Blog Pemasaran Paling Apik!

Blog Pemasaran Paling ApikAna sawetara blog pemasaran apik ing njaba, nanging aku kepengin yakin manawa artikel sing dikepengini minangka artikel sing paling apik babagan saben topik. Apa kita paling apik? Ora bisa mbantah, ya? Mesthi - kita bisa nggunakake sawetara pelanggan, pandherek, penggemar lan seneng nyoba kanggo nemtokake… nanging dudu indikator paling, iku minangka indikator saka favorit or paling populer.

Nyatakake manawa perusahaan, produk utawa layanan sampeyan paling apik bisa dadi salah sawijining taktik promosi paling gedhe amarga ana sawetara sebab:

  • Wong percaya. Wong bakal menehi mupangate keraguan lan kekarepan sampeyan pengin percaya apa sing sampeyan ucapake iku bener. Politikus wis ngerti babagan iki biyen… ucapake apa sing pengin dirungokake para pamilih, banjur tindakake apa wae sing dikarepake nalika mlebu ing kantor.
  • Yaiku ramalan sing netepi awake dhewe. Ngomong manawa sampeyan paling apik bakal dadi kasunyatan yen sampeyan yakin. Sampeyan miwiti terus standar sing luwih dhuwur lan mesthi njamin manawa sampeyan tampil ing antarane para pesaing.
  • Iki ndadekake kompetisi dadi pertahanan. Nalika sampeyan terus entuk manfaate dadi sing paling apik, kompetisi sampeyan isih nyoba mbuktekake manawa sejatine ora ana ing nomer loro.

Aku takon minggu iki apa taktik ngapusi utawa ora. Aku ora ndhukung penipuan lan aku ngremehake politik kaya biasane. Nanging, aku ngajak wong-wong lan perusahaan supaya masarake awake dhewe sing paling apik - lan ngajabake pangarepan kasebut.

Conto sing apik yaiku klompok pemasar online Make Money Online. Dheweke ora mung promosi situs lan sumber daya sing paling apik, nanging uga nandur modhal kanggo nggawe persona sing dikepengini wong sing paling sukses online. (Secara pribadi, menurutku pemasaranane luwih apik tinimbang asil investasi ing layanane ... nanging iku mung pendapatku.)

Apa sing ngalangi sampeyan nggunakake taktik iki? Temtokake apa sing paling apik lan wiwiti promosi dina iki.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.