Kekuwatan Tetep: Suwene sampeyan bakal tahan?

viagra

Saben media sing sampeyan pilih duwe kaluwihan lan kekurangan - salah sawijining media sing ora asring dibahas yaiku kekuwatan kampanye sing tetep.

Seth nulis babagan Reebok sawetara minggu kepungkur lan kepiye nggawe kampanye aktif, sayangé, ditinggal. Derrick Daye milih seri kasebut ing 5 Superbowl Terbaik Iklan tau! Bukak situs, lan sampeyan entuk kesalahan 404.

Dina iki, kita mlebu menyang salah sawijining tutorial vendor lan nemokake manawa video kasebut ora cocog karo upgrade sing wis kedadeyan ing antarmuka. Ora nggunakake video anyar kanggo ngomong babagan pangowahan lan kenapa apik banget, wong sing sinau saka tutorial bakal bingung. Kesempatan sing ora apik kanggo marketing ilang! Yen sampeyan duwe fitur sing apik, sampeyan kudu nyeluk video kasebut!

Mbalik maneh ... salah sawijining kejutan video yaiku kekuwatane sing terus dadi media crita. Kiriman blog do pungkasane ketinggalan jaman. Musim ganti, blogger ngganti pikirane, utawa blog liyane nindakake tugas sing luwih apik lan dadi perhatian. Aku wis ndeleng sawetara kiriman blog saka kanca-kanca sing dakkandhani, "Hei ... Aku nulis sing sewulan kepungkur!" Kiro opo? Ora preduli!

Posting blog ora duwe kekuwatan tetep sing bisa sampeyan kira. Bayangake tumpukan isi ... isi lawas ing ngisor bau. Wis tuwa lan ora ana sing bisa nemokake. Wis diganti karo konten anyar. Sawetara blogger kaya aku nyoba ngasilake konten lawas kanthi ngrujuk ing postingan utawa nggunakake kiriman plugin sing gegandhengan. Kiriman sing gegandhengan yaiku Viagra blogging. Iki nambah umure kiriman, nanging ora bakal diuripake maneh lan bali menyang ndhuwur tumpukan.

Yen kita ndeleng medium liyane, dheweke uga duwe kekuwatan sing tetep beda. Televisi duwe udakara 10 detik tetep (kajaba sampeyan bali menyang jaman Johnny Carson lan 3 jaringan). Radio duwe sawetara menit. Koran saben dina duwe sedina. Surat kabar Minggu mungkin ana seminggu. Situs web bisa uga sawetara wulan nganti setaun. Kiriman blog bisa uga sawetara dina nganti seminggu. Mail langsung adohe jarak antarane kothak layang lan tong sampah…

Nanging Video! Mangkene wis 4 taun mengko, lan kita isih ngguyu Terry Tate, Kantor Linebacker:

Ana sing kudu dieling-eling nalika mikir babagan Return on Investment Investment, bener?

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kirim apik WOOOOO !, Aku setuju manawa video kasebut minangka medium sing luwih dawa. Aku ora adol video kasebut minangka gelombang anyar ing ROI Pemasaran. Aku mikir sithik perusahaan sing "entuk" video lan apa sing dibutuhake supaya bisa bertahan ... akeh banget sing dianggep minangka media push liyane sing bisa ngobrol karo para pelanggan. Menarik banget kanggo ndeleng kepiye perusahaan nggunakake video lan konsumen nggunakake saiki amarga jaringan broadband lan sosial ngidini video luwih gampang nyebar.

  3. 3

    Sawetara iklan superbowl kepungkur pancen isih duwe kekuwatan, aku seneng karo dheweke. Bingung yen aku kelingan babagan kreator tinimbang logo. / ngringkuk

    Kanthi dominasi Patriot, aku yakin bisa ndeleng tema "patriotik" sing abot taun iki karo para pengiklan ngarep-arep NE bisa dadi game gedhe.

  4. 4

    Krungu sampeyan banter lan jelas. Nanging, aku kepengin weruh kepiye Shakespeare utawa sawetara panulis hebat liyane sing bisa tahan kerusakan ing pirang-pirang abad. Ora ana video ing kana. Mbok menawa mung generasi kita luwih milih gambar sing beda karo tembung tinulis.
    Sapa sing ngerti?

    • 5

      Amarga cet gambar kanthi tembung kanthi apik. Nalika tembung nglukis gambar, saben wong ndeleng - ing pikirane dhewe - gambar "unik". Kamangka kanthi tv / film, kita kepeksa ndeleng interpretasi wong liya tinimbang kanthi alami mbentuk dhewe.

  5. 6

    Wow, nggumunake manawa iklan kasebut isih duwe kekuwatan - pancen lucu banget!

    @ Alex Aku uga lali yen kanggo Reebok. Apa sing dikandhakake?

    Wara-wara item sing lawas ing iklan? "Iki telpon jarak adoh, Doug!" Hmm, aja mikir perkara kasebut dadi masalah maneh.

    Nanging, isih lucu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.