Matur nuwun Trey Pennington

treypennington1

Sawetara warta sing gawe kaget esuk iki, krungu pati sing ora dikarepake Trey Pennington. Ing wulan Maret, Trey lan Jay njaluk aku melu acara radio, Mbukak kanggo Bisnis. Iki minangka obrolan sing apik babagan popularitas blogging lan Trey pancen menehi perhatian nalika acara kasebut. Yen sampeyan maca tembok Facebook, sampeyan bakal weruh yen rasa ora peduli saka awake dhewe umum ing kabeh pesen sing ditinggalake para pengikut lan kanca.

matur nuwunAku ora ngerti rincian apa-apa, nanging katon Trey nyabut nyawane dhewe. Iki nggawe kejutan. Sawetara jaringan Trey ndhesek supaya wong njaluk tulung yen duwe pikiran bunuh diri. Mesthi wae aku uga bakal menehi semangat.

Nanging, ana masalah liya kanggo aku. Persona online Trey apik tenan. Dheweke kerep lelungan lan melu jaringan. Kaca twitter minangka stream tweet sing ora ana wates sing menehi semangat, matur nuwun lan promosi wong liya. Keprigelan kula yaiku jaringan masarakat sing luar biasa iki ora cukup. Kaya transparan, kita isih bisa nggawe personas online sing ora cocog karo tantangan offline.

Ekonomi saiki nyedhot. Sawetara wong ujar manawa ora nggatekake lan terus maju ... nanging aku duwe kuwatir minangka pemilik bisnis. Ing wektu manawa agensi saya ndeleng sukses terus, kita isih ditantang. Tinimbang nyelehake 100% kanggo para klien, kita nemokake 150% kanggo wong-wong mau… lan kadhang ora cukup - panjaluk terus ubahe. Nalika kita makarya luwih angel lan klien saya akeh, padha nduwe masalah sing nyebabake arus kas… lan iku prekara sing mesthi mengaruhi kita ing hulu.

Kanggo menang ing industri iki, sampeyan kudu berkembang. Kanggo tuwuh, sampeyan kudu tunangan lan tanpa kendhat promosi siji liyane. Nalika jaringan sampeyan saya gedhe, pangarepan bakal saya gedhe. Saben wicara sing sampeyan gunakake kudu luwih apik tinimbang sing pungkasan. Saben buku sing sampeyan tulis kudu laris. Saben postingan blog kudu virus. Saben wong ngubungi sampeyan, sampeyan kudu ngubungi wong liya… utawa yen sampeyan dianggep lamis utawa jinis elit. Kasunyatane, panjaluk sing ditrapake para profesional ing industri iki pancen angel banget.

Aku maca luwih akeh babagan sawetara pimpinan industri media sosial sing ngilangi awake dhewe, ngrekrut staf sing kudu diselehake lan jaringan lan njaluk panjaluk kanthi kabar yen ora kasedhiya. Kanca-kancaku guyon karo aku amarga ora bisa nelpon aku utawa nyekel aku. Sawetara wong sing kurang paham menehi pesen frustasi, banjur tweet, banjur hubungi aku ing Facebook… banjur nesu yen aku ora responsif.

Awal minggu iki, aku ninggalake telpon saya kedher lan kedher tanpa mandheg nganggo telpon anyar saben sawetara menit. Akhire aku mateni (kaya biasane). Nalika aku kerja saben akhir minggu, saiki aku butuh wektu kanggo kanca lan kulawarga - preduli saka beban kerja utawa pesen sing durung dijawab. Aku ora bisa terus nganggo bisnis, nglakokake karya, pemasaran bisnis lan nanggepi kabeh panjaluk jaringanku. Nalika aku butuh wektu, komunikasi karo jaringan saya mandheg.

Aku ora sambat. Iki minangka jagad sing dakpilih kanggo diadopsi lan digunakake, lan Aku tresna iku. Aku mung njaluk sampeyan sing entuk bathi saka profesional online sing kudu ditindakake, matur nuwun… lan ngerti manawa kita nindakake sing paling apik.

Trey Pennington duwe kaping papat ing ngisor iki sing dakkirim. Aku ora bisa mbayangake panjaluk marang dheweke. Kita ngarep-arep supaya Trey tampil ing acara radio kanthi cepet amarga matur nuwun marang dhukungan saka aku ... Nuwun sewu, yen kita ora bakal entuk kesempatan kasebut. Nanging aku matur nuwun banget marang Trey kanggo kesempatan sing diwenehake dheweke komunikasi karo jaringane. Yaiku jinis wong lanang. Lan aku matur nuwun banget amarga kita bisa bebarengan online.

