Mupangate Nindakake amal

logo refresh

logo refreshSawetara wong mbukak cara liya nalika dijaluk nindakake amal. Ora ana sing pengin mbuwang awan, awan, utawa akhir minggu adoh saka rutinitas padinan. Dheweke sibuk banget, utawa ora pengin menehi wektu kanggo prekara sing ora entuk bathi. Mung amarga sampeyan ora dibayar kanthi gaweyan sing ditindakake, ora ateges ora ana manfaate.

Sawetara akhir minggu kepungkur, aku nglampahi 48 jam, karo klompok liyane, mbangun situs web sing fungsional kanthi lengkap kanggo organisasi nirlaba. Acara kasebut diarani Refresh Weekend lan dikoordinasi dening Justin Harter. Akhir minggu iku, patang amal beda diwenehi situs web apik tenan sing cocog banget karo kabutuhan saben organisasi.

Sanajan ora dibayar kanggo 48 jam kasebut, iki entuk bathi saka acara kasebut:

  • Jaringan Uber - Aku ketemu akeh pangembang, desainer, lan videografer ing Refresh Weekend. Saben wong duwe katrampilan unik sing digawa menyang meja. Kabeh iku saiki lan relevan ing industri sing dakgawe. Ora mung krungu wong-wong iki ngobrol babagan apa sing ditindakake, nanging uga bisa ndeleng dheweke lagi ngobrol. Saiki aku duwe jaminan manawa wong-wong kasebut ngerti apa sing ditindakake. Keuntungan iki mung ora bisa diganti.
  • Kickback - Yen ana amal utama, biasane ana siaran pers utawa woro-woro. Ing sak wektu, jeneng sampeyan wis dikenal lan karya sampeyan dipamerake. Sisih paling apik babagan kickback saka amal yaiku umume saka pamirsa sing durung bisa digayuh sadurunge. Kanthi milih kanggo mbantu amal, bisa uga sampeyan entuk pamirsa menyang jaringan amal kasebut.
  • Iku Mung Rasane Apik - Aku rumangsa pancen tenanan nalika nulungi wong sing pancen pantes. Aku rumangsa iki angel ditemoni. Luwih becik tinimbang nonton wong sing tresna mbukak hadiah sing sampeyan tuku nalika esuk Natal. Ayo diadhepi. Jagad iki bakal dadi luwih angel tanpa amal lan mratelakake. Sampeyan bisa uga ora entuk gaji kanggo gaweyan, nanging isih ana bathi sing bisa ditindakake.