Mangga Coba Formulir Generasi Utama Sampeyan

frustasi

Pirang-pirang taun kita kerjo bareng karo klien sing nandur modal kanthi anggaran signifikan karo agensi merek kanggo nggawe web anyar sing apik. Klien teka ing kita amarga dheweke ora weruh petunjuk sing ana ing situs kasebut lan njaluk tulung. Kita nindakake perkara pisanan sing biasane ditindakake, ngirim panjaluk liwat kaca kontak lan ngenteni wangsulan. Ora ana sing teka.

Banjur kita ngubungi dheweke lan takon menyang endi formulir kontak. Ora ana sing ngerti.

Kita entuk akses menyang situs kasebut supaya bisa ndeleng formulir sing dikirimake lan kaget banget nalika ngerti yen sejatine dheweke ora ngirim ing endi wae. Kaca kontak sing apik (lan kaca kebangkrutan liyane) minangka formulir dummy sing nanggapi liwat web kanthi konfirmasi nanging ora ngirim utawa nyimpen pengiriman ing endi wae. Yikes.

Ing taun iki, kita njupuk klien sing mecat agensi pemasaran sadurunge kanggo masalah sing padha. Dheweke urip lan ora entuk timbal suwene telung wulan. Telung Wulan. Yen target pemasaran sampeyan yaiku entuk petunjuk utawa adol kanthi online, kepiye carane sampeyan entuk telung wulan tanpa ngerteni manawa ora ana petunjuk. Yen ora menehi kita akses menyang pelaporan, kita takon saben rapat babagan kepiye generasi pamimpin.

Response Wektu

Yen sampeyan ora nate mangsuli panjaluk web sampeyan, iki sawetara motivasi:

  • Sampeyan duwe 100 kaping kemungkinan ngubungi timbal yen sampeyan nanggapi sajrone 5 menit mungsuh 30 menit sawise dikirim.
  • Sampeyan duwe kesempatan kaping 21 kanggo kualifikasi timbal yen sampeyan nanggapi sajrone 5 menit mungsuh 30 menit sawise dikirim.

Kita asring nyoba klien nggunakake jeneng sulih lan alamat email, ngirim panjaluk liwat situs kanggo ndeleng suwene tanggepan. Luwih asring ora, iku 1 utawa 2 dina. Nanging maneh statistik kasebut saka InsideSales.com ing ndhuwur ... yen sampeyan ora nanggapi lan pesaing sampeyan nanggapi, miturut sampeyan sapa sing nampa bisnis kasebut?

Kualitas Response

Kita lagi nggarap klien e-commerce nalika njaluk panjaluk liwat situs kasebut. Sajrone sawetara jam, kita nampa wangsulan babagan pitakon babagan produke. Dheweke nanggapi kanthi ukara siji, ora ana personalisasi, ora matur nuwun, lan - sing paling ora apik - ora ana tautan kanggo informasi luwih lengkap utawa kaca produk sing nyata sing bisa ditindakake pengunjung lan tuku.

Yen sampeyan nampa panjaluk liwat email utawa formulir web menyang perusahaan sampeyan, apa sampeyan kepengin ngerti manawa wong kasebut minangka pelanggan sing wis suwe utawa prospek anyar? Apa sampeyan bisa ndhidhik luwih jero babagan masalah sing saiki ditindakake? Apa sampeyan bisa menehi rekomendasi babagan konten tambahan sing kudu dicenthang? Utawa - malah luwih apik - apa sampeyan bisa nggawa langsung menyang siklus sales? Yen dheweke ninggali nomer telpon, kenapa ora nelpon dheweke lan ndeleng manawa sampeyan bisa nutup adol liwat telpon? Utawa yen liwat email, apa sampeyan bisa menehi diskon kanggo produk utawa layanan sing dikarepake?

Iki dudu pandhuan sing adhem, minangka petunjuk panas abang sing mbutuhake wektu kanggo ngirim informasi pribadhi lan njaluk tulung. Sampeyan kudu mbukak kesempatan kasebut kanggo nulungi dheweke lan dadi juara dhewe!

Pengujian Otomatis

Salah sawijining solusi uji coba otomatisasi bentuk web sing luwih akeh digunakake selenium. Kanthi teknologi, sampeyan bisa skrip pengajuan formulir web. Iki minangka prekara sing sampeyan pengin nandur modal wektu lan gaweyan, luwih-luwih yen sampeyan terus-terusan ngganti situs lan teknologi. Dadi tandha yen ora ana tanggepan menyang kaca kontak utawa pengajuan formulir timbal sajrone 5 menit bisa uga minangka strategi sing pengin digunakake luwih cepet tinimbang mengko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.