Windows Vista ngganti Lisensi

VistaSaka ditemokake dening Geeks Seksi on ZDNet. Iki pancen konyol kanggo pangguna ing omah sing asring nganyari PC:

Saben ZDNet: Versi cendhak sampeyan bisa "nemtokake maneh lisensi menyang piranti liyane siji wektu"Utawa" transfer piranti lunak siji kali, lan perjanjian iki, langsung menyang pihak katelu. "

Sampeyan bisa maca lisensi ing kene

Aku kepengin ngerti apa ana sawetara pangguna Linux ing Microsoft, kanthi diam-diam nyurung plot kaya iki, mula monster kasebut nggunakake awake dhewe.