Ads Link Ads Dethrones Google Adsense (ing Blogku)

dollarGoogle Adsense wis dadi sarana utama penghasilan pariwara ing blog wiwit digawe. Aku uga duwe Komisi Junction pariwara ing feed RSS, Kontera pariwara kontekstual ing kirimanku, lan Iklan Link Teks. Aku uga Review liwat Tinjau Aku lan uga entuk kala-kala Starbucks sumbangan liwat PayPal. Weh!

Ing wulan sing apik, aku bisa tuku $ 300, adoh saka $ 10 rk + sing John Chow narik mudhun, nanging isih dihormati miturut pendapatku. Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa kaca omahku sejatine resik saka kabeh pariwara. Aku bisa nyelehake iklan ing endi wae, nanging aku ora pengin meksa nindakake perkara pariwara kanggo pengunjung sing bali menyang situsku kanthi bola-bali. Luwih becik, aku nggunakake iklan kanggo wong sing bisa nemokake kanthi ora langsung, liwat telusuran lan referensi.

Google Adsense minangka sumber penghasilan paling gedhe… nganti saiki. Iklan Link Teks sanadyan wis pungkasan ngilangi penghasilan Google Adsense. Ing wulan Mei, aku entuk dhuwit sawetara dolar. Ing wulan Juni, aku cocog karo kira-kira penghasilan sing diwenehake Adsense - nanging aku ora duwe Google Adsense dioptimalake. Nanging ing wulan Juli, aku luwih becik nggawa kaping pindho luwih saka Ads Link teks tinimbang Adsense. Wah

Tombol kanggo Iklan Link Teks sukses yaiku dibangun kanggo blog, dudu situs web. Dheweke malah nyedhiyakake plugin kanggo pangguna WordPress supaya luwih gampang. Pengiklan bisa tuku 'postingan' tinimbang tembung. Yaiku kenyamanan sing luar biasa, kanggo blogger lan pengiklan. Yen sampeyan nulis kiriman ing topik tartamtu, apa apik banget sampeyan bisa tuku topik sing sampeyan ngerti ndhukung produk sampeyan? Kesempatan sing apik tenan.

8 Komentar

  1. 1

    Situsku wis suwene 3 wulan, nanging isih urip ing antarane nganyari Google PageRank. Apa migunani kanggo ndhaptar akun penerbit, utawa apa aku ngenteni nganti nganyari Google PageRank sabanjure?

    Aku wis krungu manawa TLA ngevaluasi maneh situs sing wiwitane ora disetujoni, nanging aku uga wis krungu manawa proses bisa njupuk a tenan suwene wektu.

    Thanks,

    -
    Ditampok

    • 2

      Aku sejatine ora bakal mbayar akun penerbit, aku ngenteni. Kangge, sampeyan bisa nggunakakeWebmaster Google kanggo nggawe manawa situs sampeyan wis tumata. Ya kanggo TLA nanging aku ora yakin babagan timeline. Aku wis maca tulisan iki sing blogger disetujoni situse. Ironis, dheweke pancen ora entuk lalu lintas sing dibutuhake kanggo nggawe dhuwit sing apik. Aku fokus ing nyopir lalu lintas liyane. Aku seneng ngatasi komentar ing blog liyane sing durung nate dolan. Aku nambah obrolan, ora mung ngomong 'hey!'. 🙂 Umume para blogger ngunjungi komentare. Gawe lalu lintas lan kabeh bakal ngetutake!

  2. 3

    Aku nglamar TLA sawetara wulan kepungkur nanging ora disetujoni. Kira-kira situs webku ora ngasilake lalu lintas utawa cukup akeh pelanggan Feedburner. Aku ora yakin apa kriteria sing digunakake kanggo proses persetujuan?

    • 4

      Aku ora mikir manawa pelanggan feedburner minangka salah sawijining kritéria, aku duwe 6 pelanggan lan aku entuk :).
      Pagerank saya 4, mula bisa uga aku mlebu…
      Apa ana sing duwe ide yen sampeyan bisa nggunakake TLA lan google adsense bebarengan?

  3. 5
  4. 6

    Matur nuwun kanggo tips sing migunani banget. Apa sampeyan bisa menehi katrangan manawa bisa nggunakake TLA lan Adsense ing situs web sing padha? ora nentang Google TOS? Matur suwun!

    • 7

      Hai Manele,

      Ora nglanggar Google TOS kanggo nggunakake sumber pariwara liyane. Nyatane, sampeyan bakal nemokake umume blog kanthi penghasilan rutin kanthi pirang-pirang sumber.

      Cheers!
      Doug

  5. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.