TextMagic: Platform Pesen Teks Bisnis (SMS) sing Ditampilake Lengkap

Antarmuka SMS Teks Pesen Teks

Apa otentikasi rong faktor utawa nggawe reservasi nedha bengi, aku wiwit ngelingi yen aku luwih seneng nggunakake olahpesen teks (SMS) tinimbang sawetara taun kepungkur. Aku ora ngira aku mung siji ... konsumen lan bisnis luwih seneng ngirim lan nampa pesen teks tinimbang ora diganggu karo telpon.

Nanging, sing dadi masalah yaiku cara ngatur kabeh komunikasi kasebut ing level bisnis. Mangkene platform olahpesen teks diwiwiti. Kanthi platform kaya TextMagic, bisnis bisa ngirim kabar, tandha, pangeling, konfirmasi, lan kampanye Pemasaran SMS saka siji antarmuka pangguna.

Statistik babagan Pesen Teks

  • 15.2 yuta pesen teks dikirim saben menit ing saindenging jagad
  • 95% pesen teks diwaca sajrone 3 menit dikirim
  • 4.2 milyar wong ngirim pesen teks ing saindenging jagad
  • 90 detik minangka wektu respons rata-rata kanggo pesen teks
  • 75% wong seneng tawaran sing dikirim liwat teks

