Penulis Awet Beta Urip

pengarang apik tenan

Bagéan saka rebranding kita bakal nggawe fitur unik khusus kanggo Martech Zone. Sanajan aku nelpon situs iki blogku, Aku pancen pengin blog dadi koleksi pandangan saka profesional liyane ing industri. Kadhangkala, aku ora setuju karo apa sing ditulis ing kene ... nanging aku ndhukung kasunyatan manawa kita kabeh duwe perspektif sing beda babagan industri. Aku penting supaya para pamaca uga duwe pandangan sing beda. Lan mesthine aku ngajak kabeh wong supaya njaluk ing ing komentar!

Oalah, aku uga mesthi golek cara kanggo ngajak para blogger liyane menehi kontribusi. Salah sawijining ide wis bisa ngasilake saiki. Stephen Coley, saka DK New Media (agensi kita), wis nerbitake beta pertama plugin Awesome Author!

pengarang apik tenan

Yen sampeyan nggulung menyang sisih ngisor kaca, sampeyan bisa milih penulis manawa ndeleng bios, tautan menyang kiriman blog paling anyar, uga link menyang kaca asal. Sampeyan bisa nggulung kabeh penulis kanthi nggunakake panah kiwa lan tengen. Plugin kasebut dibangun nganggo jQuery lan Ajax (kompatibel karo WordPress), saengga ora preload kabeh data pangarang lan nyuda beban kaca.

Kita arep widgetisasi plugin lan nambah sawetara fitur tambahan uga kaca administrasi sing kuat. Mesthine, Stephen ngupayakake iki ing antarane komitmen klien dadi kadang luwih suwe tinimbang sing dikarepake! Nanging dheweke lagi nindakake tugas lan plugin kasebut katon apik!

One comment

  1. 1

    Aku seneng! Lan mesthine aku seneng gambar pratinjau sing sampeyan pilih. 🙂

    Saiki sampeyan menehi inspirasi kanggo menehi kiriman liyane menyang Blog Tech Marketing!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.