Matur suwun, Dorion Carroll lan Technorati!

Merek GedheOh ironi! Aku bubar ngrampungake nulis wingi dina negara merek lan kepiye saben karyawan minangka kunci kanggo upaya merek sampeyan. Udakara 6 wulan kepungkur aku duwe masalah ing endi Technorati durung nganyari statistikku. Aku nulis email kanggo dhukungan lan sajrone seminggu utawa luwih, aku nampa wangsulan sing apik lan nganyari manawa masalah kasebut wis diatasi.

Iki minangka kesan pertama sing apik. Aku ora 'mbayar' Technorati, mula aku ora ngarep-arep wangsulan utawa wangsulan. Wiwit kuwi, aku dadi penggemar lan alon-alon nemokake cara sing apik kanggo nggunakake Technorati kanggo nambah kualitas blogku lan ngukur tuwuh, panguwasa, lan peringkat blogku.

Sawetara dina kepungkur, aku dikirim babagan kapabilitas nggoleki blog Technorati. Salah sawijining sing maca blogku, Vince Runza, komentar babagan kiriman kasebut lan kepiye dheweke ngalami masalah karo Technorati nganyari blog. Liwat keajaiban blogosfer lan dadi karyawan Technorati Dorion Carroll "wong, ngomong karo wong, lan email sithik (otomatis liwat komentar blog)" ... pesen kasebut menyang Dorion sing nggawe manawa masalah kasebut langsung diatasi.

Kabeh episode ora bisa nggambar gambaran sing luwih jelas kanggo kirimanku. Sadurunge masalah iki, siji-sijine 'tampilan' merek Technorati yaiku situs, logo, lan warna ijo:

Technorati

Saiki aku ngerti manawa ana karyawan sing tliti ing Technorati sing peduli karo apa sing diomongake wong liya babagan perusahaane; mula, mereke. Sing gampang yaiku karyawan ora nggatekake entri lan 'supaya dhukungan ditangani'. Ora kedadeyan kaya ngono lan akeh menehi tandha kanggo merek Technorati. Technorati luwih saka "Search Engine", yaiku perusahaan sing nyoba mbantu para blogger supaya luwih apik.

Matur suwun, Dorion. Matur suwun, Technorati.

One comment

  1. 1

    Krungu, rungokna! Aku gumun amarga sepira tanggapane. Aku janji karo dheweke, ing blog, ora bakal menehi bug babagan masalah dhukungan teknologi ing mbesuk. Donya ora mung datar, uga luwih cepet!

    Vince

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.