Nyaritakake utawa Nuduhake mungsuh sing Melibatake

Depositphotos 13250832 s

Aku penggemar tenan Tom Peters. Kaya Seth Godin, Tom Peters wis nguwasani seni komunikasi kanthi cetha kanthi efektif. Aku ora nyoba nyoba ngrusak talenta. Aku wis nemokake talenta iki ing pirang-pirang pimpinan sing wis dakgawe - dheweke bisa njupuk masalah sing rumit banget, lan disederhanakake supaya masalah lan solusine dadi jelas kanggo kabeh pihak sing terlibat.

Mangkene kutipan apik saka klip Tom Peters ing youtube. Ironis, tembung kasebut dudu Tom, lan klip kasebut ora dikirim dening Tom, nanging blogging gampang lan migunani:

  • Yen sampeyan ngandhani wong liya, dheweke bakal lali.
  • Yen sampeyan nuduhake wong, dheweke bakal kelingan.
  • Nanging yen sampeyan melu, dheweke bakal ngerti.


Pesen apik, lan pesen sing sampeyan wis mesthi ora ngrungokake sajrone urip sampeyan. Pitakon sing bakal dakkirim yaiku kepiye hubungane karo media lan pemasaran? Aku wis nginjil babagan blog sawetara, nanging mung… media sing melu wong tinimbang mung nuduhake utawa ngandhani. 'Revolusi' sing nggawe blog ora ana ing teks ing layar, nanging ana ing keterlibatan masarakat.

Aja menehi katrangan, kene artikel apik saka ClickZ sing dikirimake Pat Coyle marang aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.