Blueprint kanggo Kaca Landing sing Teruji

kaca kebangkrutan sing bisa dites

Salah sawijining infografis paling populer sing kita tingali dirilis dening sponsor teknologi,Formstack , disebut Kaca Paling Apik Landing Page.Formstack minangka pangguna sing gampang digunakake tukang bentuk online kanthi kemampuan nggawe kaca landas kanthi solusi sing padha.

Blueprint kanggo Kaca Landing sing Bisa Diuji Kanthi Sampurna: Kaca pendaratan kasusun saka klompok elemen sing bisa ditemtokake. Blok bangunan sing ditampilake ing ngisor iki bisa digunakake minangka pandhuan nalika nemtokake lan nggawe kaca landas sing sampurna dhewe!

Wong-wong ing KISSmetrics wis mbukak kaca landas ing infographic sing apik iki, menehi sampeyan rincian area sing kudu sampeyan coba.

infographic pandhuan desain web utama

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake infographic sing apik! Aku seneng ndeleng kiriman sing mbuwang elemen kanggo nyoba lan nggawe para pemasar dadi luwih apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.