Seneng #tweetsgiving lan #indytweetsgiving

4445_1006615424545_1799710283_8882_807359_n.jpg Nalika dakeling-eling taun kepungkur, pancen apik tenan. Thanksgiving pancen dudu preinan kabeh tanpa luwih dhisik matur nuwun marang Gusti Allah ... matur nuwun Gusti! Sampeyan pancen wis mberkahi aku lan kulawarga taun iki. Anakku lanang lan wadon minangka hadiah paling gedhe sing tak tampa sajrone uripku. Aku ora mesthi dadi bapak paling apik ing saindenging jagad - kadhangkala ora ana kesempatan amarga bisnis - nanging ora bisa ngilangi apa sing dakrasakake. Yen sesuk aku kelangan kabeh, anak-anakku isih tetep eseman.

Matur suwun Kanca

Aku miwiti nulis dhaptar wong-wong lan bisnis kanggo matur nuwun ing taun iki lan sajujure nggawe dheweke wedi ... sawise udakara 50 taun, aku wiwit kringet yen aku bakal lali karo wong! Ana klompok inti kanca sing kudu dakkandhakake, kalebu Adam Small saka Mobile Panyambung, Mark Ballard saka Bark Mallard lan Jason Carr saka Piala Bean. Aku kerja bareng bocah-bocah kasebut saben dina suwene sawetara wulan lan dheweke nyenengake, menehi wektu angel, lan menehi semangat supaya luwih gedhe lan luwih apik. Ngepung karo wong sing apik lan sampeyan bakal bisa sukses.

PS: Mark bali menyang San Diego sawise Thanksgiving. Mark bakal ora kejawab lan nuwun sewu yen ora bisa nggawe bisnise lan sukses ing kene ing Indianapolis… wis taun angel banget.

Matur suwun!

Kaya biasane, blog ora kalebu medium kajaba masarakat ngrungokake lan melu. Aku matur nuwun amarga pamiarsa saya akeh Martech Zone lan kanggo blogger anyar sing wis nyedhiyakake sawetara kiriman kualitas lan swara sing beda ing kene.

Matur suwun Kolega

Aku ora bisa nindakake kiriman iki tanpa matur nuwun marang Chris Baggott lan compendium. Aku ora bakal bisa miwiti bisnis iki tanpa dhukungan sing diwenehake. Matur suwun karo Kyle Lacy kanggo intro menyang Wiley sing banjur dadi buku sing dak tulis. Lan, mesthine, matur nuwun kanggo Chantelle Flannery kanggo nulungi aku nulis buku!

Lan Pungkasane

Thanks kanggo Ryan Cox sing menehi ide iki kanggo masarakat supaya bisa golek dhuwit kanggo #tweetgiving. TweetGiving minangka perayaan global sing ngupayakake ngowahi jagad liwat rasa syukur.

24 November? 26, 2009, acara 48 jam iki digawe dening Perubahan Epik nirlaba AS bakal nyengkuyung para peserta ngaturake panuwun kanthi nggunakake alat online lan acara langsung. Para tamu bakal diajak menehi sebab umum ing acara sing dianakake ing saindenging jagad kanggo ngurmati masarakat lan prekara sing ngucapke matur nuwun.

Kanggo sampeyan sing ana ing Indianapolis, mampir Brewhouse Scotty bengi iki ing kutha Indianapolis ing endi dhuwit bakal saya akeh.

5 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo melu Doug! Kaya sing sampeyan ujar, pisanan lan paling penting kita matur nuwun marang Gusti Allah. Nanging sing penting, woh-wohan saka kapercayan marang Gusti Allah lan kerja keras terus-terusan mbuktekake kenapa kita diberkahi lan kudune matur nuwun! Aku menghargai kekancan, dhukungan lan dhukungan luwih dhisik kanthi #indytweetup #indytweetsgiving #tweetsgiving! Sampeyan minangka pria ing antarane bocah lanang, lan aku seneng banget!

  2. 2
  3. 3

    Aku rekan blogger ing kampanye #tweetsgiving taun iki. Aku seneng karo kiriman sampeyan, utamane foto sampeyan karo bocah-bocah. Kayane dheweke bangga banget karo bapake! Muga-muga sampeyan duwe Thanksgiving sing apik!

  4. 4

    Hai Doug! Matur nuwun kanggo kiriman. Matur nuwun kanggo sampeyan kesempatan kanggo dadi salah sawijining panulis Blog Teknologi Pemasaran lan kabeh kabecikan lan loman.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.