Video Pemasaran & PenjualanInfografis PemasaranPemasaran Seluler lan Tablet

Pitu Dosa Pemasaran SMS

Pesen teks tetep dadi alat pemasaran sing luar biasa, nanging ora seksi banget mula ora ana swara rame. Kudu ana. Pemasaran SMS (kanthi MMS dadi mainstream) terus ngasilake asil sing luar biasa. Yen sampeyan dadi pengecer sing nyoba ngarahake lalu lintas sikil, sampeyan bakal nemokake ngirim diskon utawa khusus liwat pesen teks kanthi efektif.

Ngandika, pirang-pirang taun perusahaan terus nyetel upaya pemasaran SMS lan wis ngidentifikasi apa sing bakal sukses - lan apa sing ora ana nalika nerangake strategi pemasaran seluler iki. Wong-wong ing TextMarketer nggabungake infographic sing apik iki ing Pitu Dosa Pemasaran Mobile amarga nuduhake SMS.

pitu-dosa-sms-marketing

Mangkene versi video infographic:

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web