16 Komentar

  1. 1

    Nyenengake Dheweke nanggapi Tweet mung 7 jam kepungkur. Pancen, njaga nilai-nilai kanthi perspektif lan aja ragu-ragu ngupaya pitulung yen dibutuhake.

  2. 3

    Kurang saka setahun kepungkur, jemaat kita kelangan kanca sing ditresnani amarga bunuh diri. Ana kejutan lan pitakon sing padha karo pitakon sing sampeyan wakake ing jabatan sampeyan teka lan kita kudu ngatur sesi konseling sing sedhih kanggo ngatasi masalah rumit lampus lan depresi. Aku sinau akeh babagan iki. Krungu sedane Trey Pennington nggawe maneh sawetara perasaan lan pitakon sing nglarani, sing saiki aku luwih tentrem tinimbang musim gugur kepungkur.

    Apa sing sampeyan jelasake babagan tekanan lan panjaluk mesthine bakal dadi titik sing apik. Jiwa manungsa butuh istirahat lan ora bisa nahan lara banget.

    Pikirane lan belasungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca Trey. Muga-muga warisane bakal mesthi diberkahi lan bisa uga kepenak entuk penake yen bisa.

    • 4

      Hai Otir,

      Aku kelangan kanca liyane kaya iki pirang-pirang taun kepungkur lan iki tangi. Iki uga nggawe aku mikir jaman semana lan apa pengaruhe tumrap tumindakku. Aku yakin warisan Trey bakal dadi sumber inspirasi sing luar biasa. Aku uga ndedonga kanggo kulawarga lan kanca-kancane sajrone wektu iki.

      Doug

  3. 5

    Aku nembe ngerti babagan Trey esuk iki liwat tweet saka komunitas media sosial DC. Sedhih banget. Sedanipun pancen negesake manawa wong sing paling lara asring nyingkirake fokus saka awake dhewe, yen dheweke mesthi nyenengake wong liya, kaya sing sampeyan pratelakake ing kene (lan sing wis dakwaca ing papan liya.) Aku ngomong minangka panandhang depresi kronis. Luwih gampang ndhukung wong liya tinimbang njaluk tulung. Cara sing apik (lan migunani tenan!) Supaya bisa dirasakake utawa malah katon kuwat. Lan kita urip ing budaya sing cepet banget, sing ora nate ngidini wektu utawa kekuwatan kanggo nggayuh, kaya sing ana gandhengane karo kita.

    Aku ngrasakake kanca lan kulawarga, lan dheweke. Sawijining wong kudu nandhang lara sing ora bisa dibayangake kanggo njupuk pilihan kanggo mungkasi uripe. Muga-muga wong liya sing duwe kesulitan padha bakal inspirasi kanggo nggayuh.

    • 6

      Depresi minangka pembunuh sing nyasar, Laurie. Sampeyan pancen bener babagan pitulung. Nyatane, aku ujar manawa sok-sok seneng nulungi wong liya asring mbantu nyingkirake rasa nyusahake wong liya. Yen ana wong sing maca komentar kasebut lan berjuang, muga-muga bisa njaluk pitulung. Ora ana sing ora duwe pengarep-arep ... kita bisa njaluk pitulung lan bisa nemu kabungahan maneh.

  4. 7

    Kirim apik Douglas. Ana 2 poin sing sampeyan gawe sing dadi perhatianku:

    1) "Kaya transparan, kita isih bisa nggawe pribadi online sing ora mesthi cocog karo tantangan offline." <= Dadi bener lan luput kaya sing didakwa. Sing ironis yaiku sanajan aku nindakake iki, aku lali yen uga wong liya uga. Dadi, nalika ndeleng ing Facebook lan ndeleng nganyari status saka kanca babagan kabeh kesuksesan sing dialami, kabeh 'kesenengan' sing dialami, mula saya tambah depresi lan bosen, lol.

    2) "Kanca-kancaku guyon karo aku amarga ora bisa nelpon aku utawa nyekel aku." <= Aku wis mandhiri. Malah nalika nanggepi pitakon saka jaringan sampeyan. Sejatine yaiku ngomong karo kanca nalika kerja lan nanggapi pitakon, dudu kegiatan sing ngasilake penghasilan. Lan nalika nerangake, sampeyan kudu njaga wektu lan ya, nyewa penjaga gerbang kanggo nangani lan mbedakake antarane pitakon sing kudu diwenehi perhatian lan sing ora. Aku alon-alon mbatesi telpon mlebu akhir-akhir iki lan katon angel nanging iki sing kudu daklakoni, minangka solopreneur kanggo nggedhekake wektu lan mulihake daging babi.

