Kepemimpinan Tes karo Telecommuting

laptop ruangan

Sore iki aku ketemu karo Pat Coyle lan liyane Smoosiers ing Pat Open House ing Markas Indiana Kecil.

lalitaiv321Salah sawijining diskusi gedhe yaiku karo Lalita Amos, Pelatih Kepemimpinan lan Spesialis Sumber Daya Manusia, Alumni Purdue, lan Profesor Adjung ing NYU. Aku seneng nuduhake panggung karo Lalita nalika dakkandhakake IABC babagan panggunaan Jaringan Sosial ing perusahaan.

Lalita nyathet manawa teknologi sejatine meksa manajer supaya bisa dadi pimpinan sing luwih apik. Salah sawijining produk telekomunikasi utama yaiku manajer ora bisa micromanage, menehi penilaian siji-sijine utawa ngrungokake gosip kantor kanggo nggawe kesan sing salah. Telecommuting mbutuhake manajer komunikasi kanthi efektif, ngatur jadwal kanthi bener, percaya marang karyawan, nyetel lan njaga rencana kinerja lan target sing efektif, uga ngukur kinerja personel ing nyata kinerja!

Ora ana sing menehi pimpinan sing ringkih tinimbang nggawe program telekomunikasi sing padhet! Sanajan menehi tantangan liyane, pimpinan sing apik bisa ngasilake produktivitas sing luar biasa liwat program kaya iki, nalika nambah kepuasan lan retensi karyawan. Mesthine, kanthi rega gas luwih saka $ 4 / gal, uga ana insentif moneter.

4 Komentar

  1. 1

    Kayane isih ragu-ragu kanggo perusahaan nggunakake telekomunikasi sanajan wis kabukten apik kanggo lingkungan, kesehatan mental karyawan, ora nganti pirang-pirang jam lan ngontrol karyawan mbalekake urip. Mbok menawa kudu ana pelatihan liyane kanggo pimpinan lan manajer babagan cara ngatur tenaga kerja telekomunikasi.

    • 2

      Richard,

      Aku ora setuju maneh! Aku ngobrol karo Lalita babagan subyek iki lan bisa dadi 'pantes kanggo whitepaper' kanggo menehi dokumen informatif babagan kaluwihan telekomunikasi uga sawetara conto kebijakan, informasi hukum, lsp.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

    Aku ora yakin babagan sing iki. Ing tugas pungkasan, aku ana ing kantor lan bosku telekomunikasi. Iku elek banget. Dheweke duwe kesan apa sing kedadeyan lan apa sing aku lakoni ora akurat. Aku mikir dheweke nyoba micromanage saka kadohan, lan nyebabake aku nut. Nalika tekan nalika aku mbuwang luwih akeh wektu kanggo nyoba kanggo mbuktekake aku nindakake tugas tinimbang nyambut gawe, aku mandheg.

    • 4

      Ora ana tegese ora ngurmati, nanging bisa uga ndhukung titik awal… manawa struktur jinis iki nyatane kekirangan manajer sing ora apik. Sayange ing skenario iki sampeyan sing entuk "pungkasan", nanging yen ana cukup kerusuhan ing antarane tentara babagan interaksi manajer tartamtu karo staf, bakal mbukak mata manajemen ndhuwur kanggo masalah manajer kasebut ... " pinggiran ”yaiku ukara sing dakkarepake sing digunakake.
      Muga-muga nalika sampeyan lunga, sampeyan bisa menyang sing luwih apik?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.