5 Kesalahan Manajemen Produk sing Mbebayani

DeadlyAku kerja awan wengi suwene rong minggu kepungkur. Pancen angel banget, luwih-luwih amarga aku duwe pirang-pirang proyek sampingan sing wis tekad kanggo nggarap. Aku kesel ... sewengi minggu iki aku mulih lan turu lan turu 12 jam mengko. Aku yakin tenan yen aku adhem lan awak nolak amarga ora sempat ngesuk. Masalah kerja pancen ora rumit, mula kita ora nggatekake pelanggan.

Kayane solusi sing gampang, nanging kenapa masarakat ora nggatekake kabeh? Aku mikir ana sawetara sebab:

  1. Sampeyan ora nggatekake akeh, sampeyan mung nggatekake swara banter. Iki bisa uga pengaruhe nggawe keputusan kanggo nggabungake pangowahan nyebar sing ora perlu lan ora dijaluk dening masarakat. Bebaya ing kene yaiku sampeyan negesake, "Aku ngrungokake pelanggan". Masalahe yaiku sampeyan ora ngrungokake pelangganS.
  2. Sampeyan yakin, kanthi tulus, manawa sampeyan nindakake rencana sing apik kanggo para pelanggan. Niyatmu apik. Ati sampeyan ana ing panggonan sing bener. Masalahe yaiku sampeyan ora mriksa dhisik karo dheweke. Sejatine sampeyan bakal tau ngerti tenan apa sing ditindakake pelanggan karo produk sampeyan - utamane amarga basis sampeyan tuwuh kanthi gedhe.
  3. Sampeyan mikir sampeyan ngerti luwih. Amarga sawetara sebab, sampeyan wis nampa posisi panguwasa minangka pangakuan saka keahlian ing bidang sing diwenehake. Dadi sampeyan mikir sampeyan ngerti apa sing dibutuhake lan dikarepake pelanggan.
  4. Sampeyan ora fokus karo masalah, sampeyan fokus sawetara solusi tanpa netepake kanthi lengkap apa masalahe. Utawa, sampeyan bakal kelangan masalah nalika sampeyan terus ngembangake solusi.
  5. Sampeyan ora gelut kanggo pelanggan. Sampeyan ngidini solusi dibangun lan integrasi adhedhasar kolektif pangembang lan profesional sing duwe talenta. Dheweke ngatasi keputusan sampeyan ... lan apa sing disaranake bisa dingerteni. Masalahe yaiku mlebu nalar internal, nanging ora kanggo pelanggan.

Sepisan maneh, iki bisa uga katon minangka kesalahan sing gampang banget. Nanging, saben dina rame-rame perusahaan kanthi karyawan sing apik lan solusi sing apik, gampang banget ngilangi situs pelanggan. Yen sampeyan nglakoni, rasa sakit bakal cepet lan ora nyaman.

Komentar siji

  1. 1

    Kiriman sing apik banget Doug - sampeyan nyimpulake iki kanthi apik.

    # 1 iku soko sing tansah angel kanggo aku perang. Utamane karo aplikasiku kaya FormSpring lan Ponyfish, ing ngendi aku duwe akeh pelanggan sing beda-beda sing seneng karo cara kerjane fitur, nanging pangguna sing banter banget nggawe aku bisa ngganti.

    Mesthi, aku uga kerep ndeleng iki ing proyek pangembangan khusus ing ngendi manajer minangka swara banter sing pengin X dadi Y, nanging pangguna "nyata" sing kerja kanggo manajer kepengin banget nangis amarga ora setuju.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.