Mupangate Nindakake amal

logo refresh

logo refreshSawetara wong mbukak cara liya nalika dijaluk nindakake amal. Ora ana sing pengin mbuwang awan, awan, utawa akhir minggu adoh saka rutinitas padinan. Dheweke sibuk banget, utawa ora pengin menehi wektu kanggo prekara sing ora entuk bathi. Mung amarga sampeyan ora dibayar kanthi gaweyan sing ditindakake, ora ateges ora ana mupangate.

Sawetara akhir minggu kepungkur, aku nglampahi 48 jam, karo klompok liyane, mbangun situs web sing fungsional kanthi lengkap kanggo organisasi nirlaba. Acara kasebut diarani Refresh Weekend lan dikoordinasi dening Justin Harter. Akhir minggu iku, patang amal beda diwenehi situs web apik tenan sing cocog banget karo kabutuhan saben organisasi.

Sanajan ora dibayar kanggo 48 jam kasebut, iki entuk bathi saka acara kasebut:

  • Jaringan Uber - Aku ketemu akeh pangembang, desainer, lan videografer ing Refresh Weekend. Saben wong duwe katrampilan unik sing digawa menyang meja. Kabeh iku saiki lan relevan ing industri sing dakgawe. Ora mung krungu wong-wong iki ngobrol babagan apa sing ditindakake, nanging uga bisa ndeleng dheweke lagi ngobrol. Saiki aku duwe jaminan manawa wong-wong kasebut ngerti apa sing ditindakake. Keuntungan iki mung ora bisa diganti.
  • Kickback - Kapan amal utama, biasane ana siaran pers utawa pengumuman. Ing sak wektu, jeneng sampeyan wis dikenal lan karya sampeyan dipamerake. Sisih paling apik babagan kickback saka amal yaiku umume saka pamirsa sing durung bisa digayuh sadurunge. Kanthi milih kanggo mbantu amal, bisa uga sampeyan entuk pamirsa menyang jaringan amal kasebut.
  • Iku Mung Rasane Apik - Aku rumangsa pancen tenanan nalika nulungi wong sing pancen pantes. Aku rumangsa iki angel ditemoni. Luwih becik tinimbang nonton wong sing tresna mbukak hadiah sing sampeyan tuku nalika esuk Natal. Ayo diadhepi. Jagad iki bakal dadi luwih angel yen ora amal lan menehi. Sampeyan bisa uga ora entuk gaji kanggo gaweyan, nanging isih ana bathi sing bisa dipikolehi.

3 Komentar

  1. 1

    Pancen setuju, Stephen, lan aku bangga yen sampeyan kalebu bagean DK New Media lan mbantu proyek kaya iki. Aku nambahake manawa ana kesempatan bisnis sing apik karo amal - pimpinan bisnis asring nyambung karo perusahaan sing dheweke kenal minangka amal.

  2. 2

    Aku wis melu kaping telu melu kerja sukarela menyang sawetara amal sing ora pengin dak sebut jeneng kasebut. Rasane biasa wae lan marem banget. Ora ana dhuwit lan sampeyan ora kudu ngarep-arep dhisik. Apa sing penting sampeyan bisa melu amarga ora kabeh wong bisa nindakake lan bisa ngurmati. Yen sampeyan pengin dadi luwih produktif kanggo wong liya, napa ora nglampahi sawetara wektu kanggo nindakake amal.

    Cassie Lopez
    Nyumbang Mobil
    Gembong Kanggo Kekarepan

  3. 3

    Aku wis melu kaping telu melu kerja sukarela menyang sawetara amal sing ora pengin dak sebut jeneng kasebut. Rasane biasa wae lan marem banget. Ora ana dhuwit lan sampeyan ora kudu ngarep-arep dhisik. Apa sing penting sampeyan bisa melu amarga ora kabeh wong bisa nindakake lan bisa ngurmati. Yen sampeyan pengin dadi luwih produktif kanggo wong liya, napa ora nglampahi sawetara wektu kanggo nindakake amal.

    Cassie Lopez
    Nyumbang Mobil
    Gembong Kanggo Kekarepan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.