Bisnis Blogging = Findability

blogging

Mangga njupuk sakjam seminggu lan nonton video iki saka Dave Taylor.

Ringkesan hebat kenapa blog, kenapa blog karo bisnis sampeyan, mupangat blogging lan optimisasi mesin telusuran, mupangat komentar ing blog minangka konten sing digawe pangguna… iku mung akeh informasi ing presentasi sing apik.

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo link, Douglas. Ngormati paling.

    Oh, lan yen sampeyan kepengin weruh, lengenku saiki luwih apik, matur nuwun, lan slempang bali ing kabinet obat!

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.