    Nanging, nuwun sewu yen krungu babagan Trey Pennington. Ora kenal karo gaweyane. Saka kabeh tweet sing dakwaca, dheweke kayane dadi wong sing hebat sing menehi sumbangan gedhe kanggo media sosial lan industri pemasaran.

    • 8

      Iki minangka poin apik, Stephanie. Aku dadi kepengin banget yen jaringan kasebut kadang-kadang migunani. 🙂 Aku seneng sampeyan ana ing mine! Aja ragu-ragu nyedhaki nalika sampeyan butuh njupuk aku!

  5. 9

    Kirim apik Douglas. Ana 2 poin sing sampeyan gawe sing dadi perhatianku:

    1) "Kaya transparan, kita isih bisa nggawe pribadi online sing ora mesthi cocog karo tantangan offline." <= Dadi bener lan luput kaya sing didakwa. Sing ironis yaiku sanajan aku nindakake iki, aku lali yen uga wong liya uga. Dadi, nalika ndeleng ing Facebook lan ndeleng nganyari status saka kanca babagan kabeh kesuksesan sing dialami, kabeh 'kesenengan' sing dialami, mula saya tambah depresi lan bosen, lol.

    2) "Kanca-kancaku guyon karo aku amarga ora bisa nelpon aku utawa nyekel aku." <= Aku wis mandhiri. Malah nalika nanggepi pitakon saka jaringan sampeyan. Sejatine yaiku ngomong karo kanca nalika kerja lan nanggapi pitakon, dudu kegiatan sing ngasilake penghasilan. Lan nalika nerangake, sampeyan kudu njaga wektu lan ya, nyewa penjaga gerbang kanggo nangani lan mbedakake antarane pitakon sing kudu diwenehi perhatian lan sing ora. Aku alon-alon mbatesi telpon mlebu akhir-akhir iki lan katon angel nanging iki sing kudu daklakoni, minangka solopreneur kanggo nggedhekake wektu lan mulihake daging babi.

    Nanging, nuwun sewu yen krungu babagan Trey Pennington. Ora kenal karo gaweyane. Saka kabeh tweet sing dakwaca, dheweke kayane dadi wong sing hebat sing menehi sumbangan gedhe kanggo media sosial lan industri pemasaran.

  6. 10

    Kirim apik Douglas. Ana 2 poin sing sampeyan gawe sing dadi perhatianku:

    1) "Kaya transparan, kita isih bisa nggawe pribadi online sing ora mesthi cocog karo tantangan offline." <= Dadi bener lan luput kaya sing didakwa. Sing ironis yaiku sanajan aku nindakake iki, aku lali yen uga wong liya uga. Dadi, nalika ndeleng ing Facebook lan ndeleng nganyari status saka kanca babagan kabeh kesuksesan sing dialami, kabeh 'kesenengan' sing dialami, mula saya tambah depresi lan bosen, lol.

    2) "Kanca-kancaku guyon karo aku amarga ora bisa nelpon aku utawa nyekel aku." <= Aku wis mandhiri. Malah nalika nanggepi pitakon saka jaringan sampeyan. Sejatine yaiku ngomong karo kanca nalika kerja lan nanggapi pitakon, dudu kegiatan sing ngasilake penghasilan. Lan nalika nerangake, sampeyan kudu njaga wektu lan ya, nyewa penjaga gerbang kanggo nangani lan mbedakake antarane pitakon sing kudu diwenehi perhatian lan sing ora. Aku alon-alon mbatesi telpon mlebu akhir-akhir iki lan katon angel nanging iki sing kudu daklakoni, minangka solopreneur kanggo nggedhekake wektu lan mulihake daging babi.

    Nanging, nuwun sewu yen krungu babagan Trey Pennington. Ora kenal karo gaweyane. Saka kabeh tweet sing dakwaca, dheweke kayane dadi wong sing hebat sing menehi sumbangan gedhe kanggo media sosial lan industri pemasaran.

  7. 11

    Kiriman sing ngrasakake ati lan semangat sing tenan ngomong karo aku. Minangka wong sing miwiti agensi dhewe sawise bangkrut mantan perusahaanku (ing omah omah) lan mantan pejabat agensi, aku ngerti tekanan sing padha.

    Aku wis gelut karo aku kaping pirang-pirang nyoba menehi sabdho kanggo aku cuti dina; bisa kerja kurang saka 13 jam saben dina, kanggo ngisi biaya item "gratis" kaping 50 sing wis dijaluk klien lan bisa ngembangake bisnis. Kita wis tuwuh liwat resesi lan duwe klien sing apik, nanging isih, panjaluk kasebut persis kaya sing wis dijelasake.

