Cathetan Paling Apik sing Tak Nampa ing Blog

Mesem lan gayengBlogku wis entuk perhatian ing pirang-pirang wulan pungkasan lan masarakat menehi komentar sing apik banget. Kasunyatan manawa masarakat nggunakake wektu kanggo mbayar pujian utawa matur nuwun sanget. Pancen ndadekake aku nyoba ngupayakake luwih akeh ing saben kiriman. Aku duwe komentar apik wiwit miwiti blog, nanging aku kudu nuduhake surat iki karo sampeyan. Pancen digawe dina iki! Iki uga bukti babagan pengaruh saka blog. Sadurunge cathetan iki, aku ora nate ngerti manawa Mitch dadi pamaca… priksa cathetan:

Douglas,

Aku maca dawa lan langganan blog sampeyan. Aku pengin njupuk e-mail menyang sampeyan supaya ngerti apa sing dakkarepake.

Aku lan kanca, kalorone siswa sing durung lulus ing Universitas McGill ing Montreal, Kanada, nembe ngluncurake perusahaan dhukungan pelanggan online anyar. Kita nggunakake akeh piwulang saka blog sampeyan kanggo nggawe perusahaan anyar iki.

Perusahaan kita diarani ClixConnect lan nawakake layanan sing inovatif banget kanggo nyediakake dhukungan pelanggan online. Apa sing ditindakake yaiku nawakake layanan live-chat outsourcing kanggo situs web masarakat (nggunakake tombol live-chat cilik sing sampeyan tingali ing situs web). Pamilik situs web bisa nanggapi pitakon obrolan nalika kasedhiya, lan yen ora kasedhiya, ana wong saka pusat telpon kita bakal nanggapi pitakon atas jenenge, 24/7/365.

Sing separo inovasi. Komponen ClixConnect sing inovatif banget yaiku kita uga duwe teknologi anyar ing piranti lunak sing ngidini rekomendasi obrolan otomatis kanggo para pelanggan, adhedhasar produk sing lagi dideleng. Dadi, ujare ana sing ndeleng kaos abang ing situs web, jendhela obrolan kanthi otomatis bisa menehi rekomendasi celana biru kanggo dheweke.

Kita nyawisake udakara 6 wulan kanggo ngrancang iki, lan kerja bareng wong-wong ing Kanada, AS, Rumania lan Pakistan kanggo ngluncurake.

Aku mung pengin menehi ngerti babagan wawasan babagan Martech Zone pancen wis nulungi kita tekan papan sing saiki, lan tulus diapresiasi.

Thanks maneh Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
Universitas McGill BCom 2008

Aku pancen apresiasi! Layang sing apik tenan. Aku ora bisa ngandhani sepira pentinge maca cathetan kasebut. Paling begja karo Clixconnect, Mitch! Aku bakal mriksa aplikasi sampeyan lan bakal terus ngupayakake nggawa konten sing bisa mbantu!

7 Komentar

  1. 1

    Keren banget, utamane saka mahasiswa. 18 wulan kepungkur salah sawijining karyawanku lunga menyang Sekolah Pascasarjana ing Eropa. Dheweke ngunjungi 4 minggu kepungkur lan ngandhani yen metodologi PR lan bisnis strategis sing dakkarepake karo dheweke ing pakaryan ing kene, wis menehi kauntungan kompetitif sing kuat ing antarane kanca-kancane. Nalika iku, dheweke ora ngerti.

    Aku rumangsa banget amarga dheweke pancen wong sing apik lan bakal nindakake akeh perkara sing apik ing uripe.

    Aku yakin ana akeh liyane ing njaba kaya Mitch sing wis dikuwasani dening karya sampeyan.

    • 2

      Thanks Neil… komentar lan layang kaya iki mesthi luwih inspirasi tinimbang bonus. Seneng banget maca iki.

      Akeh blogku dibangun saka komentar, mula aku yakin iki minangka cathetan sing bisa dirasakake!

  2. 3

    Interaksi sing daktampa saka nampa komentar minangka bagean sing paling bermanfaat kanggo nulis blogku, lan mbantu aku ngupayakake konten sing luwih apik lan luwih apik.

    Iku crita gedhe Doug, lan produk padha teka munggah karo idea Fantastic, Aku malah bisa mikir babagan nggunakake ing mangsa.

    Aku mesthi wis nggunakake akeh rekomendasi sampeyan ing blogku lan saiki wis cedhak karo 200 pembaca (sawise sawetara wulan) ing feedburner, lan sebagian amarga sampeyan.

    Tansah tumindak apik,

    Nick

  3. 5

    Aku ngerti sing nggawe sampeyan aran apik! Komentar kaya ngono mesthi nggawe sampeyan rumangsa istimewa.

    Aku duwe akeh lurkers ing blogku akeh sing ngirim email saka wektu kanggo wektu lan sok-sok padha metu lan
    "Ngomong-ngomong" kadhangkala komentar kasebut duwe pengaruh sing luwih gedhe tinimbang sing maca biasa amarga pancen ora dikarepke. 🙂

    Aku mung nemokake situs web sampeyan udakara rong puluh menit kepungkur. Aku wis maca sawetara kiriman sampeyan lan aku wis menehi tetenger / pranala menyang sampeyan supaya aku bisa bali yen aku duwe wektu liyane.

    Aku wis mikir serius babagan njupuk blogku menyang tingkat sabanjure lan informasi saka situs web, kayata situs web sampeyan, mesthi bakal nulungi aku kanggo ngowahi impenku dadi kenyataan.

    Aku wis ngeblog luwih saka rong taun Nanging, tujuanku, sajrone sawetara wulan kepungkur saya ganti.

    • 6

      Matur nuwun Ibu Vegan! Aku uga bakal mriksa situs sampeyan. Aku ora Vegan, nanging aku ngormati luar biasa kanggo pengabdian iku njupuk. Lan mesthi sampeyan Ibu, tugas paling angel! Aku dadi bapak tunggal, mula aku nyoba (lan gagal) nganggo topi loro.

      Ayo kula ngerti yen aku bisa nulungi sampeyan karo apa wae!

  4. 7

    Matur nuwun Douglas,

    Aku mesthi bakal takon. Ing titik iki aku ora ngerti apa sing arep takon! Pemasaran, kanggo blogku, isih anyar kanggo aku. Aku ngrungokake, maca, lan sinau.

    Aku ibu tunggal lan ya aku ngerti apa maksud sampeyan nyoba kanggo nganggo topi loro. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.