Cepet: Gampang Ngatur Kepatuhan Kanggo Situs lan Aplikasi Sampeyan

Generator Kepatuhan sing Sedurunge

Kanthi privasi data-tingkat negara lan tundhuk karo Undhang-undhang Perlindhungan Pelanggan California, masa depan kepatuhan sing rumit lan internasional dadi macem-macem peraturan sing ora konyol. Aja salah paham, aku ora nentang peraturan nalika perusahaan terus ngrusak data konsumen.

Ngarep-arep bisnis cilik lan global supaya ora cukup mbuwang wektu lan larang, bisa ngrusak bisnis. Apamaneh yen kita miwiti dalan ing saben negara duwe peraturan dhewe. Iki minangka salah sawijining kahanan sing mbutuhake standar internasional sing disepakati kanggo panggunaan privasi lan data.

Termly minangka layanan kanggo mbantu perusahaan supaya aplikasi lan situs web tetep cocog karo kabeh peraturan sing kudu ditindakake bisnis.

Mlaku bisnis mbutuhake sampeyan tundhuk karo macem-macem hukum, aturan, lan pedoman panyedhiya layanan. Masalah lan risik yen nyoba ngetrapake kabeh peraturan kasebut dhewe. Cepet bisa mbantu nyuda beban sing tundhuk karo hukum lan menehi katenangan.

Suwene

Layanan kasebut nggabungake platform penyebaran kanggo njaga syarat-syarat lan pernyataan privasi sampeyan uga anyar uga saran legal kanggo njamin bisnis sampeyan tundhuk. Suwene kalebu:

Solusi idin cookie kabeh-ing-Siji

  • Cookie Checker - Checker cookie gratis Termly bakal mindai situs web sampeyan kanggo cookie lan mbantu sampeyan nggolongake miturut GDPR lan Cookie Law ing sawetara menit.
  • Generator Kebijakan Cookie - Sawise cookie dikategorikake, Termly kanthi otomatis bakal nggawe kabijakan cookie sing cocog karo bisnis sampeyan.
  • Spanduk Cookie GDPR - Gampang nglumpukake idin pangguna lan tetep tundhuk karo GDPR lan Petunjuk ePrivacy kanthi spanduk idin cookie sing bisa disesuaikan karo Termly.

Gawe Kebijakan Cookie Sampeyan

Generator Syarat lan Ketentuan Online

  • Digawe kanggo Bisnis Sampeyan - Gawe syarat lan katrampilan sing dirancang kanggo blog, situs web, aplikasi, SaaS, utawa situs e-commerce. Gawe pedoman lan hak kanggo platform sampeyan.
  • customizable - Aja ngrampungake syarat-syarat umum nalika sampeyan bisa ngatur tampilan lan aran istilah supaya cocog karo gaya unik situs web utawa aplikasi sampeyan.
  • Hosting Web Gratis - Sakcepete bakal dadi tuan rumah syarat lan ketentuan sampeyan kanthi gratis! Cukup pasang link ing situs sampeyan supaya kaca syarat lan kahanan sampeyan kasedhiya kanggo pangguna.

Gawe Ketentuan lan Ketentuan Online Sampeyan

Generator Kebijakan Privasi

  • Platform Multiple - Apa sampeyan mbukak blog, situs e-commerce, aplikasi iPhone, aplikasi Android, utawa aplikasi Facebook, generator kebijakan privasi Termly wis nutupi bisnis sampeyan.
  • GDPR-Cocog - Gawe kabijakan privasi sing dirancang kanggo memenuhi pedoman GDPR, uga Google Play, Analytics, Adsense, App Store, lan liya-liyane!
  • Nganyari Otomatis - Kapan ana undhang-undhang anyar, tim pengacara Termly bakal kanthi otomatis nganyari kabijakan privasi sampeyan, supaya sampeyan mesthi tundhuk.

Gawe Kebijakan Privasi Sampeyan

Generator Penafian Legal

  • Digawe kanggo Bisnis Sampeyan - Apa wae kabijakan pambocoran sing sampeyan butuhake - saka penafian medis utawa afiliasi menyang penafian blog dhasar - Generator gratis Termly wis sampeyan waca.
  • customizable - Gunakake pilihan gaya Termly kanggo ngatur disclaimer sampeyan supaya cocog karo tampilan lan bisnis sampeyan, blog, utawa aplikasi, dadi merek sampeyan mesthi cocog.
  • Gampang Ditambahake - Aja tanggung jawab legal lan keluhan kanthi nggawe kabijakan pambocoran gampang diakses. Cukup nempelake tautan kanggo nambah kaca penafian menyang situs sampeyan.

Gawe Sanggahan Legal Sampeyan

Penggawe Kebijakan mbalekaken lan Bali

  • Digawe kanggo Bisnis Sampeyan - Generator kabijakan bali Termly nyetel saben kabijakan khusus ing platform sampeyan, ora ketompo ukuran, jinis, utawa lokasi bisnis sing sampeyan operate.
  • customizable - Aja ngorbanake merek toko sampeyan - Pilihan pangaturan dhewe saka Termly ngidini sampeyan cocog karo tampilan lan kesan kebijakan pengembalian dana menyang bisnis sampeyan.
  • Gampang Ditambahake - Menehi kabijakan lengkap babagan pengiriman, ijol-ijolan, pengembalian, lan mbalekaken marang para pelanggan gampang banget kaya nemplek link ing situs sampeyan.

Gawe Kabijakan Pembayaran Balik lan Bali

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Suwene