Kepemimpinan Tes karo Telecommuting

laptop ruangan

Sore iki aku ketemu karo Pat Coyle lan liyane Smoosiers ing Pat Open House ing Kantor Pusat Indiana Kecil.

laliiv321Salah sawijining diskusi gedhe yaiku karo Lalita Amos, Pelatih Kepemimpinan lan Spesialis Sumber Daya Manusia, Alumni Purdue, lan Profesor Adjung ing NYU. Aku seneng nuduhake panggung karo Lalita nalika dakkandhakake IABC babagan panggunaan Jaringan Sosial ing perusahaan.

Lalita nyathet manawa teknologi sejatine meksa manajer supaya bisa dadi pimpinan sing luwih apik. Salah sawijining produk telekomunikasi utama yaiku manajer ora bisa micromanage, menehi penilaian siji-sijine utawa ngrungokake gosip kantor kanggo nggawe kesan sing salah. Telecommuting mbutuhake manajer komunikasi kanthi efektif, ngatur jadwal kanthi bener, percaya marang karyawan, nyetel lan njaga rencana kinerja lan target sing efektif, uga ngukur kinerja personel ing nyata kinerja!

Ora ana sing menehi pimpinan sing ringkih tinimbang nggawe program telekomunikasi sing padhet! Sanajan menehi tantangan liyane, pimpinan sing apik bisa ngasilake produktivitas sing luar biasa liwat program kaya iki, nalika nambah kepuasan lan retensi karyawan. Mesthine, kanthi rega gas luwih saka $ 4 / gal, uga ana insentif moneter.

4 Komentar

  1. 1

    Kayane isih ana ragu-ragu kanggo perusahaan kanggo nggunakake telekomunikasi sanajan wis kabukten apik kanggo lingkungan, kesehatan mental karyawan, apa maneh jam lan ngontrol karyawan pulih ing uripe. Mbokmenawa kudu luwih akeh latihan kanggo pimpinan lan manajer babagan cara ngatur tenaga kerja telekomunikasi.

    • 2

      Richard,

      Aku ora bisa setuju liyane! Aku ngomong karo Lalita babagan topik iki lan bisa uga 'pantes kertas putih' kanggo ngetokake dokumen informatif babagan kaluwihan telecommuting uga sawetara kabijakan sampel, informasi hukum, lsp.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

    Aku ora yakin babagan iki. Ing tugas pungkasan, aku ana ing kantor lan bosku lagi telekomunikasi. Iku elek. Dheweke duwe kesan babagan kedadeyan lan apa sing daklakoni sing ora akurat. Aku dheweke iki nyoba kanggo micromanage saka kadohan, lan ndamel kula perkakas. Nalika tekan titik sing aku mbuwang luwih wektu kanggo nyoba kanggo mbuktekaken aku nindakake pakaryan saka bener kerja, aku mandhek.

    • 4

      Ora ana maksud sing ora sopan, nanging bisa uga bener-bener ndhukung titik awal ... sing jinis struktur iki bener-bener nuduhake kelemahane manajer sing ora apik. Sayange, ing skenario iki, sampeyan sing entuk "short end", nanging yen ana cukup kerusuhan ing antarane pasukan babagan interaksi manajer tartamtu karo staf, mula bakal mbukak mata manajemen ndhuwur kanggo masalah manajer kasebut ... pinggiran” yaiku tembung sing dak percaya sing digunakake.
      Muga-muga nalika sampeyan lunga, sampeyan bisa pindhah menyang sing luwih apik?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.