Textbroker ngluncurake Verifier Konten Unik Gratis

Sawetara kolega duwe sawetara asil sing apik banget kanggo tuku konten kanggo miwiti situs, kanggo menehi kiriman informasi tartamtu, utawa uga kanggo menehi feed program ghostblogging sing lagi ana. Mbangun konten sing apik bisa uga tantangan, mula ana pirang-pirang layanan sing kasedhiya kanggo mbantu perusahaan nggawe perpustakaan konten.

Yen sampeyan arep lunga mirah utawa tuku akeh artikel kanthi akeh, sampeyan bisa duwe risiko tuku konten sing wis dipilih saka sawetara lokasi liyane ing web. Textbroker minangka layanan murah sing nawakake konten. Minggu iki padha ngluncurake UN.COV.ER, aplikasi gratis kanggo verifikasi manawa konten sampeyan unik.

miyak.png

UN.CO.VER bisa digunakake sawetara cara:

  • URL siji
  • Teks kanthi manual (salinan & tempel)
  • Kabeh situs web, kalebu domain lan sub-domain

Nyatane, sampeyan bisa mriksa kabeh proyek Web kanggo duplikat:

Verifier Konten Unik Kita duwe fungsi "nyusup" terintegrasi sing nggawe peta situs kabeh proyek Internet lan konten sing ditulis. Banjur UN.CO.VER mbandhingake saben teks kasebut kanthi otomatis menyang pirang-pirang kaca lan nglaporake maneh karo macem-macem data, kalebu persentase tembung sing disalin lan tembung sing tepat sing disalin. Fungsi autostart versi saiki nawakake sampeyan proteksi lengkap tanpa ngangkat driji. Nalika Windows diwiwiti, uga UN.COV.ER, njamin konten sampeyan dicenthang kanggo duplikat saben dina.

Yen sampeyan nggarap panyedhiya konten pihak katelu, alat iki bisa dadi investasi paling apik. Babagan pungkasan sing sampeyan butuhake yaiku supaya situs sampeyan diidentifikasi minangka situs spam utawa digugat kanggo nerbitake konten sing dilindhungi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.