Cathetan Paling Apik sing Tak Nampa ing Blog

Mesem lan gayengBlogku wis entuk perhatian ing pirang-pirang wulan pungkasan lan masarakat menehi komentar sing apik banget. Kasunyatan manawa masarakat nggunakake wektu kanggo mbayar pujian utawa matur nuwun sanget. Pancen ndadekake aku nyoba ngupayakake luwih akeh ing saben kiriman. Aku wis menehi komentar apik wiwit miwiti blog, nanging aku kudu nuduhake surat iki karo sampeyan. Pancen digawe dina iki! Iki uga bukti babagan pengaruh saka blog. Sadurunge cathetan iki, aku ora nate ngerti manawa Mitch dadi pamaca… priksa cathetan:

Douglas,

Aku maca dawa lan langganan blog sampeyan. Aku pengin njupuk email menyang sampeyan supaya ngerti apa sing dakkarepake.

Aku lan kanca, kalorone siswa sing durung lulus ing Universitas McGill ing Montreal, Kanada, nembe ngluncurake perusahaan dhukungan pelanggan online anyar. Kita nggunakake akeh piwulang saka blog sampeyan kanggo nggawe perusahaan anyar iki.

Perusahaan kita diarani ClixConnect lan nawakake layanan sing inovatif banget kanggo nyediakake dhukungan pelanggan online. Apa sing ditindakake yaiku nawakake layanan live-chat outsourcing kanggo situs web masarakat (nggunakake tombol live-chat cilik sing sampeyan tingali ing situs web). Pamilik situs web bisa nanggapi pitakon obrolan nalika kasedhiya, lan yen ora kasedhiya, ana wong saka pusat telpon kita bakal nanggapi pitakon atas jenenge, 24/7/365.

Sing separo inovasi. Komponen ClixConnect sing inovatif banget yaiku kita uga duwe teknologi anyar ing piranti lunak sing ngidini rekomendasi obrolan otomatis kanggo para pelanggan, adhedhasar produk sing lagi dideleng. Dadi, ujare ana sing ndeleng kaos abang ing situs web, jendhela obrolan kanthi otomatis bisa menehi rekomendasi celana biru kanggo dheweke.

Kita nyawisake udakara 6 wulan kanggo ngrancang iki, lan kerja bareng wong-wong ing Kanada, AS, Rumania lan Pakistan kanggo ngluncurake.

Aku mung pengin menehi ngerti babagan wawasan babagan Martech Zone pancen wis nulungi kita tekan papan sing saiki, lan tulus diapresiasi.

Thanks maneh Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
Universitas McGill BCom 2008

Aku pancen apresiasi! Layang sing apik tenan. Aku ora bisa ngandhani sepira pentinge maca cathetan kasebut kanggo aku. Paling begja karo Clixconnect, Mitch! Aku bakal mriksa aplikasi sampeyan lan bakal terus ngupayakake nggawa sampeyan konten sing bisa mbantu!

7 Komentar

  1. 1

    Iki pancen apik banget, luwih-luwih saka siswa. 18 wulan kepungkur salah sawijine karyawane budhal menyang Sekolah Pascasarjana ing Eropa. Dheweke ngunjungi 4 minggu kepungkur lan ngandhani yen PR lan metodologi bisnis strategis sing dakkandhakake karo dheweke ing papan kene, menehi dheweke keunggulan kompetitif ing antarane kanca-kancane. Nalika semana, dheweke ora ngerti.

    Aku trenyuh banget amarga dheweke iku wong lanang sing apik lan bakal nindakake akeh prekara sing hebat.

    Aku yakin manawa ana akeh wong liya kaya Mitch sing wis dikuatake karo pakaryan sampeyan.

    • 2

      Matur suwun Neil ... komentar lan serat kaya iki mesthi luwih inspiratif tinimbang bonus apa wae. Rasane seneng tenan nalika maca iki.

      Umume blogku digawe komentar, mula aku yakin iki minangka cathetan sing kabeh bisa dirasakake!

  2. 3

    Interaksi sing dakkirim saka nampa komentar minangka bagean sing paling migunani nalika nulis blog, lan mbantu aku ngupayakake konten sing luwih apik lan luwih apik.

    Crita kasebut apik Doug, lan produk sing ditawakake minangka ide sing apik, bisa uga aku mikir nggunakake ing mbesuk.

    Aku wis mesthi nggunakake akeh rekomendasi ing blogku lan saiki wis cedhak karo 200 pamaca (sawise mung sawetara wulan) ing feedburner, lan iki sebagian amarga sampeyan.

    Tindakake gaweyan sing apik,

    Nick

  3. 5

    Aku ngerti sing nggawe sampeyan rasane apik banget! Komentar kaya ngono mesthi nggawe sampeyan rumangsa istimewa.

    Aku duwe akeh lurker ing blog sing akeh ngirim email marang aku lan kadang-kadang dheweke metu lan
    "Ngomong" kadang komentar duwe pengaruh sing luwih gedhe tinimbang aku saka pembaca reguler amarga pancen ora dikarepake. 🙂

    Aku nembe nemokake situs web sampeyan udakara rong puluh menit kepungkur. Aku wis maca sawetara postingan sampeyan lan wis menehi bookmark / disambung karo sampeyan supaya bisa bali nalika duwe wektu luwih akeh.

    Aku wis mikir kanthi serius babagan njupuk blogku menyang level sabanjure lan informasi saka situs web, kayata sampeyan, mesthi bakal ngewangi aku supaya impianku dadi kasunyatan.

    Aku wis blog luwih saka rong taun, nanging targetku sawetara wulan kepungkur saya ganti.

    • 6

      Thanks Vegan Momma! Aku uga bakal mriksa situs sampeyan. Aku dudu Vegan, nanging aku ngajeni babagan dedikasi sing dibutuhake. Lan mesthine sampeyan minangka Ibu, kerja paling angel! Aku bapak siji, mula aku nyoba (lan gagal) nganggo topi loro.

      Ayo kula ngerti yen aku bisa nulungi sampeyan apa-apa!

  4. 7

    Matur suwun Douglas,

    Aku bakal takon. Ing wektu iki aku ora ngerti apa sing kudu dakkarepake! Pemasaran, kanggo blogku, isih anyar kanggo aku. Aku ngrungokake, maca, lan sinau.

    Aku ibu siji lan ya aku ngerti apa tegese nyoba nganggo topi loro. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.