Pitu Dosa Pemasaran SMS

infographic marketing sms

Pesen teks tetep dadi alat pemasaran sing luar biasa, nanging ora seksi banget mula ora ana swara rame. Kudu ana. Pemasaran SMS (kanthi MMS dadi mainstream) terus ngasilake asil sing luar biasa. Yen sampeyan dadi pengecer sing nyoba ngarahake lalu lintas sikil, sampeyan bakal nemokake ngirim diskon utawa khusus liwat pesen teks kanthi efektif.

Ngandika, pirang-pirang taun perusahaan terus nyetel upaya pemasaran SMS lan wis ngidentifikasi apa sing bakal sukses - lan apa sing ora ana nalika nerangake strategi pemasaran seluler iki. Wong-wong ing TextMarketer nggabungake infographic sing apik iki ing Pitu Dosa Pemasaran Mobile amarga nuduhake SMS.

pitu-dosa-sms-marketing

Mangkene versi video infographic:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.