Lalu Lintas Kualitas Apik kanggo rega Kaos

kasut sepatu

Yen sampeyan durung nate nemoni blog Jeremy Shoemoney, iku kalebu blog sing apik. Jeremy uga duwe program hebat sing diarani Kaos Gratis Jumuah.

Perlu sawetara wulan supaya Jeremy bisa nganggo klambi, iku program sing populer. Aku pengin ngomong sethithik karo impact melu program kaya ngene. Cukup jelas yen blog Jeremy ora ana gandhengane karo Veteran Angkatan Laut; Nanging, jangkauan blog luwih saka nggawe ing pemasaran Word-of-Mouth.

Kanggo sawetara wulan kapisan, aku tuku Pariwara Pay-Per-Click, saka Google Adwords, kanggo promosi NavyVets.com. Nalika ngitung jumlah pangguna sing ndaftar lan jumlah pariwara sing dakbuwang, aku mbayar luwih saka $ 8 kanggo pangguna pangguna (aka: konversi). Iki bisa larang banget, kanthi cepet. Saiki yen situs duwe sawetara daya tarik, aku wis nyuda tuku iklan.

Jaringan sosial pancen apik ing pemasaran dhewe, nanging sampeyan kudu luwih dhisik njaluk nomer sing apik. Kanthi Smaller Indiana, titik tip yaiku udakara 1,000 pangguna. Vets Angkatan Laut saiki lagi ~ 300 pangguna.

Dibandingke, tuku kaos kanggo Jeremy ana udakara $ 16 lan kita nampa 8 leladen anyar sajrone 24 jam jabatane.

$ 2 saben konversi tinimbang $ 8, cukup tabungan!

Apa sampeyan duwe situs sing pengin dipromosekake Jeremy? Kirimake Kaos!