita abang lan birokrasi ing wilayah anyar, uga bisa digunakake ing basa liyane, bisa uga ora cocog kanggo bisnis sing pengin nggedhekake penawaran D2C kanthi global. Nalika bisnis-ke-konsumen (B2C) saluran bisa nutul menyang jaringan macem-macem distributor, pengecer, lan partners, saluran D2C mbutuhake platform dhewe. Lan kudu ukuran kanthi gampang kanthi kepatuhan ing endi wae bisnis lan para konsumen.

Mesthine, saluran eCommerce D2C ora eksklusif karo B2B lan B2C. Nanging, tambah akeh manufaktur sing pengin macem-macem penawaran kanthi saluran D2C anyar sing pelengkap, mula dibutuhake platform sing bisa diadaptasi kanggo ngebaki loro, B2B lan B2C.

Grosir: Kesulitan Milih Platform eCommerce sing Tepat

Kathah tuladhanipun Perdagangan B2B sektor, wholesalers sing preoccupied karo integrasi lan panyambungan karo sistem ana lan mbangun munggah sumber daya pembangunan internal. Kanthi migrasi menyang platform e-dagang kompos sing lincah, fleksibel, lan bukti ing mangsa ngarep, bisnis kasebut bisa mbebasake saka sistem lock-in vendor tradisional lan sistem warisan monolitik sing angel digabungake. Nggawa pendekatan B2C menyang model distribusi grosir bisa mbayar deviden gedhe nalika ngatur pengalaman kanggo pelanggan, mitra, lan supplier.

Kepiye Cara Replatform Kasil Nganggep Kabeh Titik Pain Iki?

Ora ana keraguan manawa miwiti lelungan platform eCommerce anyar bisa katon akeh alangan, preduli saka jinis bisnis sing sampeyan lakoni. Nglumpukake kabeh kontributor ing survey kita, jelas manawa masalah nomer siji karo replatforming yaiku skalabilitas solusi eCommerce anyar, diikuti karo kasedhiyan sumber daya pangembangan kanggo nindakake migrasi awal. 

Apa sing disaranake kanggo ngatasi titik nyeri ing ndhuwur yaiku replatform kanggo wektu pungkasan menyang solusi dagang sing serbaguna lan kompos, ing ngendi komponen bisa terus ditingkatake tanpa mengaruhi pengalaman pangguna, lan ing wektu sing padha nggawe skala kanthi gampang lan tanpa nggunakake sumber daya pangembang intensif. . Tinimbang dikunci dadi platform siji-vendor sing ekstensif, ora fleksibel, ing ngendi owah-owahan mbutuhake perencanaan, biaya, sumber daya, lan gangguan sing akeh banget, bisnis saka kabeh garis bisa nikmati platform sing lincah, gampang adaptasi lan entheng kanthi biaya sing bisa ditebak.

Ing babagan replatforming, kita wis biasa mikir ora rekasa ora éntuk apa apa syarat. Yen sampeyan ora ngalami rasa lara amarga pindhah menyang platform monolitik liyane, sampeyan ora bakal entuk tunjangan kasebut. Kanthi perdagangan kompos, sampeyan bisa entuk akeh keuntungan eCommerce nalika migrasi tanpa rasa lara. 

Replatform Tanpa Rasa Sakit Kanthi Platform Perdagangan Digital Emporix

Katarzyna Banasik

Manajer Pemasaran ing Emporix, platform dagang kompos B2B sing ndadekake wawasan bisnis bisa ditindakake. Kasengsem ing tren teknologi piranti lunak anyar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web