Fitur SMS sing Nggawe Bisnis Sampeyan

  • Kirim Teks Online - Kirim teks kanthi online menyang staf lan pelanggan. Ngimpor kontak lan ngatur dhaptar kabeh liwat akun TextMagic.
  • Email menyang SMS - Ngirim teks saka email iku gampang. TextMagic ngonversi email sampeyan dadi pesen teks lan ngirim, kanthi kabeh balesan banjur teka minangka email.
  • SMS Gateway API - Nggabungake gateway SMS TextMagic karo situs web utawa piranti lunak nggunakake alat SMS API lan nambah olahpesen teks menyang alur kerja bisnis.
  • Software SMS kanggo PC & Mac - TextMagic Messenger minangka program desktop sing ngidini sampeyan ngirim pesen teks sing dituju menyang pamirsa, siji-siji utawa akeh.
  • Obrolan SMS Kaloro - Ngirim lan nampa pesen teks cepet kanthi obrolan SMS online TextMagic. Cocog banget kanggo komunikasi jarak jauh karo staf lan pelanggan.
  • Dhaptar Distribusi SMS - Email sing dikirim menyang dhaptar dhaptar distribusi langsung diterusake minangka pesen teks menyang kabeh nomer seluler sing disimpen ing dhaptar.
  • Nampa SMS Online - Gunakake nomer SMS khusus utawa dituduhake TextMagic kanggo nampa SMS mlebu lan balesan pesen teks saka pelanggan lan staf.
  • Cakupan SMS Global - Hubungi pelanggan lan staf sampeyan ing saindenging jagad kanthi akses menyang luwih saka 1,000 jaringan seluler ing 200+ negara.
  • App kanggo iOS & Android - Cepet ngirim lan nampa teks SMS, nggawe dhaptar lan kontak, atur kampanye kanthi cepet nggunakake ponsel sampeyan.
  • Integrasi SMS Zapier - Gunakake Zapier kanggo nyambung TextMagic karo aplikasi favorit sampeyan. Otomatisasi sing gampang mbantu bisnis sampeyan.
  • Single Sign-On kanggo Perusahaan - Mlebu menyang TextMagic nggunakake kredensial panyedhiya identitas sing aman lan kanthi gampang menehi akses menyang anggota tim sampeyan.
  • Solusi SMS Perusahaan - Solusi perusahaan kalebu log audit, akses adhedhasar peran, lan SSO sing mung sawetara fitur sing mbantu sampeyan tuwuh.
  • Survei SMS kanggo Ngumpulake Umpan Balik - Nambah pengalaman pelanggan lan entuk umpan balik sing penting babagan layanan sampeyan kanthi cepet lan saka pamirsa.
  • SMS Autentikasi Loro-Faktor (2FA) - Otentikasi pangguna liwat pesen teks, ngamanake transaksi level murah, lan tambahake lapisan keamanan ekstra kanggo piranti lunak sampeyan.
  • Goleki Carriers & Validasi Nomer - Temtokake nomer telpon lan operator sing ora valid langsung lan entuk asil lan tarif pangiriman sing luwih apik karo kampanye SMS sampeyan.
  • Goleki Email & Validasi - Priksa status, pangiriman, lan tingkat risiko alamat email kanthi layanan validasi email lan API profesional TextMagic.
  • Kirim Teks Online - Kirim teks kanthi online menyang staf lan pelanggan. Ngimpor kontak lan ngatur dhaptar kabeh liwat akun TextMagic.
  • Email menyang SMS - Ngirim teks saka email iku gampang. TextMagic ngonversi email sampeyan dadi pesen teks lan ngirim, kanthi kabeh balesan banjur teka minangka email.
  • SMS Gateway API - Nggabungake gateway SMS TextMagic karo situs web utawa piranti lunak nggunakake alat SMS API lan nambah olahpesen teks menyang alur kerja bisnis.
  • Software SMS kanggo PC & Mac - TextMagic Messenger minangka program desktop sing ngidini sampeyan ngirim pesen teks sing dituju menyang pamirsa, siji-siji utawa akeh.
  • Obrolan SMS Kaloro - Ngirim lan nampa pesen teks cepet kanthi obrolan SMS online TextMagic. Cocog banget kanggo komunikasi jarak jauh karo staf lan pelanggan.
  • Dhaptar Distribusi SMS - Email sing dikirim menyang dhaptar dhaptar distribusi langsung diterusake minangka pesen teks menyang kabeh nomer seluler sing disimpen ing dhaptar.
  • Nampa SMS Online - Gunakake nomer SMS khusus utawa dituduhake TextMagic kanggo nampa SMS mlebu lan balesan pesen teks saka pelanggan lan staf.
  • Cakupan SMS Global - Hubungi pelanggan lan staf sampeyan ing saindenging jagad kanthi akses menyang luwih saka 1,000 jaringan seluler ing 200+ negara.
  • App kanggo iOS & Android - Cepet ngirim lan nampa teks SMS, nggawe dhaptar lan kontak, atur kampanye kanthi cepet nggunakake ponsel sampeyan.
  • Integrasi SMS Zapier - Gunakake Zapier kanggo nyambung TextMagic karo aplikasi favorit sampeyan. Otomatisasi sing gampang mbantu bisnis sampeyan.
  • Single Sign-On kanggo Perusahaan - Mlebu menyang TextMagic nggunakake kredensial panyedhiya identitas sing aman lan kanthi gampang menehi akses menyang anggota tim sampeyan.
  • Solusi SMS Perusahaan - Solusi perusahaan kalebu log audit, akses adhedhasar peran, lan SSO sing mung sawetara fitur sing mbantu sampeyan tuwuh.
  • Survei SMS kanggo Ngumpulake Umpan Balik - Nambah pengalaman pelanggan lan entuk umpan balik sing penting babagan layanan sampeyan kanthi cepet lan saka pamirsa.
  • SMS Autentikasi Loro-Faktor (2FA) - Otentikasi pangguna liwat pesen teks, ngamanake transaksi level murah, lan tambahake lapisan keamanan ekstra kanggo piranti lunak sampeyan.
  • Goleki Carriers & Validasi Nomer - Temtokake nomer telpon lan operator sing ora valid langsung lan entuk asil lan tarif pangiriman sing luwih apik karo kampanye SMS sampeyan.
  • Goleki Email & Validasi - Priksa status, pangiriman, lan tingkat risiko alamat email kanthi layanan validasi email lan API profesional TextMagic.

Miwiti TextMagic Sederhana

Sampeyan bisa miwiti kanthi telung langkah gampang. Gawe akun GRATIS, muat kredit prabayar banjur wiwiti ngirim lan nampa teks.

  1. Gawe Akun Gratis - Mlebu kanggo akun gratis sampeyan bisa ndeleng kanthi gampang. Coba kabeh fitur lan gunakake kredit gratis kanggo ngirim lan nampa pesen meh ing endi wae ing jagad iki.
  2. Muat Kredit Prabayar - Yen wis siyap ngirim pesen massal pertama, gunakake pambayaran kredit prabayar sing gampang kanggo mbayar (ora ana kontrak, biaya sing didhelikake utawa biaya sing lagi ditindakake).
  3. Kirim & Nampa SMS - Ngirim lan nampa SMS yen sampeyan butuh antarmuka swalayan sing sederhana. Gampang banget kaya ngirim email utawa SMS saka telpon sampeyan dhewe.

Mlebu kanggo Akun Uji Coba TextMagic Gratis

Pengungkapan: We are a TextMagic Afiliasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.