10 Prentah Pembangunan Web Modern

Sepuluh CommandKomunikasi minangka kunci minangka Manajer Produk karo perusahaan perangkat lunak. Bubar, aku nggarap lan nerbitake "prentah" pangembangan web modern ing ngisor iki kanggo disebarake menyang tim. Saben pangembang web modern (utawa aplikasi) kudu ngetutake sepuluh prentah kasebut.

Ana mewah istilah pamrograman sing bisa dibuwang kanggo kabeh; Nanging, tujuane dakwujudake ing istilah umum sing bisa dingerteni para profesional piranti lunak (lan sampeyan uga).

  1. Tansah ndhukung 99% pangguna internet, preduli browser, versi browser, utawa sistem operasi. Setel sesuai lan kudu siyap karo rilis beta.
  2. Tansah nggunakake kode sing cocog karo XHTML kanggo aplikasi kasebut, referensi dening Lembar Gaya Cascading sing cocog karo DTD kanggo kabeh gaya tata letak lan gambar aplikasi.
  3. Tindakake referensi teks lan senar liwat elemen referensi sing ndhukung karakter apa wae lan ora mbutuhake konstruksi.
  4. Tindakake referensi tanggal lan wektu ing GMT sing ngidini pangguna bisa ngowahi output sing dikarepake.
  5. Tansah gawe elemen integrasi kanggo saben fitur.
  6. Tansah gawe standar RFC (email teks, email HTML, alamat email, referensi domain, lsp)
  7. Tansah gawe modular. Yen ana luwih saka siji opsi ing endi wae ing aplikasi, sampeyan kudu bisa nambah luwih akeh tanpa mbutuhake pambangunan.
  8. Yen luwih saka siji bagean saka aplikasi sing nindakake, kabeh bagean aplikasi kudu ngrujuk siji titik.
  9. Aja nggawe maneh barang sing bisa dituku lan mesthi nyetel aplikasi kanggo ndhukung apa sing sampeyan tuku.
  10. Yen pangguna bisa nindakake, kita ndhukung. Yen ora ditindakake, kita kudu validasi.