Windows Vista ngganti Lisensi

VistaSaka ditemokake dening Geeks Seksi on ZDNet. Iki pancen konyol kanggo pangguna ing omah sing asring nganyari PC:

Saben ZDNet: Versi cendhak sampeyan bisa "nemtokake maneh lisensi menyang piranti liyane siji wektu"Utawa" transfer piranti lunak siji kali, lan perjanjian iki, langsung menyang pihak katelu. "

Sampeyan bisa maca lisensi ing kene

Aku kepengin ngerti apa ana sawetara pangguna Linux ing Microsoft, kanthi diam-diam nyurung plot kaya iki, mula monster kasebut nggunakake awake dhewe.

One comment

  1. 1

    Iki sedhih.

    Siji-sijine bagean sing nggawe aku kaget yaiku klausa sing ngidini transfer lisensi menyang wong liya. Iki ora biasane diidini ing lisensi, iya?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.