Cithakan Kanggo Saben Pesen Teks sing Sampeyan Perlu Kanggo Bisnis

Cithakan Pesen Teks

Kayane gampang kaya tombol modern. Kajaba iku ora bisa ditindakake gadget kantor jaman mbiyen.

Pesen teks minangka cara sing gampang, gampang lan efektif kanggo ngrampungake meh kabeh bisnis saiki. Panulis saka Forbes nyebutake pemasaran pesen teks wates sabanjure. Lan iku sing sampeyan ora pengin kejawab amarga pentinge seluler ing lanskap pemasaran digital saiki dadi sing utama.

Tampilake studi manawa 63% pangguna Smartphone tetep gadget gadget sing gampang 93% nalika siyaga. Lan 90% wektu, wong bakal maca teks mung sajrone telung menit sawise nampa

Tuladha Pemasaran Pesen Teks

Milih kanggo nggunakake kasunyatan kasebut kanthi kampanye pesen teks sing efektif yaiku bisnis sing cerdas.

Kemungkinan sampeyan wis ndeleng puluhan conto perusahaan nyata nggunakake pemasaran SMS ing sawijining plancongan ing mall tanpa kudu dingerteni. Amarga bisa digunakake kanggo akeh bisnis, mula saka toko ritel lan toko lilin nganti kopi lan kios ponsel.

Polo Ralph Lauren nggawe pemasaran pesen teks kanthi tumindak pisanan ngerti pendekatan. Pelanggan sing ndhaptar Polo On the Go penawaran khusus uga bisa milih kanggo ngerti babagan penjualan lan pendatang sing anyar.

Klub Teks Polo

Kemungkinan mal kasebut dhewe nggunakake pemasaran pesen teks kanggo komunikasi babagan penawaran khusus sing padha lan supaya pelanggan ngerti babagan acara lan penjualan. Mayfair Mall ing Milwaukee, Wis. nampani tamu menyang mall lan situs web kanthi kasurung kanggo Nggabungake klub kanggo sinau babagan apa wae, diskon saka anggota mung kanggo mbukak toko anyar lan tren paling anyar.Klub Tèks Mayfair Mall

Cithakan kanggo Saben Kebutuhan Bisnis

Sauntara, a sinau anyar sing dianakake Dewan Alternatif nemokake manawa 19 persen pamilik usaha cilik makarya luwih saka 60 jam seminggu, lan mung siji saka limang pamilik usaha cilik sing makarya kurang saka minggu kerja 40 jam biasa.

Ing bisnis, wektu iku penting banget. Ora ana sangsi babagan iki. Dadi, yen saben-saben sampeyan mutusake kanggo miwiti kampanye promosi anyar, ngirim pangeling janjian utawa ngabari staf babagan rapat, ana template babagan kasebut?

Sampeyan bisa duwe kabeh template sing dibutuhake, disimpen kanthi apik ing sak panggonan ing pucuk driji. Gagasan sampeyan ora kudu nyipta pesen dhewe, nanging luwih becik nggunakake wektu sing paling apik: nggawe bisnis.

Tim ing TextMagic, perusahaan SMS akeh, wis nindakake kabeh tugas kanggo sampeyan, nawakake saben template pesen teks sing bisa dibutuhake kanggo bisnis kanthi rincian penting ing kene:

Contone, pesen teks sing efektif kudu nyakup ajakan-kanggo-tumindak, jeneng pangirim lan nomer telpon lan link cendhak menyang situs web pangirim (yen perlu).

Tips kanggo Sawetara Jinis Kampanye SMS

Ngluwihi prinsip dhasar kasebut, iki sing kudu dingerteni saben pemilik bisnis babagan sawetara jinis kampanye SMS:

  • Pemasaran lan SMS Promosi - Pesen teks sing digunakake kanggo marketing lan promosi kudu cukup cepet supaya kalorone ngundang sing nampa tumindak kanthi bebarengan kanthi cepet. Iki minangka alat sing efektif kanggo komunikasi kaya tuku, entuk siji adol uga supaya para pelanggan ngerteni spesial lan kupon, acara khusus utawa pangowahan kanggo mbukak utawa nutup wektu kanggo bisnis sampeyan.
  • Pangeling janjian - Pangeling janjian sing efektif kudu nyakup tanggal lan wektu janjian, lokasi, jeneng sampeyan (utawa jeneng perusahaan) lan nomer telpon. Iki migunani banget kanggo salon rambut, dokter gigi, dokter, bank, lan bisnis adhedhasar janjian liyane.
  • Kabar lan Tandha SMS - Cukup jelas, notifikasi lan tandha dhewe kudune kalebu rincian kaya alamat pangiriman, kira-kira wektu tekane, jeneng perusahaan, lan nomer telpon. Pesen kasebut paling migunani kanggo bank, lan kanggo menehi kabar marang pelanggan kanthi informasi status akun sing penting lan notifikasi pangowahan rapat.
  • Konfirmasi SMS - Cocog kanggo sing kerep lelungan, konfirmasi SMS kudu kalebu item utawa ID pesenan, jeneng perusahaan, link cekak menyang situs web perusahaan, lan pesen matur nuwun. Iki asring digunakake kanggo pangeling penerbangan, pangowahan kanggo wektu penerbangan, pesenan hotel, lan konfirmasi pembayaran.

Nalika nggawe sing gampang kanggo bisnis sampeyan, sing paling gampang yaiku klik ngirim.

Pesen teks minangka cara sing gampang, gampang lan efektif kanggo ngrampungake meh kabeh bisnis saiki.

Lan para ahli ing TextMagic pengin mbantu nggawe alat sing digunakake kanggo bisnis, dadi sampeyan bisa fokus karo sing paling apik. Perusahaan nawakake uji coba gratis yen sampeyan pengin miwiti nggunakake sms massal.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake informasi sing migunani. Pancen saben pesen teks duwe format unik kanggo pemasaran SMS kaya pesen konfirmasi duwe template sing beda karo layanan teks wong liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.