Bisnis Boobs

Depositphotos 22286667 s

Aku nonton acara warta ing sawijining dina yen GoDaddy bakal ngiklanake iklan Superbowl sing luwih kontroversial. Tim pemasaran GoDaddy pancen meksa nindakake perkara ing taun iki, entuk perhatian tambahan kanthi ngirimake akeh iklan sing ditolak kanggo ndeleng superbowl iki.

GoDaddy kanthi terang-terangan pariwara kontroversi kasebut minangka Quest for Super Bowl XL. Sampeyan bakal nemokake garis wektu iklan sing ditolak kanggo ndeleng ing Superbowl liwat situs kasebut. Kaya taun kepungkur, kampanye boob kayane narik perhatian kanggo GoDaddy. Aku ngerti aku tetep fokus ing kampanye kasebut, uga.

GoDaddy

Iki pancen wis sukses dadi kampanye pemasaran kanggo GoDaddy. Aku kepengin ngerti, kenapa. Aku ora bakal ngapusi, aku seneng nonton iklan kasebut kaya wong mbesuk. Nanging tuku domain liwat GoDaddy ora nyedhiyakake akses tambahan menyang susu kasebut. Ora ana tanggal, ora ana poster, ora ana tandha tangan, ora ana apa-apa ... malah ora nglirik. Sawise sampeyan tuku domain kanggo susu, sampeyan bakal tetep nganggo bisnis. Apa sing dicritakake susu babagan bisnis? Priksa kabeh iklan ing GoDaddy.com. Apa ana sing ujar apa-apa bab bisnis nyata?

Pendaftar domain sampeyan minangka keputusan penting. Dheweke ngatur domain sampeyan. Kayane bank ngatur dhuwit sampeyan. Dheweke kudu dipercaya, duwe fitur sing apik, lan duwe alat administratif sing hebat kanggo ngatur domain sampeyan. Aku wis kerjo karo GoDaddy, sawetara klien duwe domain sing dadi host ing GoDaddy. Boobs sing apik, antarmuka sing apik. Iku kabeh sing aku ngerti babagan GoDaddy.

Ironis, dina Rebo kepungkur aku nampa telpon pribadi saka Ben Goldsmith, Manajer Afiliasi ing Dotster.comgambar 2260935 3171413. Ben kalorone matur nuwun amarga wis ndhukung Dotster liwat situs web ing kirim anyar lan dheweke nggatekake manawa tautan afiliasi ing situs webku bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener amarga aku ngrujuk situs sing wis dakbusak saka akun afiliasi. Wah ... saiki pancen apik banget. Ben cukup peduli dheweke banjur njupuk telpon menyang aku.

Aku ora nate kepenak ngobrol karo wong liya ing Dotster sadurunge ... iku penting amarga ateges nawakake sing bisa digunakake. Aku njupuk wektu kanggo ngandhani Ben ing telpon. Sawise ngipi elek nalika ndaftar.com pirang-pirang wulan kepungkur, aku nyoba Dotster lan wiwit saiki aku lagi nate bareng.

Boobs bisa uga katon, nanging Dotster.comgambar 2260935 3171413 minangka papan sing cocog kanggo ndhaptar domain nganggo… periode.

Dotster uga duwe sawetara program lan penawaran layanan liyane, kalebu VDS hosting Priksa manawa sampeyan entuk kesempatan, aku janji ora bakal menehi hasil karo susu ... kajaba mesthine penting kanggo bisnis sampeyan.

PS: Aku duwe tautan afiliasi kanggo Dotster.com ing kiriman iki. Aku pengin ngerti apa boobs bisa digunakake karo iklan afiliasi.

6 Komentar

  1. 1

    Kaya pariwara apa wae; sampeyan bisa nggawe kampanye sing paling apik, nanging yen produk nyedhot, produk bakal gagal. (Hei, ayo ndelok kepiye cara Vista.)

    Nanging jarene, yen sampeyan masang 2 spanduk - susu saka GoDaddy lan pointer globe dotster. Jujur: sing pertama sampeyan klik? 🙂

  2. 2
  3. 3

    Saka judhul, aku mikir iki bakal dadi postingan babagan Kongres 🙂

    Aku setuju yen payu didol, nanging aku ora pengin ngobrol karo domainku. Aku wis pirang-pirang taun nganggo DirectNIC, lan dheweke mesthi hebat. Dheweke malah nggarap Katrina (dheweke adhedhasar NO), lan nggunakake bokonge supaya kabeh bisa mlaku.

    Boobs, utawa ora ana susu, aku tetep tetep.

  4. 4

    Martin: Um… mesthi wae titik kasebut. 😉

    Tony Chung: Sedhih nanging sejatine… masalah ing kene yaiku ora ana seks, mung stimulasi.

    Tony D. Clark: Paling ora susu iki duwe tujuan lan katon luwih apik!

  5. 5
  6. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.