4 Kauntungan saka Influencer Mikro

Pengaruh Mikro

Nalika pemasaran influencer wis diwasa lan berkembang, merek saiki luwih ngerti babagan kaluwihan nambah pesen ing antarane pamirsa sing ditargetake kanthi hyper. Kita wis nuduhake a perbandingan pengaruh (makro / mega) pengaruh mikro-pengaruh sadurunge:

  • (Makro / Mega) Influencer - iki minangka wong kaya selebriti. Dheweke duwe pandherek akeh lan bisa uga tuku pengaruh, nanging ora mesthi ana ing industri, produk, utawa layanan tartamtu.
  • Micro-influencer - Iki minangka wong sing duwe pandhuan sing luwih murah, nanging dheweke pancen melu banget lan duwe pengaruh gedhe marang pandherekipun. Contone bisa dadi profesional penjualan real estate sing ditututi dening akeh agen.

Pengaruh mikro nawakake kombinasi jarak, kredibilitas, keterlibatan, lan kasedhiyan sing sampurna lan ora kaya apa sing kedadeyan karo pengaruh makro lan selebriti, konten sing diprodhuksi kasebut resonan karo pamirsa amarga padha bisa relatable.

Infographic, digawe dening klien kita, platform pemasaran influencer SocialPubli.com, nyorot papat keuntungan utama nggarap sing diarani 'buntut dawa' pemasaran influencer:

  • Influencer Mikro duwe kapercayan luwih akeh - dheweke duwe pengetahuan lan semangat babagan ceruk khusus sing dicakup, lan amarga iki, dheweke dianggep ahli lan sumber informasi sing dipercaya.
  • Influencer Mikro entuk keterlibatan sing luwih dhuwur - konten sing diprodhuksi mikro-pengaruh bakal resonasi karo pamirsa amarga bisa relatable. Panliten nuduhake yen saya akeh pengikut, tarif keterlibatan mudhun
  • Influencer Mikro duwe keaslian sing luwih gedhe - amarga dheweke pancen minat karo ceruk, pengaruh mikro ngasilake konten sing luwih dipersonalisasi lan asli.
  • Influencer Mikro luwih larang regane - pengaruh mikro luwih terjangkau tinimbang selebriti utawa mega-inflencer kanthi jutaan pengikut.

Mangkene infographic lengkap:

Kekuwatan Mikro-Infographic