Strategi Akuisisi Pelanggan Terbaik Online

akuisisi pelanggan

Apa sampeyan seneng utawa ora, saben bisnis duwe lawang kanggo muter lan muter. Kita kabeh bisa nindakake perkara sing nambah penylametan lan nyuda biaya lan upaya tambahan sing ana gandhengane karo pelanggan anyar, nanging pelanggan lawas isih bakal lunga amarga ana sebab-sebab sing ora bisa kita kontrol.

ELIV8 wis ngrancang liyane sing luar biasa infographic kanthi 7 strategi akuisisi sing pinunjul kanggo mesthekake strategi pemasaran online bisa digunakake kanthi efisiensi puncak.

  1. Panelusuran Organik isih masalah. Nggunakake strategi konten sing efektif lan ngoptimalake platform lan konten sampeyan bisa ngasilake lalu lintas anyar. Nyatane, 80% wong ora nggatekake iklan sing mbayar lan fokus ing asil organik lan 75% wong ora nate ngliwati kaca pisanan asil telusuran.
  2. Panguwasa Sculpting - Gawe lan promosi konten sing entuk backlink saka situs otoritas, konten lan situs web sampeyan bakal entuk peringkat mesin telusuran sing luwih dhuwur lan entuk pengunjung saka situs sing gegandhengan sing ngubungake karo sampeyan. Arca panguwasa bisa nambah telusuran organik nganti 250% menyang kaca sing dikarepake.
  3. Marketing Influencer - Melu pengaruh sing wis duwe pamirsa sing dikarepake, banjur gunakake pamirsa kanggo nggawe dhewe, sampeyan bisa entuk pelanggan anyar kanthi cepet. Rata-rata, pemasaran influencer ndeleng investasi 6-nganti-1 bali.
  4. Referensi 2-Sisi - Kanggo umume bisnis, 65% bisnis anyar asale saka rujukan pelanggan. Referensi sisih 2 yaiku pihak sing ngrujuk marang kancane entuk hadiah amarga melu. Wong luwih seneng tuku 4X yen dituduhake karo kanca.
  5. Konten sing Difokusake Sales - 61% wong ujar manawa cenderung tuku saka merek sing menehi konten. Nalika nggawe infografis, whitepaper, lan video sing ndadekake pengunjung menyang ajakan-ajakan, sampeyan bakal nambah dodolan.
  6. email Marketing - Saben $ 1 sing dibuwang ing email duwe rata-rata ngasilake $ 44 Otomatis proses memupuk timbal karo email sing ditargetake kanggo nambah asil akuisisi. Otomatisasi pemasaran bisa nambah penghasilan nganti 10% mung 6-9 wulan
  7. Analytics - 50% bisnis angel ngubungake pemasaran langsung karo asil bathi. Ngenali saluran konversi ndhuwur sampeyan nggunakake Analytics. Bisnis ora cukup negesake pentinge ngukur ROI pemasaran.

Strategi Akuisisi Pelanggan Online

One comment

  1. 1

    Kanthi brilian nerangake 7 strategi pemasaran paling apik kanggo akuisisi pelanggan kanthi cepet, iki mesthi bakal mbantu bisnis saya tuwuh kanthi efektif. Matur nuwun kanggo nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.