Pandhuan Benchmark Pemasaran Email 2009

Nambah asil Email kanthi tanggung jawab lan efisien karo MarketingSherpa Pandhuan Bechmark Pemasaran Email 2009.

marketing emailBisnis bisnis ngupayakake cara sing efisien kanggo ngoptimalake dampak lan nggawe hubungan sing bisa dadi ekonomi sing angel. Lan Email tetep dadi salah sawijining cara sing paling akeh digunakake lan dilecehake supaya para pemasar bisa komunikasi karo basis pelanggan. Nanging siji-sijine cara kanggo nambah kinerja email sampeyan yaiku kanthi pemasaran kanthi tanggung jawab lan efektif. Pandhuan Benchmark Pemasaran Email kaping 6 MarketingSherpa nawakake data praktis kanggo ningkatake penganggaran, dhaptar dhaptar, pangiriman, tes, lan ROI.

Sing nggawe edhisi taun iki dadi relevan yaiku menehi wangsulan praktis kanggo pitakon sing angel. Nalika waktune anggaran, sampeyan kudu ngerti babagan cara supaya pelanggan bisa tetep lan kudu nuduhake apa tarif tanggepan sampeyan padha karo wong liya. Ditambah maneh amarga email saya saya akeh ing internasional, bagean khusus anyar menehi informasi babagan sampeyan babagan macem-macem negara? peraturan lan apa sing bisa digunakake ing negara kasebut.

Email wis diwaca, lan Pandhuan Benchmark Pemasaran Email 2009 bakal menehi sampeyan wawasan babagan carane konsumen ndeleng email, kepiye ngerti email lan 8 heatmap eyetracking anyar sampeyan? Bakal ngerti kepiye cara ndeleng? email sampeyan

Uga ing Pandhuan Benchmark Pemasaran Email:

  1. 205 Grafik, 66 Tabel lan Gambar
  2. 8 Heatmap Eyetracking
  3. Riset saka 1,763 pemasar urip nyata
  4. 6 Laporan Khusus anyar kalebu rencana 12 Point kanggo Nambah Kinerja Email
  5. 8 Studi Kasus "Cathetan Saka Lapangan" Anyar

Klik kene kanggo download 2009 Ringkesan Executive Marketing Benchmark Marketing

Lan yen sampeyan golek inspirasi utawa cara sing apik kanggo para pemasar wis sukses ing pemasaran email, kita menehi 8 spesial? Cathetan Saka Lapangan? Studi Kasus.

Wangsulan Praktis Kanggo Pitakonan angel

Minangka pemasar email sampeyan terus-terusan takon dhewe, utawa takon kaya pitakon angel? Taktik apa sing entuk ROI paling apik ?? Pandhuan Tolok Pemasaran Email ora mung bakal menehi katrangan babagan ROI sing paling apik, nanging uga bakal menehi pitakon sapa sing paling ala. Salajengipun, sampeyan bakal nemokake tes sing paling efektif kanggo nemtokake ROI taktik email sampeyan.

One comment

  1. 1

    Iki minangka pandhuan sing apik kanggo aku! Kulawarga melu bisnis cilik, lan aku seneng ngurus pemasaran. Matur nuwun amarga wis nggawa pandhuan iki. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.