Pungkasan

Layar layar 2014 10 18 ing 10.23.04 PM

Kepiye yen kita pacaran karo wong-wong kaya sing dipasarake? Bisa uga kaya iki…

Tip topi kanggo Mack ing blog The Viral Garden.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kampanye phantastic, inovatif. Saka MICROSOFT!

    Lan menarik banget kanggo ndeleng format anyar - mung internet, sing tegese sampeyan bisa menehi crita luwih dawa tanpa biaya.

    Tresna.

    Microsoft saiki wis dadi bocah sing kurang jahat 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.