  8. 12

    Kiriman sing ngrasakake ati lan semangat sing tenan ngomong karo aku. Minangka wong sing miwiti agensi dhewe sawise bangkrut mantan perusahaanku (ing omah omah) lan mantan pejabat agensi, aku ngerti tekanan sing padha.

    Aku wis gelut karo aku kaping pirang-pirang nyoba menehi sabdho kanggo aku cuti dina; bisa kerja kurang saka 13 jam saben dina, kanggo ngisi biaya item "gratis" kaping 50 sing wis dijaluk klien lan bisa ngembangake bisnis. Kita wis tuwuh liwat resesi lan duwe klien sing apik, nanging isih, panjaluk kasebut persis kaya sing wis dijelasake.

  9. 13

    Douglas dheweke dadi kanca sing apik tenan. Loro tamu sing apik banget ing taun kepungkur, dheweke apikan banget dadi siaran jarak jauhku sing pertama lan rasane kaya aku bengok-bengok mung krungu dhewe.

    Aku setuju pangarep-arep masarakat kudu diceluk maneh.

    Minangka wong sing ujar manawa wong online ora cocog karo garis offline, aku ora setuju. Trey uga menehi wong ing wong. Kita minangka masarakat / pribadi ora gelem nyelehake urip pribadi kanthi online. Napa kita kudu dadi urusane wong liya.

    Dadi, apa sing sampeyan karepake supaya nuduhake ing komunikasi sosial?

    Sing dak pilih saka iki yaiku "Kepiye aku bakal bisa karo wong liya amarga hubungan karo Trey?"

    Aku bakal terus dadi pemandu sorak lan aku bakal terus duwe jaringan sing dipercaya kanthi pribadi kanggo sawetara wektu sing kudu dakbukak.

    Katresnanku lan pandongaku marang anak-anake Trey kaya sing dakkandhakake nalika wong tuwaku pegatan sawise urip bebrayan 25 taun, aku mbayangake yen lara banget yen ana wong bunuh diri amarga pegatan.

    • 14

      Matur nuwun kanggo tembung sing apik, Michele. Aku setuju yen ora pengin wong ngerti bisnis pribadi. Nanging, ing sisih liyane, para pandhereke kudu ngerti yen sing ngetutake duwe tantangan sing padha (umum lan pribadi). Ora ana sing diarani superman utawa superwoman lan aku mikir kudu ngetrapake personas sing sampurna kasebut - utawa kita kabeh mung ngapusi 'transparansi', apa ora?

      Kanca lan kulawarga Trey lagi ndedonga - tragedi sing ala banget.

  10. 15

    Douglas dheweke dadi kanca sing apik tenan. Loro tamu sing apik banget ing taun kepungkur, dheweke apikan banget dadi siaran jarak jauhku sing pertama lan rasane kaya aku bengok-bengok mung krungu dhewe.

    Aku setuju pangarep-arep masarakat kudu diceluk maneh.

    Minangka wong sing ujar manawa wong online ora cocog karo garis offline, aku ora setuju. Trey uga menehi wong ing wong. Kita minangka masarakat / pribadi ora gelem nyelehake urip pribadi kanthi online. Napa kita kudu dadi urusane wong liya.

    Dadi, apa sing sampeyan karepake supaya nuduhake ing komunikasi sosial?

    Sing dak pilih saka iki yaiku "Kepiye aku bakal bisa karo wong liya amarga hubungan karo Trey?"

    Aku bakal terus dadi pemandu sorak lan aku bakal terus duwe jaringan sing dipercaya kanthi pribadi kanggo sawetara wektu sing kudu dakbukak.

    Katresnanku lan pandongaku marang anak-anake Trey kaya sing dakkandhakake nalika wong tuwaku pegatan sawise urip bebrayan 25 taun, aku mbayangake yen lara banget yen ana wong bunuh diri amarga pegatan.

  11. 16

    Titik apik Doug! Aku duwe akeh perjuangan sing padha. Aku mesthi dikandhani aku kudu nindakake luwih akeh kanthi online, nanging aku meh sibuk sawetara dina sawise ngrampungake klien. Coba padha karo kita, ora ana sing sampurna, dadi ing endi sampeyan katon ing sakcedhake, sampeyan bisa uga duwe kekurangan ing wong liya. Sedhih banget apa sing kedadeyan karo Trey. Urip kulawarga pribadi pancen luwih penting tinimbang jaringan sing ditambahi, lan yen pondhasi goyah bisa dirasakake kaya kabeh bakal runtuh. Berkah kanggo sampeyan! Nyuwun pangaksama kanggo kabeh kulawarga lan kanca-kanca Trey.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.