5 Kesalahan Manajemen Produk sing Mbebayani

DeadlyAku kerja awan wengi suwene rong minggu kepungkur. Pancen angel banget, luwih-luwih amarga aku duwe pirang-pirang proyek sampingan sing wis tekad kanggo nggarap. Aku kesel ... sewengi minggu iki aku mulih lan turu lan turu 12 jam mengko. Aku yakin tenan yen aku adhem lan awak nolak amarga ora duwe wektu kanggo bersin. Masalah kerja pancen ora rumit, mula kita ora nggatekake pelanggan.

Kayane solusi sing gampang, nanging kenapa masarakat ora nggatekake kabeh? Aku mikir ana sawetara sebab:

  1. Sampeyan ora nggatekake akeh, sampeyan mung nggatekake swara banter. Iki bisa uga pengaruhe nggawe keputusan kanggo nggabungake pangowahan nyebar sing ora perlu lan ora dijaluk dening masarakat. Bebaya ing kene yaiku sampeyan negesake, "Aku ngrungokake pelanggan". Masalahe yaiku sampeyan ora ngrungokake pelangganS.
  2. Sampeyan yakin, kanthi tulus, yen sampeyan nindakake rencana sing apik kanggo para pelanggan. Niyatmu apik. Ati sampeyan ana ing panggonan sing bener. Masalahe yaiku sampeyan ora mriksa dhisik karo dheweke. Sejatine sampeyan bakal tau ngerti tenan apa sing ditindakake pelanggan karo produk sampeyan - utamane amarga basis sampeyan tuwuh kanthi gedhe.
  3. Sampeyan mikir sampeyan ngerti luwih. Amarga sawetara sebab, sampeyan wis nampa posisi panguwasa minangka pangakuan saka keahlian ing lapangan sing diwenehake. Dadi sampeyan mikir sampeyan ngerti apa sing dibutuhake lan dikarepake pelanggan.
  4. Sampeyan ora fokus karo masalah, sampeyan fokus sawetara solusi tanpa netepake kanthi lengkap apa masalahe. Utawa, sampeyan bakal kelangan masalah nalika sampeyan terus ngembangake solusi.
  5. Sampeyan ora gelut kanggo pelanggan. Sampeyan ngidini solusi dibangun lan integrasi adhedhasar kolektif pangembang lan profesional sing duwe talenta. Dheweke ngatasi keputusan sampeyan ... lan apa sing disaranake bisa dingerteni. Masalahe yaiku mlebu nalar internal, nanging ora kanggo pelanggan.

Sepisan maneh, iki bisa uga katon minangka kesalahan sing gampang banget. Nanging, saben dina rame-rame perusahaan kanthi karyawan sing apik lan solusi sing apik, gampang banget ngilangi situs pelanggan. Yen sampeyan nglakoni, rasa sakit bakal cepet lan ora nyaman.

One comment

  1. 1

    Kirim Doug sing apik - sampeyan nyimpulake kanthi apik.

    # 1 minangka perkara sing angel banget kanggo aku gelut. Utamane karo aplikasi kaya FormS Spring lan Ponyfish, ing kana aku duwe akeh macem-macem pelanggan sing meneng-menengan seneng karo fitur fitur, nanging pangguna sing kuwat banget nggawe aku yakin bakal ngowahi.

    Mesthi wae, aku uga asring ndeleng babagan proyek pangembangan kustom nalika manajer minangka swara banter sing pengin X dadi Y, nanging pangguna "nyata" sing kerja kanggo manajer kasebut kepengin banget mbengok amarga ora setuju.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.